Billiga flygbiljetter till Zakopane

Förslag på billiga flygresor till Zakopane

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 209 kr för enkelflyg och 418 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Wizz Air
Wizz Air
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
LOT-Polish Airlines
Wizz Air
Norwegian Air International Ltd
Wizz Air
Wizz Air
Norwegian Air International Ltd

Om Zakopane

Flyg med Expedia till Zakopane

När du söker efter flyg till Zakopane så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Zakopane och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Zakopane erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Zakopane, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Zakopane. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Zakopane på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Zakopane?
Poprad (TAT-Poprad - Tatry) är den enda flygplatsen du kan välja i närheten av Zakopane.
Hur långt från centrala Zakopane ligger TAT?
Poprad (TAT-Poprad - Tatry) ligger omkring 35 kilometer från centrala Zakopane, så räkna med lite extra restid för att komma fram till ditt boende.
Kan jag flyga till Zakopane?
Gå till våra reseråd under covid-19 för den senaste informationen om flyg till Zakopane. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om karantän är ett krav när du landar.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Zakopane?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Zakopane kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Zakopane med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Zakopane kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Zakopane?
Det finns två större flygplatser som tar emot resenärer till Zakopane. KRK ligger omkring 85 kilometer från stadskärnan, medan Poprad (TAT-Poprad - Tatry) ligger ungefär 35 kilometer bort. När du väl har tittat på priserna och bokat rätt boende får du en bättre uppfattning om vilken flygplats som passar bäst.
Hur många flygbolag flyger till Zakopane?
Det finns 22 flygbolag som kopplar samman Zakopane med 105 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Zakopane?
LOT - Polish Airlines driver en stor del av flygen till Zakopane, och att resa med ett LOT - Polish Airlines-flyg från Goclaw är ett populärt alternativ för att ta sig hit.
Hur många direktflyg går det till Zakopane?
Det brukar bli enklare att resa med flyg till en ny destination om man slipper mellanlandningar. Om du reser till Zakopane är de goda nyheterna att det går cirka 601 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Zakopane från?
Många resenärer på väg till Zakopane stiger på planet från en flygplats i Centrum, Gamla stadskärnan eller Goclaw.
Hur lång tid tar flyget till Zakopane?
Vilken flygplats du reser från avgör hur många filmer du hinner se på planet. Från Centrum till Zakopane tar resan i genomsnitt 1 timme och 46 minuter. En flygresa från Gamla stadskärnan brukar nå fram på uppemot 2 timmar och 5 minuter. Med Goclaw som avreseort får du istället räkna med att vara i luften i 55 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Zakopane?
Alla har vi stött på några personer som på något sätt kan hitta fantastiskt billiga biljetter vart de än ska resa. Skulle du vilja veta hur de lyckas? De avvaktar inte till sista minuten innan de bokar. Du kan även utvidga din sökning och jämföra alternativen. Om resmålet har flera flygplatser skulle du kunna hitta bättre erbjudanden genom att resa till en terminal som ligger lite längre bort. Till sist bör du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du är medveten om vad priserna brukar vara kan du slå till omedelbart när du väl hittar ett ovanligt bra pris. De allra finaste erbjudandena säljer slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Zakopane?
Oavsett var du reser från kan ditt flyg gå smidigt, om du bara är väl förberedd. Vi har plockat fram en lista med praktiska tips som ser till att din semester i Zakopane inleds på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en stressfri resa med flyg är att planera i förväg. Vi börjar med det viktigaste: passet, alla resedokument, dina bankkort och viktiga mediciner. Därefter bör du ta med dig sådant som kan hålla dig sysselsatt, såsom en dator eller någonting att läsa. Det kan även vara smart att packa med dig din laddare, öronproppar och en uppblåsbar flygkudde. Slutligen bör du inte glömma att spara plats i väskan för några toalettartiklar och ett klädombyte.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte har en sax eller något annat vasst föremål i en ficka i väskan. Explosiva eller brandfarliga produkter, till exempel tändare och fyrverkerier, är inte heller tillåtna, och du får inte ta med dig vätskor eller geler i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Hemligheten bakom en bekväm flygresa kan vara så enkel som rätt klädval. Om du klär dig i flera lager är du väl förberedd på den skiftande temperaturen ombord och du kan klara av att hålla dig varm om det blir kallt i kabinen. Skor med klackar och vandringskängor bör du lämna i de incheckade väskorna, även om det normalt är ditt favoritpar. Ha istället på dig välsittande skor med flat sula, så kommer dina fötter att tacka dig.
  • Många resenärer har hört talas om DVT, eller djup ventrombos. Tillståndet innebär att blodproppar uppstår, delvis på grund av långa perioder av stillasittande. Det finns dock sätt att minska risken att drabbas av detta. Du kan bland annat bära stödstrumpor, se till att du dricker mycket och röra på benen. Res på dig och gå ett par steg i mittgången eller försök att göra några enkla övningar från ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Zakopane?
Hemligheten är att ha tänkt igenom allt ordentligt redan innan du är framme på flygplatsen. På så sätt kan du slå dig ned på flyget till Zakopane utan fördröjningar. Följ tipsen nedan för att börja semestern på bästa möjliga vis.

  • Först och främst måste du presentera ditt pass och boardingpass för säkerhetspersonalen. Kom ihåg att ha allt redo, så att de bakom dig i kön slipper vänta.
  • Därefter måste både du och ditt handbagage röntgas. För att allt ska gå smidigt tar du av dig allt som skulle kunna trigga larmet. Föremål som din jacka, ditt bälte och dina hörlurar måste passera igenom maskinen.
  • Alla dina elektroniska enheter, till exempel din surfplatta och bärbara dator, ska också gå genom skannern.
  • Tandkräm, hårolja och övriga vätskor och geler som du vill ta med dig ombord måste förvaras i förpackningar som inte rymmer mer än 100 milliliter. Dessutom måste allting få plats i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Om du väljer rätt skor kan du eventuellt spara ett par minuter. Kängor och andra kraftiga skor behöver ofta granskas separat, medan du förmodligen slipper detta med lättare sneakers.
  • Knivar och andra vassa föremål är inte tillåtna på flyget. De kommer att konfiskeras av personalen i kontrollen, så lämna dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Zakopane
Destinationens flygplatsJohn Paul II - Balice
IATA-kod för ankomstflygplatsKRK
DestinationKrakow
Flygpris418 kr

Populära flyg till Zakopane

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 209 kr för enkelflyg och 418 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Wizz Air
Wizz Air