Hyrbil i Manaus

Sök och jämför från bilföretag i Manaus

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Manaus per dag?
Priserna för hyrbilar började på så lite som per dag den här veckan. Med så fina priser är en hyrbil en prisvärd lösning för dig som vill besöka sevärdheter i Manaus.
Kan man hyra bil på Manaus (MAO-Eduardo Gomes Intl.)?
Du hittar ett brett utbud av hyrbilsfirmor inte långt från Manaus (MAO-Eduardo Gomes Intl.). Budget, Movida, Hertz, Alamo och Avis är ett par av de populäraste alternativen.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Manaus?
Du borde få en full återbetalning för din förskottsbetalade hyrbilsbokning om du kontaktar oss och avbokar senast sex timmar innan du skulle ha hämtat ut bilen. Kontrollera din bokningsbekräftelse för att hitta all information, och vår kundtjänstportal kan också vara till hjälp.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Manaus?
De flesta semesterfirare i Manaus väljer en ekonomibil. En hel del bilförare gillar dem eftersom de är billiga och bränslesnåla, och den sparsamma storleken gör det lättare att ta sig fram i städer där parkeringsfickorna är trånga. Men du har naturligtvis fler alternativ. Du kan exempelvis välja en mellanstor bil, en premiumbil eller en stadsjeep. Oavsett om du räknar med att hålla dig inom Manaus eller ser fram emot längre utfärder har vi en hyrbil som passar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Manaus?
Efter att ha upplevt allt som finns i Manaus är det dags att se mer av det omkringliggande området, och med en egen hyrbil kan du ge dig iväg på nolltid. Här kommer ett par förslag på resmål att besöka:

  • Iracema Falls är bara en av mång attraktioner att stanna till vid i Presidente Figueiredo. Slå dig ner i förarsätet och ge dig av så hittar du destinationen ungefär 200 kilometer bort.
  • Du har kanske hört talas om Autazes kyrka? Besöksmålet hittar du i Autazes, som är en annan populär ort bland turister i området. Från Manaus är det en bilresa på 90 kilometer.

Varför ska man hyra bil i Manaus med Expedia?
Med allt från medlemspriser till exklusiva erbjudanden kan du definitivt spara pengar om du bokar hyrbil med Expedia. Och med olika leverantörer att välja mellan i Manaus kan du hitta ett perfekt fordon för din kommande semester. Men vi erbjuder inte bara hyrbilar – du kan dessutom lägga till hotell, flyg och aktiviteter för att skapa ett ultimat semesterpaket till Manaus. Ju mer du kombinerar, desto mer sparar du.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Manaus med Expedia?
Expedia hjälper dig att få bästa möjliga pris. Du behöver bara jämföra erbjudandena från de populäraste leverantörerna och välja alternativet som passar bäst för dig. Vill du köra därifrån med mer pengar kvar i plånboken? Då kan du kombinera bokningen av hyrbil i Manaus med dina övriga bokningar av exempelvis flyg och hotell.
Vad behöver man för att hyra bil i Manaus?
Innan du kan sätta dig tillrätta i din hyrbil i Manaus måste du visa upp ditt körkort och ett kreditkort i samma namn. Om du inte tänker använda dig av hyrbilsföretagets vanliga försäkring kan du även behöva visa att du har en egen försäkring. Reglerna kan skilja sig, så läs igenom avtalet ordentligt innan du genomför bokningen.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Manaus?
Det lägsta respektive näst lägsta hyrbilspriset i Manaus under veckan som gick var och . När det är så billigt är det enkelt att göra en bra affär.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Manaus?
Ja, det finns ingen anledning att boka en ny hyrbil halvvägs genom semestern. Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina resdatum och reservera en bil som är din så länge du vill.
Var kan jag hyra en bil i Manaus om jag är under 25?
Det beror helt på hyrbolagen i Manaus, som normalt har olika åldersvillkor. Om du hittar en hyrbilsfirma som hyr till förare under 25 år bör du vara medveten om att extra avgifter kan tillkomma. Gör lite efterforskning om vad kostnaderna kan vara innan du hämtar din hyrbil.