Hyrbil i Boston

Sök och jämför från 31 bilföretag i Boston

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Boston

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Boston
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Boston per dag?
Priserna för hyrbilar började på så lite som per dag den här veckan. Med så förmånliga priser är en hyrbil ett billigt alternativ om du vill utforska sevärdheter i Boston.
Kan man hyra bil på Boston, MA (BOS-Logan Intl.)?
Det finns en mängd hyrbilsbolag vid Boston, MA (BOS-Logan Intl.), men inget som är beläget i själva terminalbyggnaden. Ett urval av alternativen som ligger närmast är Budget, Enterprise, Hertz, Silvercar by Audi och Zipcar.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Boston?
Oroa dig inte. När du avbokar din hyrbilsbokning åtminstone sex timmar innan den avtalade upphämtningstiden har du förmodligen rätt till en fullständig återbetalning. Det är dock alltid en god idé att kontrollera hyrbilsavtalet, eftersom en del undantag finns. Gå till vår kundtjänstportal om du är osäker över något.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Boston?
Om du har planer på att vistas i större städer kan det vara en god idé att satsa på ett mindre alternativ, till exempel en ekonomibil. Det är den populäraste typen av hyrbil i Boston, och med en sådan kan du utan problem ta dig fram på stadens gator och ställa dig i små parkeringsfickor. Men det finns naturligtvis andra alternativ också. Om du vill ha lite mer utrymme till att sträcka på benen kan du kolla in vårt urval av stora och mellanstora bilar. Det finns dessutom premiumbilar för riktiga lyxlirare.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Boston?
Efter att du har upplevt alla spännande platser i Boston råder det ingen brist på annat att se och göra i området. Det är bara att ta fram nycklarna till din hyrbil, fylla bagageluckan med vad du behöver och kasta dig ut på vägarna. Här kommer några utflyktsmål som du säkert gillar:

  • New Haven ligger runt 190 kilometer utanför Boston, och när du befinner dig i staden borde populära attraktioner som Yale University ligga i toppen av din lista över saker att se och göra.
  • Vad sägs om att även besöka Providence? Här kan du bland annat bege dig till sevärdheter som Brown University. Orten ligger omkring 65 kilometer från Boston.
  • Bege dig ut i naturen och ta ett djupt andetag av den uppfriskande luften vid Mount Washington State Park, som du hittar cirka 210 kilometer från Boston.

Varför ska man hyra bil i Boston med Expedia?
Det finns 31 hyrbilsföretag att välja mellan i Boston, så att boka det perfekta fordonet blir inte svårt med Expedia. Skapar du en paketresa genom att slå ihop hyrbilsbokningen med dina flyg- och hotellbokningar så sparar du ännu mer på din semester i Boston. Oavsett om du letar efter en liten, budgetvänlig bil eller ett rymligt lyxalternativ kan Expedia erbjuda nyckeln till ditt nästa äventyr.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Boston med Expedia?
Att hitta ett så bra erbjudande som möjligt på hyrbil i Boston är en enkel match med Expedia. Välj biltyp, lägg till ett par detaljer och jämför priserna från populära leverantörer. Vad sägs om att lägga till även flyg och hotell i din bokning? Du kan få fantastiska erbjudanden om du skapar ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Boston?
I Boston måste du som förare vara minst 21 år gammal för att få lov att hyra bil. Förare under en viss ålder kan dessutom räkna med en extra avgift och andra begränsningar från de flesta hyrbilsföretag. Tilläggsavgiften täcker den höjda olycksrisken, och begränsningarna avser ofta vilka typer av fordon som finns tillgängliga. Mindre erfarna förare kan till exempel behöva hålla sig till kompakta, små och medelstora fordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Boston?
I normala fall måste du visa upp ditt körkort och ett kreditkort i ditt namn när du hämtar ut hyrbilen. Om du väljer att inte använda hyrbilsfirmans standardförsäkring kan du också behöva bevisa att du täcks av en annan försäkring. Kraven skiljer sig från leverantör till leverantör, så det är en bra idé att undersöka vad som gäller innan du reser.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Boston?
De två bästa priserna för en hyrbil i Boston under veckan som gick var respektive . Det är vad vi skulle kalla en riktigt bra affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Boston?
Oavsett om du har tänkt hålla dig i närheten av Boston eller vill utforska en större del av området kan du boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i dina resdatum och upphämtnings-/avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta oslagbara erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Boston om jag är under 25?
Vissa företag i Boston hyr ut till förare under 25 och andra gör inte det. Ålderspolicyer kan skilja sig mellan leverantörer, så var noga med att vara påläst. Några hyrbilsfirmor tar en extraavgift för kunder mellan 21 och 24. Läs noga igenom villkoren, så att du vet vad du kan förvänta dig.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Boston?
Om du vill ha mer information om försäkringar kan du läsa leverantörens regler och villkor innan du betalar för din bokning.