Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Topperbjudanden på hyrbilar i Kefalonia

Se alla hyrbilar i Kefalonia

Biluthyrning på Kefalonia

Kefalonia är en perfekt kombination av det bästa Grekland har att erbjuda, med sol, bad, lugn atmosfär och mysiga byar. En hyrbil på Kefalonia ger dig en stor frihet och möjligheten att enkelt ta dig till olika platser på den största av de Joniska öarna. Till exempel kan du åka upp i de vackra bergen eller se någon av alla sjöar och floder, grottor eller gröna skogar.

Med din hyrbil har du också möjlighet att besöka någon av alla de mysiga byarna som ön kan stoltsera med. Öns kändaste är Fiskardo, en gång i tiden en liten fiskeby, men idag en färgstark turistort av det lyxigare slaget. Med en billig hyrbil på Kefalonia har du möjligheten att under dagen göra utfärder i det vackra landskapet för att därefter vända hem till hotellet för middag på kvällen.

Du kan dessutom beställa en paketresa till Kefalonia med både flyg, hotell och hyrbil. Då är det bara att hämta upp bilen på flygplatsen och fortsätta till ditt hotell på Kefalonia, eller så åker du direkt till någon av öns vackra stränder eller mysiga byar.

Biluthyrning på flygplatsen eller i någon av orterna på ön

När du reser med flyg till Kefalonia, landar du på Kefalonias internationella flygplats. Flygplatsen ligger på den sydvästra delen av ön och i närheten av den största staden på ön, Argostoli. Bekvämast är att hämta hyrbilen redan på flygplatsen, eftersom det inte finns några allmänna kommunikationsmedel som erbjuder transport till öns städer och byar. Men möjligheten finns också att hyra bil i någon av orterna på ön, som till exempel Lassi, Sámi eller Lixoúri, vilket kanske är bättre om du endast vill hyra bil för en eller ett par dagar. Vad du än väljer så tillkommer inga dolda kostnader, då du med våra samarbetspartner hämtar och lämnar bilen med full tank. Det bästa är att förboka bilen hemifrån, eftersom utbudet förstås är större ju tidigare du bokar, och du ofta kan få ett lite bättre erbjudande online.

Vad du behöver tänka på när du ska hyra bil på Kefalonia

För att få hyra bil på Kefalonia måste du vara minst 21 år och ha haft körkort i minst ett år. För förare under 25 år kan vissa extra avgifter tillkomma, och en del bolag kan ha en övre åldersgräns på 70 år. Överlag är trafiktempot ganska lugnt ute på landsbygden, men var beredd på att vägarna kan vara både slingriga och smala på många ställen, och att det ibland kan vara svårt att mötas. När du kör bil på Kefalonia är bilbälte obligatoriskt och det är strängt förbjudet att prata i mobiltelefon utan handsfree medan du kör. Bensinstationerna har oftast öppet till sju på vardagar och stängt på söndagar. Dock ska åtminstone en station ha öppet dygnet runt i varje område. Vill du ta dig med färja till någon annan ö måste du kontrollera med hyrbilsföretaget om det är tillåtet.

Din semester på Kefalonia blir extra trevlig med en hyrbil. Du kan ta dig till vackra byar och stränder när du vill, och stanna där så länge det passar dig.

Upptäck Kefalonia

Utforska Kefalonia med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!