Hyrbil i Angers

Sök och jämför från bilföretag i Angers

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Angers

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Angers
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Angers per dag?
Du behöver inte spräcka semesterbudgeten för att ta dig fram i Angers. Den senaste veckan började priserna för en hyrbil på endast .
Kan man hyra bil på Cholet (CET-Le Pontreau)?
Hertz och Europcar ligger inte långt från Cholet (CET-Le Pontreau), så du kan snabbt och smidigt hämta upp ditt fordon och inleda semesteräventyret.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Angers?
Du kan läsa mer om om återbetalningar i vår kundtjänstportal. Oftast har du rätt till en full återbetalning om du gör avbokningen senast sex timmar innan det är dags att hämta ut bilen. Det är dock alltid en god idé att kontrollera hyrbilsavtalet för att se om du omfattas av något undantag.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Angers?
Om du väljer att slå dig ner bakom ratten i en kompakt bil i Angers är du inte den enda. Kompakta bilar är den populäraste typen av hyrbil här, och de är ofta billiga, bränsleeffektiva och lätta att manövrera. Med en sådan kan du enkelt röra dig längs vägarna i staden, med du hade kanske föredragit ett större alternativ? Då kan du kika på vårt sortiment med standardbilar eller medelstora till stora modeller. Hur du än vill röra dig kan vi hjälpa dig att finna ett fordon som är rätt för dig.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Angers?
När du har utforskat alla fantastiska platser i Angers råder det ingen brist på andra saker att se i regionen. Då är det bara att ta fram nycklarna till hyrbilen, lägga in lite packning i bagageluckan och ge dig ut på vägarna. Här är några utflyktsmål som du säkert gillar:

  • Saint-Malo ligger runt 170 kilometer från Angers, och när du besöker staden borde omtyckta sevärdheter som S:t Malos citadell ligga högt upp på din lista över saker att se.
  • Chasseneuil-du-Poitou, ungefär 120 kilometer utanför Angers, är ett annat populärt resmål. En stor anledning till att resenärer tar sig hit är för att uppleva Futuroscope, så du borde definitivt inte missa denna sevärdhet när du är i staden.
  • Om du skulle vilja tillbringa en dag ute i naturen kan du ta dig till Luxembourgträdgården för en picknick eller bara för att slappna av en stund. Du kan räkna med en resa på runt 260 kilometer från Angers.

Varför ska man hyra bil i Angers med Expedia?
Det finns flera goda anledningar att hyra bil med Expedia, från våra exklusiva medlemsförmåner till våra smidiga semesterpaket. Om du är på väg till Angers finns det hyrbilsleverantörer att välja mellan, med fordon för alla smaker och budgetar. Om du vill spara ännu mer kan du slå ihop din bokning av hyrbil med dina bokningar av hotell och flyg. När du är redo att ge dig ut på nästa bilutflykt kan vi hjälpa dig på traven.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Angers?
I Angers måste du som förare vara minst 21 år gammal för att få lov att hyra bil. Unga förare bör även räkna med extra avgifter och begränsningar från de flesta hyrbilsleverantörer. Avgiften täcker den ökade skaderisken, och begränsningarna avser ofta vilka fordonstyper som finns tillgängliga. Förare med mindre erfarenhet kan exempelvis behöva hålla sig till kompakta, små eller medelstora fordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Angers?
När du hämtar upp fordonet måste du presentera ditt körkort och ett kreditkort i samma namn. Undersök om hyrbilsbolaget har några andra krav innan du bokar, till exempel ett intyg om att du är försäkrad.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Angers?
De två lägsta priserna för en hyrbil i Angers under den senaste veckan var respektive . Det kan man verkligen kalla en riktigt bra affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Angers?
Ja, och du kan hitta din drömbil på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning. Fyll bara i dina reseuppgifter så visar vi dig enastående erbjudanden från flera välkända leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Angers om jag är under 25?
Du behöver gå igenom villkoren hos de hyrföretag i Angers som du är intresserad av. Om du är under 25 år tar vissa företag ut extra avgifter, och det är bra att vara medveten om detta innan du kommer till uthyrningskontoret så att du kan anpassa din budget. Varje uthyrare har sina policyer för unga förare, så det lönar sig att göra lite efterforskning.