Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Boka hyrbil med Expedia i Tällberg

Biluthyrning i Tällberg

Charmiga byn Tällberg är Dalarnas stolthet och drar mängder av turister året runt. Här kan du njuta av den fantastiskt vackra naturen i skidspåret på vintern, eller varför inte fira klassisk svensk midsommar med ortens karaktäristiska timmerhus i blickfånget? Det här är en upplevelse för alla sinnen, året runt!

Om du vill ta dig runt i närområdet på ett smidigt sätt kan det vara smart att hyra bil i Tällberg. Om du köper en paketresa till Tällberg kan du boka en hyrbil som en del av paketet. Då ingår också flyg samt ett bra hotell i Tällberg. Du kan naturligtvis också hyra bil i exempelvis närliggande Rättvik.

Ta dig runt med hyrbil i Tällberg

Den här idylliska byn är en av många mysiga turistorter i Siljan-området. På nära köravstånd ligger andra Dalafavoriter som Orsa, Leksand och Mora, och det här är den perfekta utgångspunkten för att upptäcka allt som det natursköna landskapet har att erbjuda.

Missa till exempel inte att ta bilen till skidorten Grönklitt i Orsa. Där har du en rad härliga skidbackar att välja mellan och du kan dessutom njuta av riktigt bra mat och goda drycker i den mysiga toppstugan. Strax utanför skidområdet finns även Nordens största och mest välrenommerade rovdjurspark, där du bland annat kan se snöleoparder!

Om du är mer intresserad av kultur finns det också mycket att se och göra i dessa trakter. Du kan till exempel titta närmare på några av de imponerande hembygdsgårdar som Dalarna kanske är mest känt för. Missa till exempel inte Holens Gammelgård i Tällberg, som byggdes på uppdrag av konstnären Gustaf Ankarcrona. Om du är intresserad av fler lokala kulturpersonligheter kan du passa på att ta bilen till Mora och besöka Anders Zorns hem och ateljé!

Hyr bil på flygplatsen

Om du vill ta dig hit på ett smidigt sätt kan det vara bra att flyga. Den närmaste flygplatsen för inrikestrafik är Dala Airport, som ligger i Borlänge, ungefär 5 mil söderut. Hit kan du flyga direkt från exempelvis Göteborg, och resan tar ungefär en timme. Om du hyr bil på flygplatsen kan du snabbt och enkelt ta dig in till ditt hotell på egen hand.

Du kan även flyga till Mora-Siljan flygplats, som ligger ungefär 6 kilometer utanför centrala Mora. Om du reser från Stockholm är Mora-Siljan flygplats antagligen ditt bästa alternativ, då det går direktflyg dit från Arlanda.

Om du vill hyra bil på flygplatsen har du ett flertal alternativ att välja mellan, framför allt i Borlänge. Dala Airport har en handfull olika firmor kopplade till sig, men eftersom ingen av firmorna ligger i direkt anslutning till själva flygplatsen är det viktigt att du bokar en hyrbil några dagar i förväg, sedan kör firman ut bilen till flygplatsen och du kan plocka upp den vid ankomst.

Bra att tänka på när du hyr bil i Tällberg

Tänk på att boka i god tid om du vill hyra bil i Tällberg under särskilt turisttäta perioder, till exempel midsommar och sportlov!

Vanliga frågor om biluthyrning i Tällberg

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Tällberg?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Tällberg .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Tällberg?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Tällberg .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Tällberg?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Tällberg?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Tällberg

Utforska Tällberg med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!