Hyrbil på Kristianstad

Sök och jämför från bilföretag på Kristianstad

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Kristianstad

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Kristianstad
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det per dag att hyra en bil på Kristianstad (KID)?
Baserat på priserna under de senaste sju dagarna, var lägsta pris för en budgetvänlig hyrbil på Kristianstad (KID) 1,888 kr per dag.
Kan man hyra bil på Kristianstad (KID)?
Avis och Hertz är två av alternativen i närheten av Kristianstad (KID). När planet har landat kan du snabbt ta dig ut på vägarna.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil på Kristianstad (KID)?
Du som avbokar ditt förbetalda hyrbilsavtal minst sex timmar innan du skulle ha hämtat ut bilen kan ha rätt till full återbetalning. Det kan vara bra att titta närmare på ditt avtal eftersom det ofta finns undantag. Besök sedan kundtjänstportal om du vill ha mer information.
Varför ska man hyra bil på Kristianstad (KID) med Expedia?
När du bokar hyrbil med Expedia kan du utnyttja våra medlemspriser och förmånsprogram för att spara en hel del pengar. Kika på hyrbilsutbudet på Kristianstad (KID) och ta dig an vägarna i det perfekta fordonet för din resa. Vi har dock inte bara fina priser på hyrbilar. Du kan även lägga till hotell, flyg och aktiviteter i din bokning för att utforma ett eget semesterpaket. Ju fler komponenter du tar med, desto mer kan du spara.
Hur gör man för att hitta de bästa hyrbilserbjudandena på Kristianstad (KID) med Expedia?
Expedia gör det enkelt för dig att jämföra erbjudanden, priser, hyrbilsfirmor och recensioner. Om du kombinerar din bokning av hyrbil med din flyg- eller hotellbokning har du möjlighet att spara förvånansvärt mycket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil på Kristianstad (KID)?
Föraren måste vara 18 år eller äldre för att få lov att hyra ett fordon på Kristianstad (KID). Är du ung bör du räkna med att få betala en tilläggsavgift, så kolla upp vilka regler som gäller hos ditt specifika hyrbilsbolag innan du genomför bokningen.
Vad behövs för att hyra bil på Kristianstad (KID)?
Du behöver åtminstone två saker: ett giltigt körkort och ett kreditkort. Om du föredrar att välja bort hyrbilsleverantörens normala försäkring kan du även behöva visa att du redan täcks av en annan försäkring. Ta reda på vilka regler som gäller i förväg så att du undviker förseningar.
Hur mycket kostar den billigaste hyrbilen på Kristianstad (KID)?
Baserat på priser från den senaste veckan kan du boka en hyrbil på Kristianstad (KID) från så lite som 1,888 kr per dag. Ta en titt på vårt stora utbud och boka ditt favoritfordon redan idag.
Kan man hyra bil i en månad eller längre på Kristianstad (KID)?
Du kan hämta ut nycklarna till ditt fordon för långtidsuthyrning omedelbart efter att du har anlänt till Kristianstad (KID). Våra bra långtidserbjudanden gör att du kan ta god tid på dig när du rör dig mellan sevärdheterna på destinationen. I många fall kan du få ett bättre pris ju längre tid du hyr.
Var hittar man en hyrbil på Kristianstad (KID) om man är under 25?
Det hänger på flera olika faktorer. Vi rekommenderar att du tittar på de olika hyrbilsföretagen på Kristianstad (KID) för att ta reda på huruvida de hyr ut till dig som är under 25 och om det tillkommer några ytterligare avgifter. Detta gör du enklast genom att granska deras hyrbilskontrakt. Det är aldrig roligt med otrevliga överraskningar när du har kommit hela vägen till hyrbilsdisken, så försäkra dig om att du är fullt medveten om vilka regler och villkor som gäller innan du reser.