Hyrbil i Cesky Krumlov

Sök och jämför från bilföretag i Cesky Krumlov

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Cesky Krumlov

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Cesky Krumlov
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Cesky Krumlov?
Om du avbokar minst sex timmar före den överenskomna upphämtningstiden kan du oftast få en fullständig återbetalning, om du har betalat för hyrbilen i förskott. Detta gäller dock inte alla bokningar, så det är viktigt att du är medveten om vad som gäller i ditt fall. Du kan hitta detaljerna i din resplan eller gå till vår kundtjänstportal om du vill ha mer information.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Cesky Krumlov?
Det är ingen hemlighet att Cesky Krumlov är ett av de bästa semesterresmålen i trakten, men du kan även hitta många andra häpnadsväckande platser att utforska om du hyr en bil och ger dig ut på upptäcktsfärd. Här följer ett par idéer för nästa bilutflykt:

  • Runt 140 kilometer från Cesky Krumlov ligger Prag, som är en populär destination bland många turister. Attraktioner som TV-tornet Zizkov ser till att du håller dig sysselsatt under din vistelse.
  • Karlovy Vary, ungefär 190 kilometer bort, kan också utlova massor av roliga nöjen. Undrar du var du ska börja? Mill Colonnade är ett populärt alternativ.
  • Om du vill komma ut ur staden en stund bör du åka till Pravčická sandstensformation, runt 230 kilometer från Cesky Krumlov. Här har du verkligen en chans att gå ner i varv och njuta av den vackra naturen.

Varför ska man hyra bil i Cesky Krumlov med Expedia?
Det finns hyrbilsföretag att välja bland i Cesky Krumlov, så att boka ett perfekt fordon blir lätt med Expedia. Skapar du en paketresa genom att kombinera hyrbilsbokningen med dina bokningar av flyg och boende så sparar du ännu mer på semestern i Cesky Krumlov. Vare sig du är ute efter en liten, billig bil eller ett rymligt lyxalternativ kan Expedia erbjuda nyckeln till ditt nästa äventyr.
Vad behöver man för att hyra bil i Cesky Krumlov?
Innan du kan slå dig ner bakom ratten i Cesky Krumlov behöver du visa upp ett giltigt körkort och ett kreditkort. Om du inte vill utnyttja hyrbilsbolagets vanliga försäkring kan du också behöva visa att du redan har en egen försäkring. Reglerna och villkoren skiljer sig, så granska policyn noga innan du bokar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Cesky Krumlov?
Den billigaste hyrbilen i Cesky Krumlov under veckan som gick kostade bara om dagen. Det näst lägsta priset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Cesky Krumlov?
Oavsett om du planerar att stanna kring Cesky Krumlov eller vill utforska ett större område kan du boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i dina resdatum samt upphämtnings- och avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta fantastiska erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Cesky Krumlov om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra ett fordon i Cesky Krumlov eller inte beror ofta på vilken uthyrare du tittar närmare på. Vissa debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna åldergrupp. Det är en bra idé att gå igenom uthyrarens villkor för att slippa stora kostnader vid disken.