Hyrbil i Supetar

Sök och jämför från bilföretag i Supetar

Foto av Borislav Radosavljevic

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Supetar

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Supetar
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Supetar per dag?
Den här veckan var det lägsta priset per dag för en plånboksvänlig hyrbil i Supetar .
Kan man hyra bil på Split (SPU)?
Du kan välja bland ett stort utbud av hyrbilsfirmor i området runt flygplatsen. Economy, Ace och NÜ Car Rentals brukar vara populära bland turister, men även Budget och Sixt är säkra val.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Supetar?
Vi har alla varit med om att planerna måste ändras med kort varsel. Därför erbjuder vi en fullständig återbetalning för merparten av alla bokningar av hyrbil med förskottsbetalning, om avbokningen görs åtminstone sex timmar innan upphämtningen. Kom dock ihåg att läsa hyrbilsavtalet noga, för det finns vissa undantag. Om du inte hittar svaren där kan du besöka vår kundtjänstportal.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Supetar?
Det finns massor att göra i Supetar, men om du tittar lite längre bort kan du hitta ännu fler utflyktsmål. När du har en egen hyrbil kan du utforska hela omgivningen i din egen takt. Här är några intressanta förslag att ta med på din lista:

  • Du kan utforska Mljet nationalpark och flera andra uppskattade sevärdheter i Pomena, cirka 90 kilometer från Supetar.
  • Dubrovnik, runt 150 kilometer från Supetar, är en annan populär destination. En av orsakerna till att resenärer kommer hit är för att besöka Sponzas palats, så missa inte denna sevärdhet när du är i trakten.
  • Botaniska trädgården ligger cirka 280 kilometer från Supetar och är ett häpnadsväckande naturområde i regionen. Här kan du verkligen koppla av och andas in den uppfriskande luften.

Varför ska man hyra bil i Supetar med Expedia?
Du kan boka allt som behövs för semestern med Expedia, inklusive hyrbil. Vi ser till att du får bästa möjliga pris från någon av våra olika hyrbilsleverantörer i Supetar. Vare sig du är på jakt efter flyg och hotell eller hyrbil och aktiviteter kan Expedia presentera exklusiva erbjudanden och fina medlemspriser. Så samman alla dina olika bokningar till en paketresa till Supetar, så kan du spara ännu mer.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Supetar med Expedia?
Gå igenom vårt stora utbud av hyrbilar, läs recensioner och betyg och jämför alternativ från populära företag. Med bara ett par klick kan Expedia hjälpa dig att få tag i de bästa erbjudandena för din nästa semesterbil. Har du redan bokat boende och flyg? Lägg till en hyrbil i Supetar så kan du spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Supetar?
I Supetar ska du vanligtvis vara minst 18 år. Merparten av alla hyrbilsföretag tar ut en tilläggsavgift om föraren är under en viss ålder, och reglerna varierar från leverantör till leverantör. Det kan även finnas andra åldersgränser och ytterligare krav för särskilda biltyper, till exempel stadsjeepar och premiumbilar, så se till att granska avtalet noga innan du genomför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Supetar?
Att hyra bil i Supetar är enkelt. I normala fall behöver du bara ett körkort och ett kreditkort i ditt namn. Efter att du har valt ut det perfekta fordonet ska du dock gå igenom hyrespolicyn noga för att kontrollera att leverantören inte har några andra krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Supetar?
Baserat på priser från de senaste sju dagarna hade du kunnat köra iväg med en egen hyrbil för så lite som om dagen. Det näst lägsta dagliga priset som erbjöds i Supetar var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Supetar?
Ja, och du kan hitta din drömbil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara dina reseuppgifter så ger vi dig fantastiska alternativ från flera ledande leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Supetar om jag är under 25?
Några företag i Supetar hyr ut till förare under 25 och andra gör inte det. Ålderspolicyer skiljer sig mellan leverantörer, så var noga med att läsa på. Vissa uthyrare debiterar ytterligare avgifter för kunder mellan 21 och 24. Läs noga igenom villkoren, så att du vet vad du ska förvänta dig.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Supetar?
Det hela beror på hur gammal föraren är, vilken typ av fordon du vill boka och ett flertal andra faktorer. Glöm inte att läsa försäkringens regler och villkor ordentligt innan du genomför din bokning.