Början av huvudsektionen
Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Boka hyrbil med Expedia i Leksand

Biluthyrning i Leksand

Leksand är inte bara en vacker del av Dalarna, här finns också massor att göra. Det är dock en region som består till stor del av små städer och orter som ligger långt ifrån varandra. Därför är en bil i Leksand det mest bekväma sättet att ta dig runt i regionen. Med egen bil slipper du leta allmän transport och kan istället planera resan helt efter egen smak. Du kan enkelt boka hyrbil i Leksand och hämta och lämna av den på bekväma platser. Du kan bila hela vägen till Leksand eller boka ett flyg och hämta bilen vid flygplatsen.

Leksand och områden däromkring är perfekta för en bilresa med hela familjen. När du hyr bil i Leksand kan du boka en bekväm bil som rymmer hela gänget utan problem. Du kan till exempel besöka Leksand Sommarland, som har massor av aktiviteter för barn i alla åldrar. Här kan du spendera ett par dagar med ungarna utan att det blir tråkigt.

Fördelen med att ha egen transport är att du enkelt kan anpassa resan efter behov. Regnar det någon dag är det då mycket lättare att ta sig någon annanstans än när du måste förlita dig på allmän transport. Med bil kan du besöka orter som Mora och andra platser på vägen.

Sightseeing med hyrbil i Leksand

När du bokar hyrbil kan du välja mellan att hämta bilen nära dig och bila hela vägen, eller boka ett flyg till Leksand och hämta din hyrbil vid flygplatsen. Flyget anländer då till flygplatsen i Borlänge. Ditt hotell i Leksand är sedan den perfekta utgångspunkten för dagsutflykter till orter nära ditt boende eller för en längre resa genom Dalarna. Vill du göra det enkelt för dig kan du boka en paketresa till Dalarna. En paketresa betyder helt enkelt att du bokar hotell, flyg och eventuellt hyrbil på samma gång. Det är något smidigare än att boka dessa separat, men framför allt kan det spara dig pengar.

Inga oväntade kostnader när du hyr bil i Leksand

Biluthyrning i Leksand är inte bara ett roligt sätt att variera resan och se så mycket som möjligt av regionen, det kan också vara ett smart sätt att resa när du vill göra en budgetvänlig resa. När du bokar hyrbil från oss gäller en så kallad ”Fair fuel policy”. Det är en bränslepolicy som helt enkelt innebär att inga dolda kostnader tillkommer. Det gör det lätt för dig att planera din budget och hålla kostnaderna nere.

Res smart med bil i Leksand och spara pengar

Visserligen kan en semester utomlands vara något fantastiskt, men det fina med en bilresa inom Sverige är att man kan planera en semester utan att det behöver kosta skjortan. Det behöver inte heller vara lika tidskrävande, utan det kan vara ett perfekt sätt att spendera en avslappnande helg på ett mysigt hotell i en vacker del av landet.

Vanliga frågor om biluthyrning i Leksand

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Leksand?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Leksand .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Leksand?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Leksand .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Leksand?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Leksand?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Leksand

Utforska Leksand med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!