Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Boka hyrbil med Expedia i Eskilstuna

Hyra bil i Eskilstuna

Är du på väg till Eskilstuna? Hyr bil med Expedia när du är på besök i den sörmländska staden – enkelt att ta sig runt oavsett om du är här på familjesemester eller tjänsteresa! Passa även på att boka boende i Eskilstuna– praktiskt att ordna allt på ett och samma ställe.

Enkelt att hyra bil

Kommer du med flyg till Eskilstuna? Tyvärr finns ingen biluthyrning på flygplatsen. Många flyger till Stockholm och hyr bil på Arlanda, det är ju så nära. Alla bilar håller hög klass oavsett om du söker en mindre budgetbil eller en SUV med plats för den stora familjen. Behöver du bilbarnstol eller någon annan extrautrustning? Inga problem!

Familjeresan

Reser du med barn? Då är det både praktiskt och enkelt med bil. Det är lätt att stanna till för att sträcka på benen eller köpa glass. I Eskilstuna finns några självklara stopp för barnfamiljer. Vattenpalatset har något för alla: grund lekbassäng för de minsta, mysig bubbelpool för mamma och pappa och en vattenrutschkana för de mer våghalsiga. Är du här på sommaren finns många fina utomhusbad som t.ex. Sundbyholm med bryggor och skön sandstrand. Doppa tårna i Mälarens blå vatten! Ett annat favoritstopp är Parken Zoo där du bland annat kan se snabba geparder, söta surikater och nyfikna dödskalleapor. De små barnen kanske vill klappa de tama djuren i lilla zoo? I anslutning till djurparken ligger såväl Parkenbadet med tre tempererade utomhusbassänger som en nöjespark med radiobilar, karuseller och mer fartfyllda attraktioner.

Historiens vingslag

Ta en tur med hyrbilen till Sigurdsristningen, en av Sveriges främsta runristningar. Ristningen är från 1000-talet och visar en berättelse från den isländska Völsungasagan. Ladda ned en ljudguide som beskriver den spännande historien och bakgrunden. Finns även i en barnvänlig version!

Radermachersmedjorna är ett friluftsmuseum där du kan besöka flera smedjor från 1650-talet, handla lokalt hantverk i mysiga små butiker samt äta och dricka gott i en unik miljö! Se hur traditionellt smide går till, beundra de handgjorda knivarna och avsluta med en god lunch. Det finns också en intressant utomhusutställning och här hålls såväl en välbesökt höstmarknad som en traditionell julmarknad. Öppet dygnet runt och gratis inträde!

Utflykt till Torshälla

Med hyrbil når du lätt Torshälla som ligger strax utanför Eskilstuna. Den pittoreska staden grundades 1317 och är av Sveriges äldsta städer. Här kan du ströva runt bland gamla hus och vindlande gator. Är du intresserad av konst? Hämta en karta och gå på upptäcktsfärd bland stadens många offentliga konstverk.

Med jobbet i Eskilstuna

Ska du resa till Eskilstuna för att jobba? Då är det både prisvärt och praktiskt att hyra bil. Du får plats med allt säljmaterial om du ska åka runt och besöka kunder och du kan resa i egen takt. Efter en lång arbetsdag på en mässa är det skönt att sjunka ner på mjuka säten och snabbt ta sig hem till hotellet. Du slipper kånka runt på tunga saker, det är bara att packa bilen och ge sig iväg!

Upptäck Eskilstuna

Utforska Eskilstuna med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!