Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Topperbjudanden på hyrbilar i Eskilstuna

Se alla hyrbilar i Eskilstuna

Boka hyrbil med Expedia i Eskilstuna

Hyra bil i Eskilstuna

Är du på väg till Eskilstuna? Hyr bil med Expedia när du är på besök i den sörmländska staden – enkelt att ta sig runt oavsett om du är här på familjesemester eller tjänsteresa! Passa även på att boka boende i Eskilstuna– praktiskt att ordna allt på ett och samma ställe.

Enkelt att hyra bil

Kommer du med flyg till Eskilstuna? Tyvärr finns ingen biluthyrning på flygplatsen. Många flyger till Stockholm och hyr bil på Arlanda, det är ju så nära. Alla bilar håller hög klass oavsett om du söker en mindre budgetbil eller en SUV med plats för den stora familjen. Behöver du bilbarnstol eller någon annan extrautrustning? Inga problem!

Familjeresan

Reser du med barn? Då är det både praktiskt och enkelt med bil. Det är lätt att stanna till för att sträcka på benen eller köpa glass. I Eskilstuna finns några självklara stopp för barnfamiljer. Vattenpalatset har något för alla: grund lekbassäng för de minsta, mysig bubbelpool för mamma och pappa och en vattenrutschkana för de mer våghalsiga. Är du här på sommaren finns många fina utomhusbad som t.ex. Sundbyholm med bryggor och skön sandstrand. Doppa tårna i Mälarens blå vatten! Ett annat favoritstopp är Parken Zoo där du bland annat kan se snabba geparder, söta surikater och nyfikna dödskalleapor. De små barnen kanske vill klappa de tama djuren i lilla zoo? I anslutning till djurparken ligger såväl Parkenbadet med tre tempererade utomhusbassänger som en nöjespark med radiobilar, karuseller och mer fartfyllda attraktioner.

Historiens vingslag

Ta en tur med hyrbilen till Sigurdsristningen, en av Sveriges främsta runristningar. Ristningen är från 1000-talet och visar en berättelse från den isländska Völsungasagan. Ladda ned en ljudguide som beskriver den spännande historien och bakgrunden. Finns även i en barnvänlig version!

Radermachersmedjorna är ett friluftsmuseum där du kan besöka flera smedjor från 1650-talet, handla lokalt hantverk i mysiga små butiker samt äta och dricka gott i en unik miljö! Se hur traditionellt smide går till, beundra de handgjorda knivarna och avsluta med en god lunch. Det finns också en intressant utomhusutställning och här hålls såväl en välbesökt höstmarknad som en traditionell julmarknad. Öppet dygnet runt och gratis inträde!

Utflykt till Torshälla

Med hyrbil når du lätt Torshälla som ligger strax utanför Eskilstuna. Den pittoreska staden grundades 1317 och är av Sveriges äldsta städer. Här kan du ströva runt bland gamla hus och vindlande gator. Är du intresserad av konst? Hämta en karta och gå på upptäcktsfärd bland stadens många offentliga konstverk.

Med jobbet i Eskilstuna

Ska du resa till Eskilstuna för att jobba? Då är det både prisvärt och praktiskt att hyra bil. Du får plats med allt säljmaterial om du ska åka runt och besöka kunder och du kan resa i egen takt. Efter en lång arbetsdag på en mässa är det skönt att sjunka ner på mjuka säten och snabbt ta sig hem till hotellet. Du slipper kånka runt på tunga saker, det är bara att packa bilen och ge sig iväg!

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Eskilstuna?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Eskilstuna 744 kr.

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Eskilstuna?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Eskilstuna 867 kr.

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Eskilstuna?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Eskilstuna?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Eskilstuna

Utforska Eskilstuna med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!