Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Biluthyrning på Kefalonia

Kefalonia är en perfekt kombination av det bästa Grekland har att erbjuda, med sol, bad, lugn atmosfär och mysiga byar. En hyrbil på Kefalonia ger dig en stor frihet och möjligheten att enkelt ta dig till olika platser på den största av de Joniska öarna. Till exempel kan du åka upp i de vackra bergen eller se någon av alla sjöar och floder, grottor eller gröna skogar.

Med din hyrbil har du också möjlighet att besöka någon av alla de mysiga byarna som ön kan stoltsera med. Öns kändaste är Fiskardo, en gång i tiden en liten fiskeby, men idag en färgstark turistort av det lyxigare slaget. Med en billig hyrbil på Kefalonia har du möjligheten att under dagen göra utfärder i det vackra landskapet för att därefter vända hem till hotellet för middag på kvällen.

Du kan dessutom beställa en paketresa till Kefalonia med både flyg, hotell och hyrbil. Då är det bara att hämta upp bilen på flygplatsen och fortsätta till ditt hotell på Kefalonia, eller så åker du direkt till någon av öns vackra stränder eller mysiga byar.

Biluthyrning på flygplatsen eller i någon av orterna på ön

När du reser med flyg till Kefalonia, landar du på Kefalonias internationella flygplats. Flygplatsen ligger på den sydvästra delen av ön och i närheten av den största staden på ön, Argostoli. Bekvämast är att hämta hyrbilen redan på flygplatsen, eftersom det inte finns några allmänna kommunikationsmedel som erbjuder transport till öns städer och byar. Men möjligheten finns också att hyra bil i någon av orterna på ön, som till exempel Lassi, Sámi eller Lixoúri, vilket kanske är bättre om du endast vill hyra bil för en eller ett par dagar. Vad du än väljer så tillkommer inga dolda kostnader, då du med våra samarbetspartner hämtar och lämnar bilen med full tank. Det bästa är att förboka bilen hemifrån, eftersom utbudet förstås är större ju tidigare du bokar, och du ofta kan få ett lite bättre erbjudande online.

Vad du behöver tänka på när du ska hyra bil på Kefalonia

För att få hyra bil på Kefalonia måste du vara minst 21 år och ha haft körkort i minst ett år. För förare under 25 år kan vissa extra avgifter tillkomma, och en del bolag kan ha en övre åldersgräns på 70 år. Överlag är trafiktempot ganska lugnt ute på landsbygden, men var beredd på att vägarna kan vara både slingriga och smala på många ställen, och att det ibland kan vara svårt att mötas. När du kör bil på Kefalonia är bilbälte obligatoriskt och det är strängt förbjudet att prata i mobiltelefon utan handsfree medan du kör. Bensinstationerna har oftast öppet till sju på vardagar och stängt på söndagar. Dock ska åtminstone en station ha öppet dygnet runt i varje område. Vill du ta dig med färja till någon annan ö måste du kontrollera med hyrbilsföretaget om det är tillåtet.

Din semester på Kefalonia blir extra trevlig med en hyrbil. Du kan ta dig till vackra byar och stränder när du vill, och stanna där så länge det passar dig.

Vanliga frågor om biluthyrning i Kefalonia

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Kefalonia?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Kefalonia .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Kefalonia?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Kefalonia .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Kefalonia?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Kefalonia?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Kefalonia

Utforska Kefalonia med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!