Billiga flygbiljetter till Washington

;

Om Washington

Flyg till Washington

Washington D.C. är USA:s huvudstad och ett populärt resmål för turister. Folk köper biljetter till Washington D.C. för att uppleva stadens stora utbud av kostnadsfria muséer, se föreställningar vid världsberömda John F. Kennedy Center och besöka historiska byggnader. Mer än 15 miljoner besökare tar sig till Washington D.C. varje år. Gör dig redo att besöka den stad som är hem till USA:s regering genom att boka billiga flyg till Washington D.C. på Expedia.se i dag.

Flygplatser i Washington D.C.

De flesta flyg till Washington D.C. landar på Reagan National Airport (DCA), som ligger söder om centrala Washington. Det är den kommersiella flygplats som ligger närmast Washington D.C. Ett flygbolag med omfattande verksamhet vid Reagan är US Airways. Majoriteten av flygen till och från Reagan är inrikesflyg. Resenärer med internationella flygningar måste använda Washington Dulles International Airport (IAD) eller Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport (BWI). IAD är den största flygplatsen i Washingtonområdet och en av de mest trafikerade flygplatserna i USA. BWI, som ligger nordöst om Washington D.C., är den 24:e mest trafikerade flygplatsen i Nordamerika när det gäller passagerartrafik. En annan flygplats i Washingtonområdet är Joint Base Anacostia-Bolling (JBAB), mer känd som Bolling Field. Bolling Field är en militäranläggning i Washington D.C. där man testar ny flygutrustning.

Boka ditt flyg till Washington D.C. med Expedia.se

Expedia.se låter dig söka mellan flest flygbolag och flygavgångar, vilket innebär att du kan hitta jättebra flygerbjudanden på rätt resedatum och klockslag. Inget kan helt enkelt ersätta fantastiska priser som passar dina flygbehov tillsammans med utmärkt kundsupport.

När ska jag boka flyg till Washington D.C.?

