Biluthyrning i Kroatien

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Populära städer i Kroatien

Planerar du en resa till Kroatien och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Kroatien så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Kroatien, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Kroatien kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Kroatien via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Kroatien via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Kroatien är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Kroatien?
Vi vet att planer kan ändras med kort varsel. Därför har du ofta möjlighet att få en fullständig återbetalning på din förskottsbetalade hyrbil om du avbokar mer än sex timmar innan upphämtningstiden. Du finner säkert all information du behöver i hyrbilskontraktet, men om du inte hittar vad du letar efter där kan du också besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Kroatien?
Du bestämmer själv vad du ska välja. En medelstor eller stor modell passar bra för dig som reser med hela familjen, medan du verkligen kan ta dig fram i stil med en premiumbil. Du kan även välja en hyrbil i ekonomiklass, vilket är det populäraste valet i Kroatien. De är prisvärda och bränslesnåla, och de brukar fungera utmärkt för enskilda resenärer, par och andra som inte kräver så mycket utrymme. De kan vara särskilt lämpliga om du tänker ta dig fram i större städer, eftersom du enkelt kan komma in i trånga parkeringsfickor.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Kroatien med Expedia?
Titta på vårt breda hyrbilsutbud, läs recensioner och betyg och jämför priserna från ledande leverantörer. Med bara ett par klick hjälper Expedia dig att hitta bästa möjliga erbjudande för din semesterbil. Har du redan bokat flyg och hotell? Lägg till en hyrbil i Kroatien så kan du spara lite till.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Kroatien?
Förare över 18 år som har ett giltigt körkort får lov att hyra bil i Kroatien. En del hyrbilsbolag debiterar dock en extra avgift om föraren är under en viss ålder, så du bör ta reda på vilken ålder detta gäller för samt hur hög avgiften är innan du bokar. Dessutom kan det finnas begränsningar för vilka fordonstyper som unga förare har rätt att hyra. Högre åldersgränser brukar gälla för exempelvis specialfordon och lyxbilar.
Vad behöver man för att hyra bil i Kroatien?
Reglerna varierar mellan leverantörer, men de två viktigaste sakerna är ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. Det är inte obligatoriskt att köpa till hyrbilsbolagets vanliga försäkring, men om du tänker välja bort den kan du behöva visa att du omfattas av en egen försäkring.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Kroatien?
Ja. Vi samarbetar med pålitliga företag som erbjuder långtidsuthyrning av bilar i alla kategorier. Titta på våra erbjudanden för långtidsuthyrning och utforska varje hörn av Kroatien.
Var kan jag hyra en bil i Kroatien om jag är under 25?
Vissa företag i Kroatien hyr ut bilar till förare under 25 och andra gör inte det. Ålderspolicyer kan skilja sig mellan leverantörer, så var noga med att läsa på. Några hyrbilsfirmor debiterar ytterligare avgifter för förare mellan 21 och 24. Var noga med att läsa villkoren, så att du vet vad du ska förvänta dig.

Upplev nya platser med Expedia