Billiga flygbiljetter till Natal

Om Natal

Flyg med Expedia till Natal

När du söker efter flyg till Natal så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Natal och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Natal erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Natal, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Natal. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Natal på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Natal?
Natal (NAT-Governador Aluizio Alves Intl.) är den enda flygplatsen du kan resa till nära Natal.
Hur långt från centrala Natal ligger NAT?
Om du ska bo vid centrum i Natal kan det vara en god idé att undersöka hur du ska åka in till staden innan du ger dig av. Stadskärnan ligger omkring 19 kilometer från terminalen på Greater Natal International Airport (NAT).
Kan jag flyga till Natal?
Gå till våra reseråd under covid-19 för uppdaterad information om flyg till Natal. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om du behöver sitta i karantän efter att du landat.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Natal?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Natal kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Natal med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Natal kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Natal?
Turister från hela världen passerar genom Greater Natal International Airport (NAT) varenda dag. När du har gått igenom kontrollerna och hämtat ut ditt bagage befinner du dig ungefär 19 kilometer från centrum i Natal.
Hur många flygbolag flyger till Natal?
Du kan hitta 4 flygbolag som trafikerar rutten till Natal, och flygen reser från 13 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Natal?
LATAM Airlines och Gol flyger ofta till Natal, och ett av de populäraste sätten att åka hit är med ett LATAM Airlines-flyg från São Paulo.
Hur många direktflyg går det till Natal?
Det blir alltid enklare att resa med flyg till ett nytt resmål om man inte behöver tänka på mellanlandningar. Om du ska resa till Natal är de goda nyheterna att det vanligtvis går 143 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Natal från?
Flyg till Natal från São Paulo, Santo Amaro eller Historisk stadskärna är mycket populära.
Hur lång tid tar flyget till Natal?
Om du reser från São Paulo kommer du att vara i luften cirka 3 timmar och 21 minuter innan du landar i Natal. Från Santo Amaro tar resan 2 timmar och 15 minuter, medan restiden från Historisk stadskärna är ungefär 3 timmar och 16 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Natal?
Alla vana resenärer kan intyga om att man inte ska dröja till sista minuten med att boka biljetterna. Priserna är ofta som högst precis innan avgångsdatumet. Du kan även utvidga sökningen och jämföra de olika alternativen. Om resmålet har mer än en flygplats kan du kanske hitta lägre priser genom att boka biljetter till en mindre trafikerad flygplats. Till sist kan du spara lite till genom att boka med en gång. Om du lyckas hitta ett bra erbjudande ska du inte vänta, utan boka med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Natal?
Beroende på var du reser från kan flyget till Natal gå snabbt eller verka pågå för evigt. Här presenterar vi några tips som kan hjälpa dig att börja resan på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Nyckeln till en smidig flygtur är att planera i förväg. Börja med det viktigaste: pass, resedokument, dina bankkort och eventuella mediciner. Därefter ska du ta med dig saker som kan få tiden att gå fortare, såsom en mobil eller en bra bok. Det kan även vara smart att packa med dig laddare, ett par öronproppar och ett nackstöd. Sist men inte minst ska du inte glömma att spara plats i väskan för några toalettartiklar och lite rena kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lägg över alla stora flaskor med schampo och hårsprej i ditt incheckade bagage. Alla vätskor och geler i behållare på över 100 milliliter kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen. Spetsiga föremål, som saxar, och andra farliga objekt, exempelvis starka kemikalier och tändstickor, tillåts inte heller.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din målsättning är att känna dig så bekväm som möjligt, så välj att klä dig i ventilerande plagg och lägg på minnet att ta med en tjock tröja, eftersom det kan bli lite kallt i kabinen. Ta alltid på dig välsittande skor med flat sula, eftersom dina fötter kan bli lite svullna i luften. Lämna dina högklackade skor och kängorna i de incheckade väskorna.
  • Längre perioder utan rörelse skulle kunna orsaka djup ventrombos, eller DVT, vilket är ett tillstånd som då och då drabbar några passagerare på långa flygresor. Den goda nyheten är att du kan minska risken genom att bibehålla en bra vätskenivå, regelbundet sträcka på dig och gå ett par steg i mittgången och genom att bära kompressionsstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Natal?
Var förberedd – det är inte mer komplicerat än så. Vi har plockat fram en lista med bra tips så att du lättare kan ta dig igenom säkerhetskontrollen utan onödig stress. Nästa stopp är Natal.

  • Kom ihåg att ha ditt pass och boardingpass nära tillhands. De är det första personalen kommer att be om under säkerhetskontrollen.
  • Efter detta måste du och ditt handbagage röntgas. För att allt ska gå smidigt tar du av dig allt som skulle kunna trigga larmet. Föremål som dina hörlurar, ditt bälte och din jacka måste gå igenom maskinen.
  • Alla dina elektroniska enheter, till exempel surfplattor och mobiler, måste också gå genom skannern.
  • Plocka ut eventuella vätskor och geler ur handbagaget, för dessa måste ofta skickas genom maskinen separat. Varje produkt måste ligga i en förpackning som rymmer max 100 milliliter, och allt måste placeras i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det är möjligt att du dessutom måste ta av skorna och skicka dem genom skannern, så det kan vara en bra idé att bära skor som du kan ta av och på utan problem.
  • Ta inte med dig förbjudna saker i handbagaget. Om du har några knivar eller andra vassa föremål med dig på semestern är du tvungen att packa ner dem i ditt incheckade bagage, annars kommer de att konfiskeras.

Information om flyg till Natal
Destinationens flygplats
Governador Aluizio Alves Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
NAT
Destination
Natal
Flygpris
3 440 kr