Början av huvudsektionen
Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Boka hyrbil med Expedia i São Paulo

Kör längs med Sao Paulos gator

Sao Paulo är en stor stad. Ja, det är faktiskt Brasiliens största, med 11 miljoner invånare bara i stadsområdet – räknar man med områdena utanför kommer man upp i 20 miljoner! Här finns mycket att se och göra. Därför kan det vara bra att hyra bil i Sao Paulo.

Med en hyrbil i Sao Paulo kan du ta dig mellan de olika distrikten snabbt och enkelt, och blir ni trötta på storstaden går det smidigt att ta sig ut på andra äventyr. Strax söder om staden kan man besöka Parque Estadual Serra do Mar, som är en del av det UNESCO-listade Atlantic Forest South-East Reserves!

Hyrbil i Sao Paulo

Om du flyger till Sao Paulo landar du förmodligen vid GRU Airport, även kallad Cumbica Airport, som är stadens mest trafikerade flygplats. Vill man hitta en biluthyrning i Sao Paulo redan här så finns det många alternativ att välja mellan, men tänk på att om du bokar en paketresa till Sao Paulo kan du spara pengar då du bokar flyg, hyrbil och hotell på samma gång. Staden har ett väl utvecklat tunnelbanesystem, men har man en hyrbil i Sao Paulo finns så klart ett lite större utbud av vackra hotell att välja mellan. Det är viktigt att tänka på, att om man är ovan vid att köra bil i Sao Paulo kan det kännas mycket kaotiskt på dess gator och ibland kan trafiken bli väldigt intensiv. Därför bör du undvika att köra bil just när stadens invånare börjar eller slutar jobbet, under den så kallade ”rusningstiden”, som är mellan 7–10 på morgonen och 17–20 på kvällarna. Under dessa tider är det faktiskt bättre att parkera bilen och istället åka kollektivt.

Att se och göra i Sao Paulo

Efter att man checkat in på sitt hotell i Sao Paulo är det dags att börja planera vad man ska se och göra. Ett gott råd är att du redan innan semestern ser till att kolla upp lite information kring vad som inte bör missas. I själva storstaden är det många som rekommenderar ett besök i de vackra parkerna. Vissa av dem är ordentligt uppstyrda, med museum, monument och möjlighet till många fysiska aktiviteter, medan andra parker har mer fokus på äventyr och natur. Reser du med barn kan Sao Paulo Zoo vara ett bra alternativ. Här kan ni åka på ”Zoo Safari”, där ni får se djur som vandrar omkring fritt. Även Sao Paulos akvarium är ett mycket populärt ställe att besöka. Givetvis finns det väldigt mycket shopping att ta sig för, och har man bil i Sao Paulo kan man snabbt och lätt ta sig mellan olika shoppingcenter. Efter en lång dag på stan är det dags att få lite mat i magen vid ett restaurangbesök, och i Sao Paulo har man extremt mycket att se fram emot när det kommer till mat. Några av stadens restauranger har faktiskt rankats väldigt högt på listor över världens bästa restauranger!

Vanliga frågor om biluthyrning i São Paulo

Vad är det bästa priset för en hyrbil i São Paulo?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i São Paulo .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i São Paulo?

I genomsnitt kostar en hyrbil i São Paulo .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i São Paulo?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i São Paulo?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck São Paulo

Utforska São Paulo med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!