Billiga flygbiljetter till Venedig

Förslag på billiga flygresor till Venedig

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 546 kr för enkelflyg och 1 120 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air Serbia
Air Serbia
Norwegian Air International Ltd
Iberia
Air Baltic
Air Serbia
easyJet
Air Serbia
Lufthansa
Brussels Airlines

Flyg till Venedig

Venedig är tveklöst en av världens mest välbesökta destinationer och anses av många även vara den absolut mest romantiska platsen på jorden. Oavsett tid på året du bokar din flygresa till Venedig kommer du i Venedig alltid att hitta gott om traditionella butiker med fascinerande souvenirer och utsökta restauranger med fantastisk utsikt över de stillsamt kluckande kanalerna.

Flyg till Venedig från svenska flygplatser

Du kan hitta ett flertal avgångar med SAS direktflyg till Venedig från Stockholm och Arlanda under sommarens högsäsong. Norwegian Air erbjuder dessutom flera direktflyg i veckan, året runt. Om du reser från andra flygplatser i Sverige kan det vara svårare att hitta direktflyg, men det finns gott om flyg till Venedig med mellanlandning i Europa. Det kan ibland även vara värt att kolla upp flyg till Treviso Airport, som ligger cirka tre mil norr om Venedig. Hit flyger lågprisbolaget Ryanair från Skavsta, så för den som reser på en begränsad budget kan det vara ett prisvärt alternativ för att hitta billiga flygresor till Venedig.

Flyg till Venice Airport

Venice Airport ligger ungefär åtta kilometer norr om Venedig, vilket ger din en fantastisk utsikt över stadens vackra läge. Tack vare stadens enorma popularitet har flygplatsen vuxit till att på senare år ta emot fler än åtta miljoner passagerare årligen.

Från flygplatsen kan du enkelt ta dig in till ditt hotell i Venedig med den regelbundna och prisvärda flygbussen, med det snabbare alternativet tåg eller med en bekväm taxi. Det går även utmärkt att hämta upp en hyrbil på flygplatsen, men det är garanterat slöseri med pengar, då bilar är helt förbjudna i Venedig. Men varför inte passa på att kosta på dig en extra speciell upplevelse och resa in till Venedig med stil i en privat vattentaxi? Det är tveklöst det dyraste alternativet, men du garanteras en spektakulär ankomst i den historiska staden som du sent kommer glömma.

Flyg till Treviso Airport

Treviso Airport kallas ibland även Venice Treviso Airport, då flygplatsen ligger relativt nära Venedig, knappt tre mil från centrala Venedig. Till Treviso flyger framför allt Ryanair från olika platser runtom i Europa, som till exempel Stockholm Skavsta, så det kan vara värt att kolla upp avgångar till Treviso när du ska resa till Venedig.

Du kan ta dig till Venedig från Treviso Airport enkelt och bekvämt med flygbussarna ATVO. Du köper returbiljett online eller direkt på flygplatsen och resan till Venedigs Piazzale Roma tar ungefär 50 minuter. Du kan även ta busstjänsten Barzi, som tar 40 minuter, men dessa bussar stannar dock endast vid Tronchetto, en bra promenad från Piazzale Roma. Du kan även välja att åka taxi hela vägen till Venedig.

Romantiska Venedig lockar många

Venedig lockar varje år ofantliga mängder besökare som vill beundra stadens unika, mytomspunna skönhet och utforska alla historiska torg och byggnader. En klassiskt romantisk upplevelse garanteras om du väljer att ta med din älskade på en gondol genom Venedigs makalösa kanalsystem, men missa för all del inte att bara vandra er vilse bland stadens smala gränder och slingrande kullerstensgator. Hur du än väljer att tillbringa ditt besök i Venedig blir det säkert ett minne för livet.

Vanliga frågor och svar

Information om flyg till Venedig
Destinationens flygplatsMarco Polo
IATA-kod för ankomstflygplatsVCE
DestinationVenedig
Flygpris905 kr

Populära flyg till Venedig

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 546 kr för enkelflyg och 1 120 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air Serbia
Air Serbia