Hyrbil i Gatwick

Sök och jämför från 11 bilföretag i Gatwick

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

De flesta hotell är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Topperbjudanden på hyrbilar i Gatwick

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Gatwick
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det per dag att hyra en bil på London (LGW-Gatwick)?
På London (LGW-Gatwick) är dagspriset endast 844 kr, baserat på priserna den senaste veckan. Med en egen bil har du möjlighet att utforska i egen takt.
Kan man hyra bil på London (LGW-Gatwick)?
Jadå. Hyrbilsföretagen finner du i ankomsthallen. På London (LGW-Gatwick) har du många alternativ och du kan boka från bland annat Enterprise, National eller Alamo. Även Avis och Hertz har ett fint sortiment.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil på London (LGW-Gatwick)?
Du kan ofta få pengarna tillbaka, det beror på uthyrarens avbokningspolicy. Om din förbetalda bokning ger dig rätt till återbetalning måste du avboka fordonet senast sex timmar innan avtalad upphämtning. Vill du veta mer? Vår kundtjänstportal står till tjänst.
Varför ska man hyra bil på London (LGW-Gatwick) med Expedia?
Expedia har åtskilliga års erfarenhet av att hitta bästa möjliga priser åt semesterfirare, så du gör rätt i att ta hjälp av oss när du behöver boka hyrbil. Vi har ett varierat utbud av fordon att välja och vraka bland, från smidiga minibilar till eleganta stadsjeepar. Vad sägs om att slå ihop din bokning av hyrbil på London (LGW-Gatwick) med din hotell- och flygbokning för att spara lite till? Våra semesterpaket och exklusiva medlemspriser kan hjälpa dig att slå dig ner i förarsätet med mer pengar kvar på kontot.
Hur gör man för att hitta de bästa hyrbilserbjudandena på London (LGW-Gatwick) med Expedia?
Oavsett vilken sorts fordon du är på jakt efter hjälper Expedia dig att hitta ett så bra pris som möjligt. Jämför erbjudanden från populära leverantörer och välj alternativet som passar bäst för din resa. Har du inget emot att ge dig ut på vägarna med mer pengar kvar i plånboken? Då gör du rätt i att slå ihop din hyrbilsbokning med din flyg- och hotellbokning.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil på London (LGW-Gatwick)?
Den lägsta åldern för att hyra bil på London (LGW-Gatwick) är 21 år. Är du ung får du kanske betala en extra avgift, och det finns eventuellt högre åldersgränser om du vill hyra till exempel en lyxbil eller en minibuss. Undersök om någon av begränsningarna gäller dig innan du bokar.
Vad behövs för att hyra bil på London (LGW-Gatwick)?
Att hyra bil på London (LGW-Gatwick) är en enkel match. I de flesta fall är allt som behövs ett körkort och ett kreditkort. När du har letat upp det fordon du vill ha kan det vara en bra idé att kontrollera om hyrbilsbolaget har några andra krav och begränsningar.
Hur mycket kostar den billigaste hyrbilen på London (LGW-Gatwick)?
Det lägsta dagliga priset under veckan som gick var endast 844 kr, så att hyra bil på London (LGW-Gatwick) behöver inte kosta skjortan. Bokar du ett av våra ekonomiska fordon får du lite mer pengar över till att utforska destinationens sevärdheter.
Kan man hyra bil i en månad eller längre på London (LGW-Gatwick)?
När du har anlänt till London (LGW-Gatwick) och hämtat ut ditt bagage kan du omedelbart sätta dig tillrätta bakom ratten till en av våra bilar för långtidsuthyrning. Med våra fina priser kan du ge dig ut på vägarna med mer pengar kvar på kontot.
Var hittar man en hyrbil på London (LGW-Gatwick) om man är under 25?
Det är inte säkert att hyrbilsfirmorna på London (LGW-Gatwick) hyr ut till dig som är under 25, så kom ihåg att ta reda på vad de har för åldersgränser innan du slutför bokningen. Vi rekommenderar även att du tittar närmre på huruvida du måste betala några tilläggsavgifter, då dessa kan tillkomma om du är mellan 21 och 24. Alla leverantörer har sina egna villkor, så läs på noggrant tills du får tag i någon som uppfyller dina krav.