Hyrbil i Cancun

Sök och jämför från bilföretag i Cancun

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Cancun

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Cancun
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Cancun per dag?
Det lägsta priset för en hyrbil i Cancun den här veckan var . Att ha tillgång till en egen bil under semestern gör att du lättare kan ta dig dit du vill.
Kan man hyra bil på Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.)?
Thrifty Car Rental och Mex ligger inte långt från Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.), så du kan snabbt och enkelt hämta upp din hyrbil och inleda semesteräventyret.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Cancun?
Beroende på hyrbilsavtalet kan du få en fullständig återbetalning. De flesta bokningar med förskottsbetalning ger rätt till återbetalning för dig som avbokar sex timmar eller mer före den planerade upphämtningen. Har du några frågor kan du säkert hitta svaren i bokningsbekräftelsen, och i annat fall kan du gå till vår kundtjänstportal när som helst.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Cancun?
Den populäraste hyrbilskategorin i Cancun är mellanstora bilar. De här hyrbilarna är lite rymligare och bekvämare än ekonomimodeller och har mer plats för ditt bagage, men du kan ändå lätt ta dig omkring inne i städer. Men varför inte även titta på resten av vårt utbud? Ekonomi, standard och premium är några av de andra kategorierna.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Cancun?
Det finns massor att göra i Cancun, men om du vänder blicken lite längre bort kan du hitta ännu fler sevärdheter. Om du har en egen hyrbil kan du uppleva hela området i den ordning du vill. Här kommer några spännande förslag att inkludera på din lista:

  • Åk till Playa del Carmen på ett sightseeingäventyr. Staden ligger cirka 65 kilometer utanför Cancun, och här kan du hitta populära sevärdheter som Xcaret Eco nöjespark.
  • Nästa stopp kan bli Tulum, som ligger omkring 120 kilometer från Cancun. Tulums mayanska ruiner är bara en av ett flertal platser du nog vill besöka i området.
  • Kom ut i naturen och ta ett djupt andetag av den uppfriskande luften vid Laguna Bacalars ekologiska park, som du hittar cirka 320 kilometer från Cancun.

Varför ska man hyra bil i Cancun med Expedia?
Det finns massor av goda anledningar att boka en hyrbil med Expedia. Vi har olika hyrbilsleverantörer att välja bland i Cancun, och med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan du få så mycket som möjligt för pengarna. Har du inget emot att spara ännu mer? Då kan du slå ihop hyrbilen med hotell, flyg och aktiviteter för att skapa en paketresa till Cancun. Ju mer du bokar med Expedia, desto mer sparar du.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Cancun med Expedia?
Granska vårt stora urval av hyrbilar, läs recensioner och betyg och jämför priser från ledande företag. Med några få klick hjälper Expedia dig att hitta de bästa erbjudandena för din nästa semesterbil. Har du redan bokat boende och flyg? Lägg till en hyrbil i Cancun så kan du spara lite till.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Cancun?
Hyrbilsreglerna i Cancun kräver att du är minst 25 år. Är du under en viss ålder kan dessutom vissa extra avgifter och begränsningar gälla. Du kan exempelvis behöva överstiga en annan åldersgräns om du vill hyra särskilda typer av fordon. Detaljerna skiljer sig beroende på leverantör, så glöm inte att läsa på innan du genomför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Cancun?
De flesta hyrbilsleverantörer kräver två saker: ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. Om du vill välja bort den vanliga försäkringen kan du dessutom behöva bevisa att du täcks av en annan försäkring. Granska avtalet ordentligt så att du vet vad som gäller när du ska hämta upp nycklarna.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Cancun?
De billigaste hyrbilarna i Cancun under veckan som gick kostade bara om dagen. Det näst lägsta priset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Cancun?
Ja. Vi samarbetar med välkända företag som erbjuder långtidsuthyrning av alla biltyper. Hitta din bil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning och upptäck sedan varje vrå av Cancun.
Var kan jag hyra en bil i Cancun om jag är under 25?
Några företag i Cancun hyr ut bilar till förare under 25 och andra gör det inte. Ålderspolicyer kan skilja sig mellan leverantörer, så var noga med att göra din efterforskning. Några hyrbilsfirmor tar en extraavgift för kunder mellan 21 och 24. Läs noga igenom villkoren, så att du vet vad som väntar dig.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Cancun?
Det beror helt på din ålder, vilket fordon du har valt och andra faktorer. Glöm inte att läsa försäkringens regler ordentligt innan du betalar för din bokning.