Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Boka hyrbil med Expedia i Cancun

Hyra bil i Cancun

Häftiga Cancun är det perfekta resmålet för alla som verkligen vill leva semesterdrömmen. Här har de milslånga stränderna och det välkända nöjeslivet gjort att Cancun fått ett rykte om sig som en av livsnjutarnas absoluta favoriter. Du kan naturligtvis också ta med dig familjen och satsa på barnvänliga aktiviteter, som härliga bad i det varma vattnet.

Om du vill ta dig runt i Cancun med omgivningar på ett smidigt sätt rekommenderas att du hyr bil i Cancun. Du kan till exempel kombinera ditt flyg till Cancun med hyrbil på plats om du bokar en paketresa till Cancun. Då ingår även ett bra hotell i Cancun.

När du reser till Cancun får du inte missa att ta bilen till några av de häftiga sevärdheterna utanför själva staden.

Ett måste på din Cancun-resa är att besöka Chichen Itza. Chichen Itza är en viktig historisk stad som räknas som ett av världens sju nya underverk, och som även finns med på UNESCO:s världsarvslista. Chichen Itza ligger ungefär två timmars bilresa från Cancun, och passar perfekt för en dagstur. Här kan du bland annat besöka en rad tempel och heliga byggnader, samt gå på guidade turer.

Om du är mer intresserad av naturupplevelser kan du ta bilen till Xplor Adventure Park. Xplor Adventure Park är en anläggning för utomhusäventyr, fart och fläkt som passar hela familjen. Du kan till exempel paddla kanot i grottmiljöer eller åka linbana högt över trädtopparna. På Xplor Adventure Park kan du även njuta av en stor buffé och fika.

Hyr bil på Cancun International Airport

Om du vill hitta en biluthyrning i Cancun kan det vara smart att kolla på flygplatsen redan vid ankomst. På Cancun International Airport finns det ett antal internationella biluthyrningsfirmor, och du kan säkert hitta en bil som passar dig just här. Flygplatsen ligger ungefär 25 minuters bilresa från centrala Cancun.

Bra att tänka på när du hyr bil i Cancun

När du kör bil i Mexico är det viktigt att tänka på att vägarna ibland kan vara av bristande kvalitet. Det kan till exempel vara svårt att se farthinder, då dessa inte alltid är markerade. Det är också relativt vanligt med skador i körbanan, och just därför är det extra viktigt att köra försiktigt och vara uppmärksam. Var också medveten om dina medtrafikanter, och se till att vara en defensiv och säker förare när du är ute och kör.

Om du är orolig för säkerheten är det bästa alternativet att inte vara ute och köra på kvällar och nätter. Olyckor förekommer oftare under kvällstid i Mexico, och det är vanligt med singelolyckor just under den här tidpunkten på dygnet. Som alltid bör du vara försiktig när du parkerar din bil i Cancun och se till att du tar ut alla värdesaker ur bilen innan du lämnar den.

Var även uppmärksam på vilka områden du kör i och gör gärna lite research innan du åker för att undvika områden som kan vara mer riskabla än andra.

Upptäck Cancun

Utforska Cancun med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!