Hyrbil i Pinheiros

Sök och jämför från bilföretag i Pinheiros

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Pinheiros

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Pinheiros
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Pinheiros?
Beroende på hyrbilsavtalet kan du få en fullständig återbetalning. De flesta bokningar med förskottsbetalning ger rätt till återbetalning för dig som avbokar minst sex timmar innan upphämtning. Om du har några frågor hittar du säkert svaren i resplanen, men annars kan du besöka vår kundtjänstportal dygnet runt.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Pinheiros?
Du bestämmer helt själv vad du ska välja. En större modell kanske passar bra för dig som reser med hela kompisgänget, medan en premiumbil gör att du kan ta dig runt i stil. Du kan även välja en bil i ekonomiklass, vilket är den populäraste typen i Pinheiros. De är både prisvärda och bränsleeffektiva och bränsleeffektiva, och de fungerar ofta utmärkt för soloresenärer, par och andra som inte kräver så mycket utrymme. De är särskilt lämpliga om du ska köra i storstäder, eftersom du lätt får plats i trånga parkeringsutrymmen.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Pinheiros?
Det finns massor att göra i Pinheiros, men om du tittar lite längre bort kan du hitta ännu fler utflyktsmål. Med en egen hyrbil kan du upptäcka omgivningen i din egen takt. Här är några intressanta platser att ta med i ditt schema:

  • Ta dig till Campos do Jordão för lite rolig sightseeing. Orten ligger omkring 140 kilometer från Pinheiros, och här hittar du omtyckta sevärdheter som Basílica do Santuário Nacional de Nossa Senhora Aparecida.
  • Campinas, cirka 80 kilometer utanför Pinheiros, är också en populär destination. En vanlig anledning till att folk kommer hit är för att uppleva Hopi Hari-nöjesparken, så du borde definitivt inte missa denna sevärdhet när du är i trakten.
  • Bege dig ut i den vackra naturen och ta ett djupt andetag av den uppfriskande luften vid Botanisk trädgård, ungefär 250 kilometer utanför Pinheiros.

Varför ska man hyra bil i Pinheiros med Expedia?
Många års erfarenhet av att hjälpa resenärer över hela världen att hitta kanonerbjudanden har gjort Expedia till den perfekta platsen att vända sig till för att hyra bil. Vi har olika hyrbilsleverantörer att välja bland i Pinheiros, och de erbjuder allt från mindre fordon till större minibussar. Vad sägs om att kombinera din bokning av hyrbil med boende, flyg och aktiviteter, så att du kan spara ännu mer? Med allt från semesterpaket till exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan Expedia hjälpa dig att slå dig ner i förarsätet till ett lägre pris.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Pinheiros med Expedia?
Det är busenkelt att hitta bra erbjudanden med Expedia. Det är bara att välja din favoritbil, datum samt upphämtnings- och avlämningsplats – sen kan du jämföra priser från de populäraste varumärkena. Du har möjlighet att spara ännu mer om du kombinerar bokningen av hyrbil i Pinheiros med din bokning av hotell och flyg.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Pinheiros?
Du måste vara minst 21 år för att kunna hyra bil i Pinheiros. Observera att förare under en viss ålder eventuellt bara kan hyra vissa fordonsklasser, som kompakta och medelstora bilar. En annan åldersgräns gäller vanligtvis för särskilda fordon, till exempel premiumbilar och stadsjeepar. Somliga hyrbilsbolag debiterar även en extra avgift för unga förare. Granska alla regler och villkor innan du åker så att du kan ta hänsyn till alla kostnader i din semesterbudget.
Vad behöver man för att hyra bil i Pinheiros?
Kraven varierar från leverantör till leverantör, men de två viktigaste sakerna är ett giltigt körkort och ett kreditkort. Du är inte tvungen att köpa till hyrbilsföretagets ordinarie försäkring, men om du tänker välja bort den kan du behöva visa att du har en annan försäkring.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Pinheiros?
Vi har tittat på priserna från den senaste veckan och dragit slutsatsen att de billigaste hyrbilarna i Pinheiros endast kostar per dag. Det näst bästa dagliga hyrbilspriset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Pinheiros?
Ja, och du hittar din drömbil på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara din reseinformation så visar vi dig prisvärda alternativ från flera välkända leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Pinheiros om jag är under 25?
Det beror på uthyrarna i Pinheiros, som ofta har olika åldersvillkor. Om du hittar en hyrbilsfirma som hyr till förare under 25 år bör du känna till att ytterligare avgifter kan tillkomma. Gör lite efterforskning om vad kostnaderna kan vara innan du hämtar bilen.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Pinheiros?
Det beror på hur gammal föraren är, vilket fordon du vill boka och ett flertal andra faktorer. Kom ihåg att granska försäkringsavtalet noga innan du genomför bokningen.