Hyrbil i Köping

Sök och jämför från bilföretag i Köping

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Köping

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Köping
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Köping per dag?
Kostnaden för en hyrbil i Köping börjar på endast , baserat på den senaste veckans priser. När det är så billigt blir det lätt att hämta ut nycklarna och ge dig iväg utan att det tömmer bankkontot.
Kan man hyra bil på Västerås Hässlö Airport (VST)?
Sixt har ett kontor inte långt från Västerås Hässlö Airport (VST) och är den enda närliggande platsen där du kan hyra bil. Kom ihåg att boka ett fordon i förväg för säkerhets skull.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Köping?
Gå igenom ditt hyrbilsavtal för att vara på den säkra sidan, men merparten av alla bokningar ger dig rätt till en fullständig återbetalning, om du hör av dig sex timmar eller mer innan den planerade upphämtningen. Det förekommer dock en del undantag. Du kan hitta mer information i resplanen och i vår kundtjänstportal.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Köping?
Boka en egen hyrbil, hämta upp nycklarna och gör dig redo att ta del av allt som Köping har att erbjuda. Men glöm inte att även kolla in resten av regionen, där du hittar inbjudande besöksmål som följande:

  • Du kommer säkert att märka den unika atmosfären så fort du anländer till Stockholm. Staden ligger omkring 120 kilometer från Köping och har gott om inbjudande platser att uppleva, till exempel Fotografiska museet.
  • Uppsala, omkring 100 kilometer bort, kan också locka med många roliga nöjen. Undrar du var du ska börja? Museum Gustavianum är ett populärt alternativ.
  • Om du behöver lämna staden en stund bör du besöka Botaniska trädgården, runt 310 kilometer från Köping. Här kan du verkligen andas ut i den friska luften.

Varför ska man hyra bil i Köping med Expedia?
Många års erfarenhet av att hjälpa resenärer över hela världen att hitta bästa möjliga erbjudanden har gjort Expedia till en perfekt plats att vända sig till för att hyra bil. Vi har olika hyrbilsleverantörer att välja bland i Köping, och de erbjuder allt från mindre fordon till större minibussar. Vad sägs om att slå ihop din bokning av hyrbil med boende, flyg och aktiviteter, så att du sparar ännu mer? Med allt från paketresor till exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan Expedia hjälpa dig att ge dig ut på vägarna till ett lägre pris.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Köping?
I Köping måste du normalt vara minst 18 år gammal. Många hyrbilsbolag debiterar en extra avgift om du är under en viss ålder, och reglerna kan variera från leverantör till leverantör. Det kan också finnas en högre åldersgräns och ytterligare krav för särskilda fordonstyper, till exempel stadsjeepar och premiumbilar, så kom ihåg att läsa kontraktet ordentligt innan du slutför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Köping?
Villkoren kan skilja sig från leverantör till leverantör, men de viktigaste sakerna är ditt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Det är inte obligatoriskt att köpa till hyrbilsbolagets normala försäkring, men om du väljer bort den kan du behöva bevisa att du omfattas av en egen försäkring.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Köping?
Det har nog funnits många glada hyrbilsförare i Köping på sista tiden. Under de senaste sju dagarna var de lägsta hyrbilspriserna respektive per dag.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Köping?
Oavsett om du har tänkt hålla dig i närheten av Köping eller vill utforska mer av området kan du enkelt boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i dina resdatum samt upphämtnings- och avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta oslagbara erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Köping om jag är under 25?
Det beror helt på hyrbolagen i Köping, som normalt har olika åldersvillkor. Om du hittar ett företag som hyr ut till förare under 25 år bör du vara medveten om att extra avgifter kan tillkomma. Gör lite efterforskning om kostnaderna innan du hämtar din hyrbil.