Billiga flygbiljetter till Vancouver

Förslag på billiga flygresor till Vancouver

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 474 kr för enkelflyg och 6 835 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Aeroflot-Russian Airlines
Delta
Finnair
Finnair
American Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Icelandair
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines

Om Vancouver

Flyg till Vancouver

Vancouver är ett fantastiskt resmål för den som inte vill behöva välja mellan stadsmiljö och friluftsliv. Staden omgärdas av vackra berg på ena sidan och härliga stränder på den andra. Till och med mitt i stan så finns naturen överallt eftersom Vancouver är fylld av parker och vandringsleder. Vancouver kallas kärleksfullt för Hollywood North, då staden är hem till Nordamerikas tredje största filmproduktionscenter, och du har många möjligheter att lära dig mer om film- och tvindustrin under din vistelse. Om Vancouver låter som det perfekta semesterresmålet för dig kan du boka billiga flyg till Vancouver på Expedia.se i dag.

Transport i Vancouver

De flesta flyg till Vancouver landar på Vancouver Intl. Airport (YVR), som ligger på Sea Island i Richmond. Det är den näst mest trafikerade flygplatsen i Kanada när det gäller passagerartrafik och är en viktig knytpunkt för folk som reser från Kanada till Asien. YVR anses av många vara en av de bästa flygplatserna i världen. Flygbolag med omfattande verksamhet vid YVR inkluderar Air Canada, Air Canada Express, Air Transat och WestJet. Flygen till Vancouver kan också landa på Langely Regional Airport, som ligger i Langley. Andra flygplatser som trafikerar Vancouverområdet inkluderar Abbotsford International Airport (YXX) och Boundary Bay Airport (YDT).

Boka ditt flyg till Vancouver med Expedia.se

Expedia.se låter dig söka mellan flest flygbolag och flygavgångar, vilket innebär att du kan hitta jättebra flygerbjudanden på rätt resedatum och klockslag. Inget kan helt enkelt ersätta fantastiska priser som passar dina flygbehov tillsammans med utmärkt kundsupport.

När ska jag boka flygbiljetter till Vancouver?

Vancouver har fyra tydliga årstider. Oavsett när du besöker staden kommer du att märka att Vancouver har ett milt och behagligt väder. Högsäsongen för flygbiljetter till Vancouver är mellan juni och augusti, när vädret är varmt och torrt. Mellansäsongen sträcker sig mellan april och maj – våren är en vacker tid för ett besök och det kommer inte att vara för mycket folk. Lågsäsongen inträffar mellan september och mars, och färre besökare kommer till staden under denna period på grund av de kraftiga regnen. För resenärer som gillar vintersporter är lågsäsongen däremot den bästa säsongen – Vancouver har några av de bästa skidorterna i Nordamerika.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Vancouver

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 474 kr för enkelflyg och 6 835 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Aeroflot-Russian Airlines
Delta