Resor till Hamilton 2023

Boka hotell + flyg eller hyrbil ihop och få rabatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Topphotell i Hamilton

Grotto Bay Beach Resort
Grotto Bay Beach Resort
4 out of 5
11 Blue Hole Hill, Bailey's Bay, Hamilton Parish
Priset är 5 921 kr per natt mellan 9 okt. och 10 okt.
5 921 kr
per natt
9 okt. - 10 okt.
8,8/10 Excellent! (1 003 recensioner)
"Great beach! Excellent service and convenient location!"

Recension från 23 sep. 2023

Grotto Bay Beach Resort
Hamilton Princess & Beach Club - a Fairmont Managed Hotel
Hamilton Princess & Beach Club - a Fairmont Managed Hotel
4.5 out of 5
76 Pitts Bay Road, Pembroke Parish
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 6 168 kr per natt mellan 14 okt. och 15 okt.
6 168 kr
per natt
14 okt. - 15 okt.
9/10 Wonderful! (1 001 recensioner)
Business trip
"Lovely experience, as always. Quality service in all aspects."

Recension från 4 mars 2019

Hamilton Princess & Beach Club - a Fairmont Managed Hotel
Cambridge Beaches Resort & Spa
Cambridge Beaches Resort & Spa
4 out of 5
30 Kings Point Road Somerset, Mangrove Bay, Sandys Parish
Priset är 7 401 kr per natt mellan 12 okt. och 13 okt.
7 401 kr
per natt
12 okt. - 13 okt.
9/10 Wonderful! (883 recensioner)
"The property is stunning. There are water views from pretty much any spot on the property and the beach is readily accessible. The spa services are excellent and the manager (Jacqui) is simply wonderful. We had great massages & the overall experience was delightful. The front desk (Marquez) and conceirge ..."

Recension från 13 sep. 2023

Cambridge Beaches Resort & Spa
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett semesterpaket till Hamilton?
Passa på att bygga ihop en egen paketresa till Hamilton från endast . Välj en kombination av hotell, flyg och hyrbil för att skapa semestern du har drömt om. Glöm inte att även inkludera några aktiviteter.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Hamilton?
Du sparar förvånansvärt mycket om du slår samman bokningarna av hotell, flyg och hyrbil i ett semesterpaket till Hamilton. Bra priser kan i vissa fall innebära sämre valmöjligheter, men lyckligtvis är så inte fallet med Expedia. Vi kan erbjuda alternativ från över 500 flygbolag och 1 000 000 boenden runtom i världen, så du har alltid ett brett urval att välja från. Skulle du vilja spara ännu mer? Lägg till några roliga aktiviteter i paketet, så får du ännu mer rabatt. Att semestra handlar ju om betydligt mer än att bara komma fram till slutdestinationen.
Var ska man bo i Hamilton?
Boka ett hotell vid intressanta turistattraktioner i stadsdelen, som Elbow Beach och Warwick Long Bay. Ett annat utflyktsmål som lockar en mängd resenärer är Stadshuset.
Vilka är de bästa hotellen i Hamilton?
Ett av de mest omtyckta boendena i den här delen av staden är Rosedon Hotel. Ett annat praktiskt alternativ i Hamilton är Rosemont Guest Suites.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Hamilton?
Om du bokar ditt äventyr i Hamilton tidigt belönas du med största möjliga utbud av lågpriser. Flygbolagen tenderar att börja marknadsföra sina flygbiljetter upp emot ett år i förväg, så det är en god idé att boka en biljett så snart som möjligt. Med det sagt gör Expedia hela tiden allt för att förse dig med bästa möjliga erbjudande, så det är alltid en bra tid att boka en semester.
Vad ingår i en paketresa till Hamilton från Expedia?
Semesterpaketen kan bestå av flyg, hyrbil och hotell, men du kan kombinera dem hur som helst för att utforma din drömresa till Hamilton. Du kan även lägga till upplevelser och aktiviteter när resten av bokningen är klar. Valet är ditt. När du kombinerar dina bokningar med Expedia hittar du oslagbara erbjudanden som du inte hittar någon annanstans.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Hamilton?
Att boka alla komponenter av din semester tillsammans är ett utmärkt sätt att spara pengar, så kombinera flyg, hyrbil och hotell i ett paket. Expedia erbjuder inte bara hotell, utan även semesterbostäder, lägenheter vid havet och rymliga boenden. Listan är lång.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Hamilton på Expedia?
Absolut. Expedia har tillgång till över 500 olika flygbolag runtom i världen, så det är inga problem. Välj helt enkelt det flygbolag du föredrar och sätt ihop ett paket till Hamilton som passar dig.
Går det att avboka semesterpaketet till Hamilton om man inte kan resa?
När du har bokat ett semesterpaket till Hamilton kan du avboka paketet eller ändra vissa detaljer, men det skulle kunna tillkomma avgifter beroende på omständigheterna. Du kan eventuellt ändra bokningen eller avboka helt gratis, om du har genomfört din bokning inom de senaste 24 timmarna. Har det gått längre tid än så kan flygbolaget, boendet eller hyrbilsfirman ta ut en avgift. Besök vår kundtjänst för mer information om vad du har för alternativ när dina planer ändras.

Populära sevärdheter att besöka