Början av huvudsektionen
Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Boka hyrbil med Expedia i Cancun

Hyra bil i Cancun

Häftiga Cancun är det perfekta resmålet för alla som verkligen vill leva semesterdrömmen. Här har de milslånga stränderna och det välkända nöjeslivet gjort att Cancun fått ett rykte om sig som en av livsnjutarnas absoluta favoriter. Du kan naturligtvis också ta med dig familjen och satsa på barnvänliga aktiviteter, som härliga bad i det varma vattnet.

Om du vill ta dig runt i Cancun med omgivningar på ett smidigt sätt rekommenderas att du hyr bil i Cancun. Du kan till exempel kombinera ditt flyg till Cancun med hyrbil på plats om du bokar en paketresa till Cancun. Då ingår även ett bra hotell i Cancun.

När du reser till Cancun får du inte missa att ta bilen till några av de häftiga sevärdheterna utanför själva staden.

Ett måste på din Cancun-resa är att besöka Chichen Itza. Chichen Itza är en viktig historisk stad som räknas som ett av världens sju nya underverk, och som även finns med på UNESCO:s världsarvslista. Chichen Itza ligger ungefär två timmars bilresa från Cancun, och passar perfekt för en dagstur. Här kan du bland annat besöka en rad tempel och heliga byggnader, samt gå på guidade turer.

Om du är mer intresserad av naturupplevelser kan du ta bilen till Xplor Adventure Park. Xplor Adventure Park är en anläggning för utomhusäventyr, fart och fläkt som passar hela familjen. Du kan till exempel paddla kanot i grottmiljöer eller åka linbana högt över trädtopparna. På Xplor Adventure Park kan du även njuta av en stor buffé och fika.

Hyr bil på Cancun International Airport

Om du vill hitta en biluthyrning i Cancun kan det vara smart att kolla på flygplatsen redan vid ankomst. På Cancun International Airport finns det ett antal internationella biluthyrningsfirmor, och du kan säkert hitta en bil som passar dig just här. Flygplatsen ligger ungefär 25 minuters bilresa från centrala Cancun.

Bra att tänka på när du hyr bil i Cancun

När du kör bil i Mexico är det viktigt att tänka på att vägarna ibland kan vara av bristande kvalitet. Det kan till exempel vara svårt att se farthinder, då dessa inte alltid är markerade. Det är också relativt vanligt med skador i körbanan, och just därför är det extra viktigt att köra försiktigt och vara uppmärksam. Var också medveten om dina medtrafikanter, och se till att vara en defensiv och säker förare när du är ute och kör.

Om du är orolig för säkerheten är det bästa alternativet att inte vara ute och köra på kvällar och nätter. Olyckor förekommer oftare under kvällstid i Mexico, och det är vanligt med singelolyckor just under den här tidpunkten på dygnet. Som alltid bör du vara försiktig när du parkerar din bil i Cancun och se till att du tar ut alla värdesaker ur bilen innan du lämnar den.

Var även uppmärksam på vilka områden du kör i och gör gärna lite research innan du åker för att undvika områden som kan vara mer riskabla än andra.

Vanliga frågor om biluthyrning i Cancun

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Cancun?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Cancun .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Cancun?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Cancun .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Cancun?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Cancun?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Cancun

Utforska Cancun med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!