Billiga flygbiljetter till Zadar

Förslag på billiga flygresor till Zadar

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 660 kr för enkelflyg och 1 058 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Lufthansa
Croatia Airlines
SAS
Lufthansa
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Croatia Airlines
KLM

Flyg till Zadar

Äntligen dags att boka flygbiljetter till Zadar och uppleva Kroatiens vackra kust. Stadens flygplats heter Zemunik (ZAD) och ligger cirka åtta kilometer från centrum. Det går att flyga direkt hit från både Stockholm och Göteborg, men eventuellt inte alla dagar i veckan. Kontrollera vilka dagar som är aktuella när du planerar din semester om du föredrar att resa utan stopp. Flygtiden är cirka 2,5 timme från båda flygplatserna.

Anlända med flyg och resa till centrum

När du har landat är det enkelt att ta sig vidare från flygplatsen in till centrum. Det går bussar som stannar först på centralstationen och sedan på bussterminalen i gamla stan. Det är bara att välja den station som passar dig bäst, beroende på var du har bokat ditt boende i Zadar. Busshållplatsen ligger precis bredvid huvudbyggnadens entré. Det tar cirka 20 minuter in till centrum och sedan fem minuter till in till gamla stan. Du kan även åka taxi. Om du har tänkt dig att utforska mer av Dalmatien kan du hyra bil i Zadar och hämta upp den på flygplatsen. Både taxi och hyrbil går att förhandsboka så att din resa blir så smidig som möjlig.

Bekvämligheter på flygplatsen

När det är dags att återvända till Sverige finner du flera bekvämligheter som gör din flygresa hem smidig. Du kan till exempel strosa runt bland olika affärer och köpa med dig souvenirer och presenter till de där hemma, och även köpa vissa saker på taxfree.

Det finns ett kafé där du kan slappna av med en god kopp kaffe och kolla på människor medan du summerar resan med dina vänner. Om du vill äta lunch eller middag kan du besöka restaurangen, så att alla i sällskapet är mätta och glada inför hemresan. Flygplatsen har även wi-fi om du vill fördriva tiden före ombordstigningen. Du får enkelt tillgång till internet genom att köpa åtkomst i kaféet för en viss tidsintervall, till exempel en halvtimme eller en timme.

Aktiviteter runt Zadar

Om du tycker om vattenaktiviteter har du helt klart kommit till rätt ställe. Här kan du bada, segla och paddla kajak. Du kan även boka dagsturer som tar dig ut på Adriatiska havet och ger dig möjlighet att besöka olika öar i skärgården och se mer av all den vackra natur som landet har att erbjuda. Boka billiga flyg till Zadar och börja packa badkläderna redan idag!

Flygresor till Zadar och stadens sevärdheter

Den här vackra hamnstaden har en härlig kombination av historisk hävd och närhet till vattnet, så det är inte konstigt att så många turister reser hit. Njut av stadens vackra arkitektur och strosa på kullerstensgator och genom portar från 1500-talet. Slå dig ner på ett kafé på ett vackert litet torg. Njut av solen och sorlet från människorna runt dig, och börja planera morgondagens äventyr. Vad lockar dig mest för stunden? Vill du slappna av på stranden med en bok, besöka museer eller boka en dagstur? Fyll dagarna med precis det du vill se och uppleva, och gör din resa till Zadar till ett minne för livet.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Zadar

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 660 kr för enkelflyg och 1 058 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
KLM