Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Förslag på billiga flygresor till Victoria

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Victoria

Flyg till Victoria

Besök Victoria i British Columbia för en underbar semester

Victoria ligger på den södra spetsen av Vancouverön i Kanada. Victoria kallas ”trädgårdsstaden” och är ett inbjudande och välbesökt turistresmål. Eftersom Victoria har ett mycket milt klimat året runt finns här många vackra blommor och natursevärdheter.

När du använder Expedia för att köpa billiga flygbiljetter till Victoria i British Colombia upptäcker du hur enkelt det är att hitta information och samla rabatterbjudanden som kan göra din semester till den bästa någonsin. Om du bokar här kan du hitta låga priser på flyg till Victoria. Du kan hitta ännu bättre erbjudanden och rabatter när du bokar flyg, boende och transport samtidigt. När du har bokat dina biljetter till Victoria kommer du att semestra i en stad med vacker arkitektur och en mycket avslappnad atmosfär.

Butchart Gardens är ett populärt resmål och anses vara en nationell historisk plats i Kanada. Parkens besökare kan se en stor samling fåglar, bland annat ankor, papegojor, påfåglar och duvor. Det finns även många fina statyer i parken som du måste se när du besöker den. Under vissa tider på året finns även underhållning i parken, bland annat symfonikonserter och musikfestivaler. Se till att kolla upp underhållningsutbudet när du har bokat din biljett till Victoria.

Mycket av arkitekturen i Victoria har europeisk stil eftersom området grundades av Storbritannien och har fått sitt namn efter drottning Victoria. Christ Church Cathedral, Royal British Columbia Museum och The British Columbia Parliament Buildings är västerländska mästerverk i europeisk stil.

Beacon Hill Park är populär bland turister och en perfekt plats för familjer som är på semester. Parken har lekparker, planer, vattenpark, minizoo och tennisbanor. Det finns även många dammar, trädgårdar och stigar för de som vill uppleva naturen fullt ut. Vid ett besök i Beacon Hill Park kan besökare även se världens fjärde högsta totempåle. Många av byggnaderna i Victoria är byggda i europeisk stil, men detta monument i Beacon Hill är ett historiskt element från Kanada.

Victoria är en perfekt plats för utomhussporter. Bergsklättring, vandring, golf, joggning och kajakpaddling passar bra i Victorias milda klimat. Vattensporter och lagsporter kan även spelas på många av anläggningarna i Victoria. Det finns även hundratals kilometer med cykelstigar som gör det till en populär plats bland cyklister.

Victoria i Kanada är den bästa platsen för din nästa semester. Och flyg och paketresor till Victoria är mycket billiga genom Expedia. Du kommer inte att ångra ditt besök till denna vackra kanadensiska stad.