Hyrbil i São Paulo

Sök och jämför från bilföretag i São Paulo

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i São Paulo

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i São Paulo
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i São Paulo per dag?
I São Paulo kan du verkligen få valuta för semesterpengarna. Den senaste veckan kostade en del hyrbilar bara om dagen.
Kan man hyra bil på Sao Paulo (GRU-Guarulhos - Governor Andre Franco Montoro Intl.)?
Du kan välja och vraka bland ett stort utbud av hyrbilsföretag nära flygplatsen. Movida, Sixt och Alamo brukar vara populära bland semesterfirare, men även Hertz och Budget är säkra kort.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i São Paulo?
Om du måste ändra dina planer kan du få en fullständig återbetalning på majoriteten av alla hyrbilsbokningar med förskottsbetalning, så länge du avbokar sex timmar eller mer före en överenskomna upphämtningstiden. Läs igenom hyrbilspolicyn för säkerhets skull, för det förekommer några undantag. Du hittar mer information i din resplan, och du är även välkommen att besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i São Paulo?
Minibilar, mellanstora bilar eller stadsjeepar – det är du som väljer vad som passar bäst för dig. I São Paulo är ekonomibilar den populäraste typen. De är små, bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem till ett utmärkt val för att ta sig fram i städer. Men bäst av allt är för många det låga priset, som gör att du får mer pengar över till att se dig omkring på resmålet.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från São Paulo?
São Paulo är fullt av överraskningar, men varför hålla dig till bara en plats? Med en praktisk hyrbil kan du smidigt ge dig ut på vägarna och uppleva omgivningen. Här är ett par förslag:

  • Campos do Jordão ligger ungefär 140 kilometer från São Paulo, och när du besöker orten borde uppskattade attraktioner som Basílica do Santuário Nacional de Nossa Senhora Aparecida ligga överst i din lista över saker att se och göra.
  • Campinas, omkring 85 kilometer utanför São Paulo, är också en populär destination. En stor anledning till att turister åker hit är för att besöka Hopi Hari-nöjesparken, så se till att inte missa denna sevärdhet när du är i området.
  • Botanisk trädgård ligger runt 250 kilometer från São Paulo och är ett häpnadsväckande naturområde i regionen. Här kan du verkligen gå ner i varv och njuta av den friska luften.

Varför ska man hyra bil i São Paulo med Expedia?
Det finns många anledningar att boka en hyrbil med Expedia. Vi har hyrbilsleverantörer att välja och vraka bland i São Paulo, och med våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden får du så mycket som möjligt för pengarna. Skulle du vilja spara ännu mer? Då är det bara att slå ihop din hyrbil med hotell, flyg och aktiviteter för att skapa en paketresa till São Paulo. Ju mer du bokar med Expedia, desto mer kan du spara.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i São Paulo med Expedia?
Expedia hjälper dig att få bästa möjliga pris. Det är bara att jämföra de olika erbjudandena från de populäraste varumärkena och välja alternativet som passar dig bäst. Vill du ge dig ut på vägarna med mer pengar kvar i semesterkassan? Då kan du slå ihop bokningen av hyrbil i São Paulo med dina övriga bokningar av exempelvis flyg och hotell.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i São Paulo?
Förare som är minst 21 år får hyra bil i São Paulo. Kom ihåg att somliga hyrbilsfirmor tar ut en extra avgift om du som förare är under en viss ålder för att täcka den höjda skaderisken. Unga förare brukar dessutom inte få lov att hyra särskilda fordonsklasser, som premium- och lyxbilar. Gå igenom hyresavtalet innan du reser för att undvika otrevliga överraskningar när du väl är där.
Vad behöver man för att hyra bil i São Paulo?
När du hämtar upp nycklarna behöver du presentera ett giltigt körkort och ett kreditkort. Kolla upp om hyrbilsfirman har några andra krav innan du åker, till exempel ett intyg om att du är försäkrad.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i São Paulo?
De billigaste hyrbilarna i São Paulo under de senaste sju dagarna kostade endast per dag. Det näst bästa dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i São Paulo?
Du kan hyra en bil i en månad eller längre i São Paulo, så tveka inte att förlänga din resa. Fyll bara i dina resdatum på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning för att hitta den perfekta bilen för dig.
Var kan jag hyra en bil i São Paulo om jag är under 25?
Du behöver gå igenom villkoren hos de hyrföretag i São Paulo som du är intresserad av. Om du är under 25 år tar vissa företag ut extra avgifter, och det är bäst att veta om detta i förväg så att du inte får några överraskningar. Varje hyrbilsföretag har sina policyer för unga förare, så det lönar sig att vara påläst.