Billiga flygbiljetter till Utrecht

Förslag på billiga flygresor till Utrecht

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 438 kr för enkelflyg och 1 372 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
easyJet
Scandinavian Airlines
KLM
Scandinavian Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Scandinavian Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines

Om Utrecht

Flyg med Expedia till Utrecht

När du söker efter flyg till Utrecht så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Utrecht och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Utrecht erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Utrecht, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Utrecht. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Utrecht på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Utrecht?
Amsterdam (AMS-Schiphol) är en av de större flygplatserna i Utrecht. Det finns dock flera flygplatser i staden, så välj den som passar bäst för dina planer.
Hur långt från centrala Utrecht ligger Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Åkturen från Amsterdam (AMS-Schiphol) till centrum i Utrecht är förhållandevis lång. Du måste ta dig 35 kilometer från terminalen innan du kommer fram till ditt hotell i stadskärnan.
Kan jag flyga till Utrecht?
Head to the reseråd under covid-19 för att lära dig allt du behöver om aktuella reserestriktioner för Utrecht innan du flyger. Allt från krav på karantän till hälsoråd uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Utrecht?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Utrecht kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Utrecht med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Utrecht kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Utrecht?
Om du landar på Amsterdam (AMS-Schiphol) befinner du dig 35 kilometer från stadskärnan. Rotterdam (RTM-Rotterdam-Den Haag) tar också emot flyg till Utrecht och ligger cirka 50 kilometer från stadens centrum.
Hur många flygbolag flyger till Utrecht?
Utrecht hanterar flyg från 73 olika flygbolag, som flyger från minst 247 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Utrecht?
Turister väljer oftast att boka biljetter med KLM, British Airways eller Flybe när de flyger till Utrecht. Majoriteten av flygen kommer från London, och KLM är det populäraste alternativet på den här rutten.
Hur många direktflyg går det till Utrecht?
Det går ungefär 4 568 direktflyg till Utrecht i veckan, så du kan landa innan du ens har hunnit fråga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Utrecht från?
Flygresor till Utrecht från Ashford, Gamla stadskärnan eller London brukar vara de som har störst efterfrågan.
Hur lång tid tar flyget till Utrecht?
Om du ska flyga till Utrecht från Ashford tar resan omkring 3 timmar och 33 minuter. Om du stiger på planet i Gamla stadskärnan kan du förvänta dig att vara i luften i uppemot 2 timmar och 53 minuter. Med London som startpunkt är Utrecht 1 timme och 11 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Utrecht?
Dröj inte till sista minuten med att boka dina flygbiljetter. Detta tips kan du få höra från ett flertal vana resenärer. Om du bokar i god tid i förväg får du fler alternativ att välja mellan, och priserna är vanligtvis lägre. Du skulle också kunna utvidga din sökning och jämföra alla olika alternativ. Om destinationen har flera flygplatser är det möjligt att du kan hitta lägre priser genom att boka biljetter till en mindre flygplats. Sist men inte minst bör du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du är medveten om vad priserna brukar ligga på kan du slå till omedelbart om du väl har hittat ett ovanligt lågt pris. De allra bästa erbjudandena säljer slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Utrecht?
Oavsett avreseort kan ditt flyg genomföras utan problem, om du bara är välorganiserad. Vi har plockat fram en lista med användbara tips som kan hjälpa dig se till att semestern i Utrecht inleds på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en smidig flygtur är att planera i förväg. Börja med det viktigaste: ditt pass, alla dina resedokument, bankkort och alla viktiga mediciner. Utöver detta ska du ta med dig sådant som kan få tiden att gå fortare, som elektronik eller någonting att läsa. Det kan även vara en bra idé att packa ner din laddare, öronproppar och en uppblåsbar flygkudde. Sist men inte minst får du inte glömma att reservera plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar och en extra uppsättning kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Se till att du inte har ett vasst föremål som gömmer sig någonstans i din väska. Brandfarliga eller explosiva produkter, som tändare och aerosolburkar, är också förbjudna, och du får inte ha med dig geler eller vätskor i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Nyckeln till en bekväm flygresa är inte mer komplicerad än rätt klädval. Om du klär dig i lager är du väl förberedd på den växlande temperaturen ombord och du kan lyckas hålla dig varm om det blir svalt i kabinen. Högklackade skor och kängor gör du bäst i att lämna i ditt incheckade bagage, även om de normalt är dina favoriter. Välj istället välsittande skor med flat sula, så kommer dina fötter att tacka dig.
  • Utdragna perioder av stillasittande skulle kunna orsaka djup ventrombos, eller DVT, vilket är någonting som kan drabba vissa passagerare på långa flygturer. De goda nyheterna är att du kan minska risken genom att dricka mycket vatten, regelbundet gå fram och tillbaka i mittgången och genom att bära kompressionsstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Utrecht?
Om du har planerat ordentligt innan du kommer till flygplatsen går resan till Utrecht betydligt enklare. Här kommer några behändiga tips på hur du tar dig igenom säkerhetskontrollen snabbt och lätt.

  • Personalen i kontrollen måste först bekräfta att du har ett giltigt pass och rätt boardingpass innan du får gå vidare. Se till att allt är nära tillhands.
  • Därefter ska både du och ditt handbagage röntgas. För att se till att det hela går smidigt tar du av dig allt som skulle kunna trigga larmet. Saker som dina hörlurar, ditt bälte och din jacka måste passera igenom maskinen.
  • Elektronik, som bärbara datorer och surfplattor, ska också gå genom skannern.
  • Har du med dig din nya parfym? Det går bra. Så länge behållaren rymmer max 100 milliliter och du har placerat den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse får du ta med den ombord.
  • Lätta gymnastikskor är ett praktiskt val, eftersom det är mindre risk för att du behöver ta av dem när du passerar säkerhetskontrollen. Kängor och andra kraftiga skor inspekteras ofta separat.
  • Vassa och spetsiga föremål är inte tillåtna ombord på flyget. De kommer att omhändertas av personalen i säkerhetskontrollen, så kom ihåg att lämna dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Utrecht
Ankomstflygplats
Schiphol
IATA-kod för ankomstflygplats
AMS
Destination
Amsterdam
Pris tur-och-retur
1 372 kr

Populära flyg till Utrecht

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 438 kr för enkelflyg och 1 372 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Brussels Airlines