Hyrbil i Natal

Sök och jämför från bilföretag i Natal

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Natal

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Natal
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Natal per dag?
Spännande utflykter i Natal är inte långt borta med hyrbilspriser som är så billiga som per dag.
Kan man hyra bil på Natal (NAT-Governador Aluizio Alves Intl.)?
Du kan välja från ett stort utbud av hyrbilsleverantörer nära flygplatsen. Avis, Budget och Hertz brukar vara populära bland semesterfirare, men även Movida och Sixt är pålitliga alternativ.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Natal?
Vi förstår att flexibilitet har stor betydelse när man reser. Därför erbjuder många bokningar som betalats i förskott en fullständig återbetalning, om avbokning sker åtminstone sex timmar före upphämtningen. Det är dock en god idé att läsa hyresavtalet noga, eftersom det förekommer en del undantag. Om du inte hittar vad du letar efter besöker du bara vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Natal?
Minibilar, mellanstora bilar eller stadsjeepar – det är du som väljer vad som passar bäst för dig. I Natal är ekonomibilar den populäraste modellen. De är små, bränsleeffektiva och lätta att parkera, vilket gör dem till ett utmärkt val för vägarna inne i städer. Men bäst av allt är för många det låga priset, som gör att du kan få mer över till att utforska destinationen.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Natal?
Boka din egen hyrbil, ta emot nycklarna och gör dig redo att upptäcka allt som Natal har att erbjuda. Men glöm inte att även utforska resten av regionen, där du hittar intressanta besöksmål som de här:

  • Runt 150 kilometer från Natal ligger Joao Pessoa, som är ett uppskattat resmål bland många resenärer. Sevärdheter som Praia do Jacaré kan se till att du håller dig sysselsatt under din tid här.
  • Campina Grande, ungefär 190 kilometer bort, är ett annat resmål som borde finnas med i resplanen. Glöm inte att stanna till vid Parque do Povo när du är här.
  • Om du känner att du behöver lämna staden en stund kan du besöka Alto da Se-parken, runt 250 kilometer från Natal. Här har du verkligen möjlighet att andas ut i den friska luften.

Varför ska man hyra bil i Natal med Expedia?
Det finns många anledningar att boka hyrbil med Expedia. Vi har olika leverantörer att välja mellan i Natal, och med våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden får du så mycket som möjligt för pengarna. Skulle du vilja spara ännu mer? Då är det bara att slå ihop hyrbilen med flyg, boende och aktiviteter för att skapa ett semesterpaket till Natal. Ju mer du bokar med Expedia, desto mer kan du spara.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Natal med Expedia?
Med Expedia är det hur lätt som helst att jämföra priser från olika leverantörer samt att läsa recensioner. Kombinera din bokning av hyrbil i Natal med din bokning av hotell och flyg så kan du spara ännu mer.
Vad behöver man för att hyra bil i Natal?
När du hämtar upp nycklarna behöver du presentera ett körkort och ett kreditkort i ditt namn. Ta reda på om hyrbilsbolaget har några andra krav innan du åker, till exempel ett försäkringsintyg.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Natal?
Baserat på information från de senaste sju dagarna kostar den billigaste hyrbilen i Natal per dag. Det näst bästa dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Natal?
Ja, och du kan dessutom hitta din drömbil på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara din reseinformation så får du fantastiska erbjudanden från flera ledande leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Natal om jag är under 25?
Det beror helt på uthyrarna i Natal, som normalt har olika regler för minimiålder. Om du hittar en hyrbilsfirma som hyr ut till förare under 25 år bör du känna till att ytterligare avgifter kan tillkomma. Läs på om vad kostnaderna kan vara innan du hämtar bilen.