Billiga flygbiljetter till Washington

Förslag på billiga flygresor till Washington

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 444 kr för enkelflyg och 3 515 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

TAP Portugal
TAP Portugal
Fly Play
Fly Play
Fly Play
Finnair
Iberia
Finnair
Icelandair
Fly Play

Om Washington

Flyg till Washington

Washington D.C. är USA:s huvudstad och ett populärt resmål för turister. Folk köper biljetter till Washington D.C. för att uppleva stadens stora utbud av kostnadsfria muséer, se föreställningar vid världsberömda John F. Kennedy Center och besöka historiska byggnader. Mer än 15 miljoner besökare tar sig till Washington D.C. varje år. Gör dig redo att besöka den stad som är hem till USA:s regering genom att boka billiga flyg till Washington D.C. på Expedia.se i dag.

Flygplatser i Washington D.C.

De flesta flyg till Washington D.C. landar på Reagan National Airport (DCA), som ligger söder om centrala Washington. Det är den kommersiella flygplats som ligger närmast Washington D.C. Ett flygbolag med omfattande verksamhet vid Reagan är US Airways. Majoriteten av flygen till och från Reagan är inrikesflyg. Resenärer med internationella flygningar måste använda Washington Dulles International Airport (IAD) eller Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport (BWI). IAD är den största flygplatsen i Washingtonområdet och en av de mest trafikerade flygplatserna i USA. BWI, som ligger nordöst om Washington D.C., är den 24:e mest trafikerade flygplatsen i Nordamerika när det gäller passagerartrafik. En annan flygplats i Washingtonområdet är Joint Base Anacostia-Bolling (JBAB), mer känd som Bolling Field. Bolling Field är en militäranläggning i Washington D.C. där man testar ny flygutrustning.

Boka ditt flyg till Washington D.C. med Expedia.se

Expedia.se låter dig söka mellan flest flygbolag och flygavgångar, vilket innebär att du kan hitta jättebra flygerbjudanden på rätt resedatum och klockslag. Inget kan helt enkelt ersätta fantastiska priser som passar dina flygbehov tillsammans med utmärkt kundsupport.

När ska jag boka flyg till Washington D.C.?

Den mest populära tiden att boka flyg till Washington D.C. är mars till mitten av juni och mitten av september till början av november – körsbärsträden blommar under våren och bladen byter färg på hösten. Folk brukar undvika Washington under juli och augusti, som är varma och fuktiga månader, och under iskalla januari. Du kan hitta jättebra erbjudanden under dessa månader. Förutom billigare hotellrum och flygbiljetter finns det mängder med restaurangrabatter och spaerbjudanden. Om du vill besöka Washington D.C. under presidentinstallationen, vilket inträffar vart fjärde år, ska du komma ihåg att staden kommer att vara full med folk. Du kommer att behöva boka biljetterna i förväg om du vill besöka staden då.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Washington

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 444 kr för enkelflyg och 3 515 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

TAP Portugal
Fly Play