Hyrbil i Slough

Sök och jämför från bilföretag i Slough

Foto av Jeremy Young

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Slough

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Slough
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Slough?
Oroa dig inte. Du borde få en fullständig återbetalning om du gör avbokningen åtminstone sex timmar före upphämtningstiden. Du hittar mer information om det här i bokningsbekräftelsen och i vår kundtjänstportal. Rätten till återbetalning gäller dock inte för samtliga bokningar, så du gör rätt i att läsa igenom hyrbilsreglerna.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Slough?
Den mest bokade hyrbilskategorin i Slough är minibilar, som trots sin lilla storlek kan erbjuda stora fördelar. De är utmärkta för kortare färder, och den effektiva bränsleförbrukningen gör att du sparar pengar även medan du utforskar sevärdheterna i regionen. Föredrar du något större? Vi erbjuder även kompakta modeller och stadsjeepar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Slough?
Slough har massor att erbjuda, men varför inte bredda blicken? Om du bokar en hyrbil kan du snabbt ge dig ut och utforska området runtomkring. Här är ett par förslag:

  • Bath ligger runt 120 kilometer utanför Slough, och när du besöker orten borde populära attraktioner som Romerska baden ligga högst upp på din lista över saker att se.
  • Låt nästa stopp bli Birmingham, som du finner cirka 140 kilometer utanför Slough. Bullring är en av många platser du inte vill missa i regionen.
  • Bege dig ut i den vackra naturen och andas in den uppfriskande luften vid Townclose Hills Local Nature Reserve, ungefär 260 kilometer från Slough.

Varför ska man hyra bil i Slough med Expedia?
Expedia har hyrbilar för alla tillfällen, från korta dagsresor till veckolånga bilsemestrar. Du kan välja och vraka bland olika hyrbilsleverantörer i Slough, och med våra medlemserbjudanden kan du räkna med att hitta ett bra pris. Visste du att du kan kombinera dina bokningar till ett praktiskt semesterpaket? Lägg till flyg eller hotell ovanpå din hyrbilsbokning så ser du hur mycket du skulle kunna spara.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Slough?
Förare på minst 21 år kan ge sig ut på vägarna i Slough med en hyrbil. Om du är under en viss ålder tillkommer förmodligen en extra avgift, och ditt val av fordonstyp är i de flesta fall begränsat till små eller medelstora bilar. Du kan dessutom vara tvungen att betala för en mer omfattande försäkring. Kom ihåg att alltid fylla i förarens ålder när du bokar hyrbilen för att kunna få reda på om några särskilda regler och villkor gäller.
Vad behöver man för att hyra bil i Slough?
Du behöver minst två saker: ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. Hyrbilsbolaget erbjuder dig en valfri försäkring, och om du inte tänker köpa till den kan du även vara tvungen att bevisa att du täcks av en egen försäkring. Läs igenom hyresavtalet innan du bokar för att slippa tråkiga överraskningar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Slough?
Det lägsta respektive näst lägsta hyrbilspriset i Slough under den senaste veckan var och . Med så låga priser är det inte svårt att göra en riktigt bra affär.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Slough?
Ja, och du kan dessutom hitta din drömbil på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning. Fyll bara i dina resdatum så ger vi dig fantastiska alternativ från flera ledande leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Slough om jag är under 25?
Om du är en ung förare som vill ha en hyrbil i Slough bör du gå igenom hyrfirmornas policyer. Några hyr ut till förare under 25 och andra gör inte det, och det kan dessutom tillkomma extraavgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att undvika oönskade avgifter vid upphämtning bör du se till att du vet exakt vad du kan förvänta dig.