Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Avgiftsfri ändring av vissa flygbokningar.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.


Förslag på billiga flygresor till Warszawa

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Warszawa

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Flyg till Warszawa

Välkommen till Polens huvudstad, Warszawa. En modern storstad med en rik historia. Det är enkelt att resa hit till Europas mitt. Det finns billiga flyg till flygplatsen Warsaw-Modlin och det går även många flygresor till den mer närliggande Frédéric Chopin, så det är inga problem att skaffa flygbiljetter!

Warszawa har anor från tidig medeltid och var ursprungligen en handelsplats. På grund av sitt centrala läge har staden under århundradenas lopp ofta varit utsatt för plundringar, krig och erövringar. Under andra världskriget nästan totalförstördes staden, men mot alla odds är det idag en blomstrande stad som levt upp på nytt. Nu bor här ca tre miljoner människor och skyskrapor i stål står sida vid sida med historiska byggnader och modebutiker.

Flyg till Frédéric Chopin Airport

Varje år passerar 10 miljoner passagerare den här flygplatsen som är Polens största. Man utökar löpande kapaciteten och håller även på att bygga ett affärs- och butikscentrum. Från flygplatsen tar du dig enkelt till city med lokalbuss. Det finns flera busslinjer att välja mellan och vissa stannar även vid de större hotellen i Warszawa. Du kan också åka taxi. Tänk på att anlita ett licensierat taxiföretag som redovisar priset i fönstret. Vill du hyra bil i Warszawa? Inga problem, här finns flera av de stora biluthyrningsfirmorna. Från Sverige åker du enklast hit från Stockholm eller Göteborg via Köpenhamn. Service som trådlöst internet, lounger för affärsresande, butiker och bankomater erbjuds.

Flyg till Warsaw-Modlin Airport

Flygplatsen ligger 35 km nordväst om Warszawa och det går bussar till centrum i samband med flygens ankomst och avgång. Resan tar ca 40 minuter och du kan köpa biljett via Internet, på flygplatsen eller på bussen. Du kan också åka taxi till fast pris. Om du åker på weekendresa till Warszawa med Ryanair från Stockholm Skavsta är det hit du kommer.

Gamla stan – ett världsarv

I hjärtat av Warszawa ligger Gamla stan där du kan strosa runt bland vindlande gränder och charmiga hus. Slå dig ned på något av de otaliga caféerna och njut av ett polskt bakverk – här snålar man inte med kalorierna! Pröva också det polska köket som kanske har en oförtjänt tråkighetsstämpel – det är god och vällagad husmanskost för en billig peng. Trots sitt namn är faktiskt Gamla stan inte så gammal. Den byggdes upp från grunden efter krigets slut med hjälp av de ursprungliga tegelstenarna.

Warszawa-upproret

Lär känna Polens historia i museet om Warszawa-upproret 1944. Här visas en gripande utställning om de motståndsmän som kämpade för Polens frihet under den tyska ockupationen. Genom foto, ljudinspelningar och filmer beskrivs civilbefolkningens försök till vardagsliv och deras lidanden under bombningarna. Här kommer historien nära.

Prisvärd shopping

Om du är sugen på shopping finns det flera stora gallerior i centrum med olika butiker, pröva till exempel Arkadia shopping center som har ett spännande glastak och flera flaggskeppsbutiker. Det unga Polen bjuder på nyskapande mode och trendig smyckesdesign.

Information om flyg till Warszawa

Destinationens flygplats Frederic Chopin
IATA-kod för ankomstflygplats WAW
Destination Warszawa

Recensioner från verifierade kunder

Jan 16, 2020

No