Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Boka hyrbil med Expedia i São Paulo

Kör längs med Sao Paulos gator

Sao Paulo är en stor stad. Ja, det är faktiskt Brasiliens största, med 11 miljoner invånare bara i stadsområdet – räknar man med områdena utanför kommer man upp i 20 miljoner! Här finns mycket att se och göra. Därför kan det vara bra att hyra bil i Sao Paulo.

Med en hyrbil i Sao Paulo kan du ta dig mellan de olika distrikten snabbt och enkelt, och blir ni trötta på storstaden går det smidigt att ta sig ut på andra äventyr. Strax söder om staden kan man besöka Parque Estadual Serra do Mar, som är en del av det UNESCO-listade Atlantic Forest South-East Reserves!

Hyrbil i Sao Paulo

Om du flyger till Sao Paulo landar du förmodligen vid GRU Airport, även kallad Cumbica Airport, som är stadens mest trafikerade flygplats. Vill man hitta en biluthyrning i Sao Paulo redan här så finns det många alternativ att välja mellan, men tänk på att om du bokar en paketresa till Sao Paulo kan du spara pengar då du bokar flyg, hyrbil och hotell på samma gång. Staden har ett väl utvecklat tunnelbanesystem, men har man en hyrbil i Sao Paulo finns så klart ett lite större utbud av vackra hotell att välja mellan. Det är viktigt att tänka på, att om man är ovan vid att köra bil i Sao Paulo kan det kännas mycket kaotiskt på dess gator och ibland kan trafiken bli väldigt intensiv. Därför bör du undvika att köra bil just när stadens invånare börjar eller slutar jobbet, under den så kallade ”rusningstiden”, som är mellan 7–10 på morgonen och 17–20 på kvällarna. Under dessa tider är det faktiskt bättre att parkera bilen och istället åka kollektivt.

Att se och göra i Sao Paulo

Efter att man checkat in på sitt hotell i Sao Paulo är det dags att börja planera vad man ska se och göra. Ett gott råd är att du redan innan semestern ser till att kolla upp lite information kring vad som inte bör missas. I själva storstaden är det många som rekommenderar ett besök i de vackra parkerna. Vissa av dem är ordentligt uppstyrda, med museum, monument och möjlighet till många fysiska aktiviteter, medan andra parker har mer fokus på äventyr och natur. Reser du med barn kan Sao Paulo Zoo vara ett bra alternativ. Här kan ni åka på ”Zoo Safari”, där ni får se djur som vandrar omkring fritt. Även Sao Paulos akvarium är ett mycket populärt ställe att besöka. Givetvis finns det väldigt mycket shopping att ta sig för, och har man bil i Sao Paulo kan man snabbt och lätt ta sig mellan olika shoppingcenter. Efter en lång dag på stan är det dags att få lite mat i magen vid ett restaurangbesök, och i Sao Paulo har man extremt mycket att se fram emot när det kommer till mat. Några av stadens restauranger har faktiskt rankats väldigt högt på listor över världens bästa restauranger!

Upptäck São Paulo

Utforska São Paulo med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!