Början av huvudsektionen
Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Boka hyrbil med Expedia i Kos

Om Kos

Fantastiska Kos är den grönaste ön i den grekiska ögruppen Dodekaneserna. Här finns otroliga sandstränder, livligt nattliv och flertalet historiska sevärdheter. Men även det traditionella Grekland finns representerat på ön. Besök pittoreska byar med sina traditionella byggnader och sköna miljö. Vill du hitta boende på Kos kan Expedia hjälpa dig.

Hyrbil på Kos

Det absolut enklaste och trevligaste sättet att resa runt på ön är med hyrbil. Det finns ett mycket bra utbud av biluthyrningsfirmor på de större turistorterna runt om på Kos. Orterna Kefalos, Kardamena, Tigkaki, Marmari, Mastichari, Antimachia och Kos stad erbjuder alla biluthyrning av hög standard. Det gör det mycket lätt att hyra bil på ön.

Billig hyrbil på Kos

Att hyra bil på Kos ger dig en otrolig frihetskänsla. Med bil bestämmer du helt själv när, var och hur länge du vill åka och du kan stanna när som helst på vägen och kanske kolla in någon mysig by som du åker förbi. Allt du behöver är en karta och ett gott sällskap.

Det finns många biluthyrare runt om på ön, både lokala företag och internationella. Utbudet på bilmodeller är därför också stort – allt ifrån ekonomi, minibuss till kompakt. Reser du med flyg till Kos kan det löna sig att boka en hyrbil redan på flygplatsen, som du sedan lämnar på plats när du åker hem.

Priserna kan skilja sig beroende på om du åker under högsäsong eller inte. Eftersom det finns många biluthyrare på ön är konkurrensen även stor. Det lönar sig därför att besöka flera biluthyrare och jämföra priser innan du bestämmer dig. Eller ännu bättre: boka din hyrbil hemifrån och slipp ödsla tid på att leta på plats.

Biluthyrning från Kos flygplats

Anländer du till Kos med flyg kan du finna ett stort antal pålitliga biluthyrningsföretag redan på flygplatsen. Du kan välja att antingen boka hyrbil i förväg via webben eller på plats. Hyrfirmorna har ett stort utbud av bilmodeller som du kan välja mellan.

Bokar du hyrbil i förväg kan du välja att själv gå till något av biluthyrningsställena som ligger i terminalen eller att någon från företagen kommer och möter dig. Att någon möter dig och sedan leder dig till din hyrbil kostar lite extra, men kan vara en bekväm tilläggstjänst.

Ta dig runt med hyrbil på Kos

Det är en stor frihet att utforska Kos med bil. Passa på att besöka alla de små grekiska byar som ligger runt om på ön. Zia är en bergsby som ligger på berget Dikeos sluttningar, Kos högsta punkt. Här kan du komma för att beskåda den vackra solnedgången samtidigt som du avnjuter en traditionell grekisk måltid på någon av byns alla mysiga tavernor. Också Antimachia är väl värt ett besök med sina traditionella hus och sitt venetianska slott från 1500-talet.

Åker du på solresa till Kos finns det ett stort utbud av kritvita stränder och kristallblått hav som väntar på dig. På orten Tigaki hittar du en lång strand med ett stort utbud av olika badsporter – perfekt för dig som åker med hela familjen.

Vanliga frågor om biluthyrning i Kos

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Kos?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Kos .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Kos?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Kos .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Kos?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Kos?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Kos

Utforska Kos med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!