Hyrbil i Jokkmokk

Sök och jämför från bilföretag i Jokkmokk

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Jokkmokk

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Jokkmokk
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Jokkmokk?
Du har normalt rätt till en fullständig återbetalning för din förskottsbetalade bokning om du hör av dig till oss och avbokar minst sex timmar före upphämtningen. Kontrollera bokningsbekräftelsen för att hitta all information, och vår kundtjänstportal kan också vara till hjälp.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Jokkmokk?
Med ett eget fordon blir det lättare att åka på upptäcktsfärder i närområdet. Jokkmokk är förstås en bra början, men det finns så mycket mer att uppleva i regionen. Fyll bagageluckan med allt du behöver och ge dig av för att kolla in de här besöksmålen:

  • Abisko ligger ungefär 150 kilometer från Jokkmokk och kan erbjuda en hel del sevärdheter. Börja med att ta dig till Abisko nationalpark, som många ser som en av stadens höjdpunkter.
  • Kiruna, ungefär 170 kilometer bort, är en annan destination som borde finnas med i resplanen. Kom ihåg att besöka Björkliden Fjällby när du är här.
  • Om du behöver komma ut ur staden en stund kan du köra till Polcirkeln, runt 230 kilometer utanför Jokkmokk. Här har du verkligen möjlighet att gå ner i varv och njuta av den vackra naturen.

Varför ska man hyra bil i Jokkmokk med Expedia?
Det går att boka allt som behövs för semestern med Expedia, inklusive hyrbil. Vi ser till att du får bästa möjliga pris från en av våra leverantörer i Jokkmokk. Vare sig du är på jakt efter flyg och boende eller hyrbil och aktiviteter kan Expedia presentera fina medlemspriser och exklusiva erbjudanden. Så samman dina bokningar till ett semesterpaket till Jokkmokk, så sparar du ännu mer.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Jokkmokk med Expedia?
Att leta fram det bästa erbjudandet på hyrbil i Jokkmokk är ingen match med Expedia. Välj vilken typ av bil du vill ha, lägg till några detaljer och jämför priser från pålitliga företag. Vad sägs om att även lägga till hotell och flyg i din bokning? Du kan lyckas få tag i otroliga erbjudanden genom att skapa ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Jokkmokk?
Du som är minst 18 år får hyra bil i Jokkmokk. Notera att en hel del leverantörer tar ut en extra avgift när föraren är under en viss ålder för att täcka den ökade skaderisken. Unga förare får normalt inte heller hyra särskilda fordonsklasser, som premiumbilar och extra stora fordon. Granska hyresavtalet i förväg för att undvika otrevliga överraskningar när du är på plats.
Vad behöver man för att hyra bil i Jokkmokk?
Du kommer att behöva minst två saker: ditt körkort och ett kreditkort i samma namn. Hyrbilsbolaget kommer att erbjuda en försäkring som är valfri, och om du inte vill använda den kan du dessutom vara tvungen att bevisa att du omfattas av en egen försäkring. Granska hyrespolicyn innan du åker för att slippa tråkiga överraskningar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Jokkmokk?
Vi har tittat på priserna från veckan som gick och dragit slutsatsen att den billigaste hyrbilen i Jokkmokk endast kostar per dag. Det näst bästa dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Jokkmokk?
Ja. Vi samarbetar med pålitliga företag som erbjuder långtidsuthyrning av alla biltyper. Hitta din bil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning och upptäck sedan varje vrå av Jokkmokk.
Var kan jag hyra en bil i Jokkmokk om jag är under 25?
Om du är en yngre förare som vill ha en hyrbil i Jokkmokk rekommenderar vi att du läser hyrbolagens villkor. Några hyr ut till förare under 25 och andra inte, och det kan dessutom tillkomma extra avgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att slippa oönskade avgifter i hyrdisken bör du vara säker på att du är påläst.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Jokkmokk?
Vill du ha ytterligare information om försäkringar kan du läsa hyrbilsbolagets villkor och regler innan du genomför bokningen.