Den mest populära tiden att boka flyg till Washington D.C. är mars till mitten av juni och mitten av september till början av november – körsbärsträden blommar under våren och bladen byter färg på hösten. Folk brukar undvika Washington under juli och augusti, som är varma och fuktiga månader, och under iskalla januari. Du kan hitta jättebra erbjudanden under dessa månader. Förutom billigare hotellrum och flygbiljetter finns det mängder med restaurangrabatter och spaerbjudanden. Om du vill besöka Washington D.C. under presidentinstallationen, vilket inträffar vart fjärde år, ska du komma ihåg att staden kommer att vara full med folk. Du kommer att behöva boka biljetterna i förväg om du vill besöka staden då.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Washington?
Merparten av alla besökare väljer att flyga till Washington, DC (DCA-R. Reagan WA Nat.) när de reser till Washington. Det finns dock mer än en flygplats i området, så tänk på detta när du bokar ditt flyg.
Hur långt från centrala Washington ligger Washington, DC (DCA-R. Reagan WA Nat.)?
DCA har ett behändigt läge nära stadens hjärta, bara 6 kilometer från centrala Washington.
Kan jag flyga till Washington?
Gör flygresan till Washington smidig genom att besöka våra reseråd under covid-19. Det är ett bra sätt att hålla dig informerad om reserestriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste rekommendationerna.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Washington?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Washington kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Washington med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Washington kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Washington?
Det stora utbudet av flygplatser som ligger i närheten av Washington gör det enkelt att flyga till staden i sista minuten. De flygplatser som de flesta landar på är DCA (6 kilometer från centrum), Washington, DC (IAD-WA Dulles Intl.) (35 kilometer från centrum) och BWI (45 kilometer från centrum).
Hur många flygbolag flyger till Washington?
Washington tar emot flyg från 46 olika flygbolag, som flyger från 177 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Washington?
American Airlines och Delta Air Lines är två av de största flygbolagen som erbjuder flyg till Washington. En mängd resenärer väljer att flyga från New York, och American Airlines har bredast utbud på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Washington?
Att organisera en uppiggande resa till Washington är inga problem när du har 6 782 direktflyg att välja bland varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Washington från?
Många resenärer som flyger till Washington stiger på planet från en flygplats i Burlington, Monroe eller Belmont.
Hur lång tid tar flyget till Washington?
Vilken flygplats du reser från avgör hur länge du måste stanna på planet. Från Burlington till Washington tar resan cirka 1 timme och 53 minuter. En flygresa från Monroe brukar vara framme på 1 timme och 31 minuter. Om du har Belmont som avreseort får du istället räkna med att vara i luften i ungefär 2 timmar och 24 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Washington?
Vi har alla stött på sådana lyckostar som på något sätt kan få tag i otroligt billiga biljetter vart de än åker. Kan du gissa hur det går till? De väntar inte till sista minuten innan de bokar. Men nöj dig inte med det. Bredda sökningen och se om resmålet i fråga har mer än en flygplats. Flygpriserna varierar ofta beroende på vilken flygplats du landar på. Glöm inte heller att jämföra alternativ från flera olika flygbolag. Sist men inte minst kan du spara ett par slantar till genom att boka omedelbart. Om du lyckas hitta ett bra erbjudande ska du inte avvakta, utan boka med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Washington?
Oavsett var du stiger ombord kan din flygresa gå smidigt från början till slut, om du bara är väl förberedd. Vi har plockat fram en lista med praktiska tips som försäkrar att din semester i Washington börjar på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En resa med flyg kan bli helt stressfri, om du planerar din packning på rätt sätt. För det första behöver du några rena kläder, någonting intressant att läsa och lite toalettartiklar, som tandborste och handkräm. För det andra bör du spara plats i väskan för elektronik med laddare, eventuella mediciner och kanske ett uppblåsbart nackstöd. Sist men inte minst ska du komma ihåg att packa med dig ditt pass, alla dina resedokument och lite extra pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Kontrollera att du inte har en schweizisk armékniv i en ficka i ditt handbagage. Brandfarliga eller explosiva artiklar, som tändstickor och aerosolburkar, är också förbjudna, och du får inte ta med dig vätskor eller geler i behållare på över 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Att ha det bekvämt ska vara det som är viktigast när du avgör vad du ska ha på dig under resan. Tänk även igenom vad du ska ha på fötterna, eftersom det inte är ovanligt att fötterna blir lite svullna i luften. Välsittande skor med plan sula är det bästa alternativet.
  • Många har hört talas om DVT, eller djup ventrombos. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar bildas, till viss del på grund av långa perioder av stillasittande. Det finns ett par saker som du kan göra för att minska risken att drabbas av detta. Du kan bland annat bära stödstrumpor, dricka mycket och röra på benen och fötterna. Res på dig då och då och gå lite fram och tillbaka eller försök att göra några enkla övningar i ditt säte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Washington?
Hemligheten är att vara förberedd. Vi har samlat ihop en lista med hjälpsamma tips så att du lättare kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan onödig stress. Sedan är det full fart mot Washington.

  • Ha alltid ditt pass och boardingpass inom räckhåll. De är det första du kommer att behöva visa upp under kontrollen.
  • Därefter väntar röntgenmaskinen. Töm fickorna och lägg av allt som sannolikt skulle trigga larmet, exempelvis skärp och hörlurar. Lägg upp allt på maskinens band.
  • Elektronik, till exempel surfplattor och bärbara datorer, måste också passera genom maskinen. Men oroa dig inte. Du får snart tillbaka allt igen.
  • Packa upp alla vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa behöver ofta skannas separat. Varje produkt måste förvaras i en behållare som rymmer max 100 milliliter, och allt måste få plats i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Om du tänker igenom ditt val av skor kan du spara ett par minuter. Stövlar och andra tunga skor ska ofta granskas separat, medan detsamma vanligtvis inte gäller för lätta gymnastikskor.
  • Saxar och andra vassa föremål får inte tas med på flyget. De kommer att konfiskeras av personalen i kontrollen, så packa ner dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Washington
Ankomstflygplats
WA Dulles Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
IAD
Destination
Washington
Pris tur-och-retur
3 252 kr