Hyrbil i Cancun

Sök och jämför från bilföretag i Cancun

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Cancun

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Cancun
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Cancun per dag?
Kostnaden för en hyrbil i Cancun kan börja på så lite som , baserat på den här veckans priser. När det är så pass billigt blir det lätt att hämta ut nycklarna och ge dig av utan att det tömmer bankkontot.
Kan man hyra bil på Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.)?
När du väl har landat på Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.) behöver du bara åka en kort sträcka till Thrifty Car Rental eller Mex. Snart sitter du bakom ratten till din hyrbil och är på väg att upptäcka destinationen.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Cancun?
Vi har alla varit med om att planerna måste ändras i sista stund. Därför erbjuder vi en full återbetalning för merparten av alla hyrbilsbokningar med förskottsbetalning, om avbokningen görs åtminstone sex timmar innan upphämtningstiden. Kom dock ihåg att läsa hyrbilspolicyn noga, för en del undantag finns. Om du inte hittar svaren där kan du besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Cancun?
Alla möjliga typer. Vi hjälper dig att boka ett perfekt fordon, från ekonomibilar till större modeller och stadsjeepar. Den vanligaste hyrbilskategorin i Cancun är mellanstora bilar. Dessa är lite mindre än fullstora modeller och passar utmärkt för de som är ute efter något litet, men inte allför litet. När du glider fram längs vägarna i Cancun blir du snart varse om alla fördelar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Cancun?
Cancun har mycket att erbjuda, men varför inte bredda blicken? Med en hyrbil kan du enkelt ge dig ut och utforska omgivningen. Här är några tips:

  • Playa del Carmen ligger runt 65 kilometer från Cancun, och när du är i orten borde populära sevärdheter som Xcaret Eco nöjespark ligga överst i din lista över saker att se och göra.
  • Låt nästa anhalt bli Tulum, som du finner ungefär 130 kilometer utanför Cancun. Tulums mayanska ruiner är bara en av många platser du säkert vill besöka när du är här.
  • Cenotes Cuzama ligger runt 260 kilometer utanför Cancun och är ett häpnadsväckande naturområde i regionen. Här kan du verkligen släppa all stress och andas in den uppfriskande luften.

Varför ska man hyra bil i Cancun med Expedia?
Sluga turister kan spara en hel del pengar genom att boka med Expedia. Vare sig du är ute efter ett större fordon för hela familjen eller något som passar bättre för två kan du jämföra alternativ från hyrbilsföretag i Cancun, och våra medlemserbjudanden hjälper dig att hitta bästa möjliga pris. Om du kombinerar din hyrbilsbokning med dina flyg- och hotellbokningar kan du dessutom spara lite till. Är du inte säker på vad du ska göra när du är i Cancun? Passa på att även lägga till några aktiviteter och rundturer i paketet.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Cancun?
I Cancun måste du vara 25 år eller äldre för att hyra bil. Förare under en viss ålder bör dessutom räkna med extra avgifter och begränsningar från de flesta hyrbilsbolag. Avgiften täcker den ökade olycksrisken, och begränsningarna brukar avse vilka sorters fordon som är tillgängliga. Mindre erfarna förare kan exempelvis behöva hålla sig till kompakta, små eller medelstora fordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Cancun?
Reglerna och villkoren varierar från leverantör till leverantör, men de viktigaste sakerna är ett körkort och ett kreditkort i ditt namn. Du behöver inte nödvändigtvis köpa till hyrbilsfirmans standardförsäkring, men om du tänker välja bort den kan du behöva visa att du omfattas av en annan försäkring.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Cancun?
och var det lägsta respektive näst lägsta priset på hyrbilar i Cancun under de senaste sju dagarna.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Cancun?
Ja, och du kan hitta din drömbil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara dina reseuppgifter så ger vi dig fantastiska alternativ från flera välkända leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Cancun om jag är under 25?
Om du är en yngre förare som vill ha en hyrbil i Cancun bör du läsa de olika hyrbolagens villkor. Några hyr ut till förare under 25 och andra inte, och det kan dessutom tillkomma extra avgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att slippa oönskade avgifter vid upphämtning bör du vara säker på att du vet exakt vad du kan förvänta dig.