Hyrbil i Staines

Sök och jämför från bilföretag i Staines

Foto av Rob Gajdica

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Staines

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Staines
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Staines per dag?
Det bästa priset för en hyrbil i Staines den här veckan var . En egen bil på semestern gör det lättare för dig att ta dig runt.
Kan man hyra bil på London (LHR-Heathrow)?
Ja, och du har stora valmöjligheter. När du väl har anlänt till London (LHR-Heathrow) finner du biluthyrningen i terminalerna 2, 3, 4 och 5. Du kan boka din bil från stora företag som Budget, Sixt eller Hertz, och om du vill ha fler alternativ kan du även gå igenom alla erbjudanden från Alamo och Europcar.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Staines?
Om du måste ändra dina planer kan du få en fullständig återbetalning på de allra flesta hyrbilsbokningar med förskottsbetalning, så länge avbokningen sker minst sex timmar innan den avtalade upphämtningstiden. Läs igenom hyrbilsreglerna för säkerhets skull, eftersom det förekommer några undantag. Du kan läsa mer i resplanen, och du kan även gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Staines?
Inte för stora och inte för små – kompakta bilar är det bästa valet för en stor mängd turister i Staines. De här bilarna är mycket bränsleeffektiva samt lätta att parkera och hantera, vilket gör dem utmärkta för att ta sig fram i staden. En kompakt bil kan erbjuda större utrymme än en ekonomibil, vilket gör det aningen bekvämare att utforska området. Vill du hellre ha något större? Då kan du gå igenom vårt utbud av mellanstora eller stora hyrbilar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Staines?
Staines är fullt av överraskningar, men varför inte bredda blicken? Om du bokar en hyrbil kan du smidigt kasta dig ut på vägarna och utforska det större området runtomkring. Här kommer ett par tips:

  • Bath ligger cirka 130 kilometer utanför Staines, och när du befinner dig i området borde omtyckta attraktioner som Romerska baden ligga i toppen av din lista över saker att se och göra.
  • Vad sägs om att även besöka Birmingham? Här kan du exempelvis ta dig till sevärdheter som Bullring. Orten ligger ungefär 150 kilometer från Staines.
  • Townclose Hills Local Nature Reserve ligger cirka 270 kilometer från Staines och är ett av de vackraste naturområdena i regionen. Här kan du verkligen gå ner i varv och bara njuta av omgivningen.

Varför ska man hyra bil i Staines med Expedia?
Expedia är helt rätt plats att gå till när du vill boka hyrbil. Vi har olika hyrbilsleverantörer att välja och vraka bland i Staines, och vi gör allt för att hitta de bästa alternativen åt dig. Med våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden kan du samla förmåner vid varenda bokning, och kombinerar du alla dina bokningar till en paketresa till Staines kan du spara ännu mer. Hyrbil, flyg, boende och aktiviteter – Expedia har allt som behövs på en och samma plats.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Staines med Expedia?
Ta en titt på vårt stora urval av hyrbilar, läs betyg och recensioner och jämför alternativen från pålitliga varumärken. Med bara några få klick kan Expedia hjälpa dig att hitta de bästa erbjudandena för din semesterbil. Har du redan bokat flyg och boende? Lägg till en hyrbil i Staines för att spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Staines?
Förare över 21 år med ett giltigt körkort får lov att hyra bil i Staines. En del hyrbilsföretag debiterar dock en extra avgift om föraren är under en viss ålder, så du bör undersöka vilken ålder det här gäller för och hur hög avgiften är innan du bokar. Det kan dessutom finnas begränsningar rörande vilka fordonstyper som unga förare kan hyra. Andra åldersgränser gäller normalt för exempelvis specialfordon och lyxbilar.
Vad behöver man för att hyra bil i Staines?
Oftast behöver du visa upp ditt körkort och ett kreditkort i samma namn när du hämtar upp bilen. Om du väljer att inte utnyttja hyrbilsfirmans normala försäkring kan du också behöva bevisa att du har en annan försäkring. Villkoren skiljer sig mellan de olika leverantörerna, så det är en bra idé att ta reda på vad som gäller innan du åker.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Staines?
Det har nog funnits många glada hyrbilsförare i Staines på sista tiden. Under de senaste sju dagarna var de bästa hyrbilspriserna respektive om dagen.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Staines?
Ja, och du kan dessutom hitta din drömbil på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara dina resdatum så får du fantastiska erbjudanden från flera ledande leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Staines om jag är under 25?
Vissa företag i Staines hyr ut till förare under 25 och andra gör det inte. Reglerna kan skilja sig mellan leverantörer, så var noga med att göra din efterforskning. Vissa uthyrare tar en extraavgift för förare mellan 21 och 24. Var noga med att läsa villkoren, så att du vet vad du kan förvänta dig.