Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Topperbjudanden på hyrbilar i Piteå

Se alla hyrbilar i Piteå

Boka hyrbil med Expedia i Piteå

Med en hyrbil i Piteå kan du upptäcka mer

Piteå är en riktig pärla, och den pittoreska stadskärnan inbjuder till mysiga promenader. Men det finns också mycket i Piteå och dess närområde som inte är lika lättillgängligt till fots, och för att få en mer övergripande upplevelse är det en fördel att ha tillgång till bil i Piteå.

För den som vill uppleva mer än bara stadsmiljö kan det vara praktiskt att hyra bil i Piteå eftersom det ger friheten att bege sig på utflykt när som helst utan att behöva bekymra sig över dyra taxikostnader eller obekväma busstider. Dessutom kan det vara bra att veta att stadens parkeringsplatser oftast är helt gratis.

Att ta sig till Piteå

I Piteå finns det ingen flygplats, men det är enkelt att ta sig in till staden genom att först flyga till antingen Skellefteå eller Luleå. Båda städerna ligger en dryg timmes färdväg från Piteå, och med en hyrbil väntar vackra vyer längs vägen utmed Norrlandskusten. Resan blir smidig och snabb om du hyr bil redan på flygplatsen. Den möjligheten finns oavsett vilken resväg du väljer.

Väljer du istället att ta bussen från flygplatsen kan du med Expedias hjälp också hitta de bästa erbjudandena för biluthyrning i Piteå. Du kan också avvakta och boka först när du anländer till Piteå, men det är värt att veta att du ofta kan spara pengar genom att boka din bil genom Expedia samtidigt som du bokar hotell och flyg till Piteå. Då får du både bra service, lågt pris på din flygbiljett och billigt boende i Piteå.

Utflyktsmål i Piteå

Norrbotten är en del av Sverige som kan skryta med en vacker och orörd natur, och med bil i Piteå är det enkelt att ta sig runt bland alla sevärdheter. Ta med familjen till någon av de många stränderna och utforska skärgården, eller åk på utflykt och njut av lugnet och ensamheten ute på landet på egen hand eller tillsammans med den du tycker mest om. Oavsett vad du vill göra och vem du reser med kan du få hjälp att boka en passande hyrbil i Piteå.

Piteå är värt ett besök

Piteå är en av de svenska städer som ständigt ligger i topp på listan över antalet soltimmar, och på sommaren finns det många aktiviteter att välja bland. Ett förslag är att börja dagen på loppis i Badhusparken för att sedan packa in fynden i hyrbilen och fortsätta till den fina campingen på Pite Havsbad för några timmars avslappning med sol och bad.

Även under resten av året bjuder Piteå på roliga aktiviteter. Om du besöker Piteå på vintern kan du åka på utflykt på natten i hopp om att få se norrsken, eller prova på att åka hundspann. Eller varför inte ta bilen till närliggande Öjebyn och provsmaka den lokala specialiteten pitepalt på charmiga Paltzerian? Här finns det verkligen något för alla besökare oavsett om du reser som barnfamilj, med ditt kompisgäng eller med din partner!

Upptäck Piteå

Utforska Piteå med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!