Biluthyrning i Kroatien

;

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

;

Populära städer i Kroatien

Planerar du en resa till Kroatien och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Kroatien så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Kroatien, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Kroatien kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Kroatien via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Kroatien via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Kroatien är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Kroatien?
Oroa dig inte. När du avbokar din förskottsbetalade hyrbilsbokning sex timmar eller mer före den planerade upphämtningstiden har du normalt rätt till en fullständig återbetalning. Det är dock alltid en bra idé att gå igenom hyrbilspolicyn, eftersom det finns några undantag. Du kan gå till vår kundtjänstportal om du har några frågor.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Kroatien?
Om du tänker tillbringa tid i städer kan det vara smart att rikta in dig på ett mindre alternativ, som en bil i ekonomimodell. Det är den populäraste hyrbilstypen i Kroatien, och med en sådan bil kan du utan problem ta dig fram längs stadens vägar och smyga in i trånga parkeringsfickor. Men det finns förstås också större alternativ. Vill du ha lite mer benutrymme kan du titta på vårt urval av mellanstora och stora bilar. Vi har dessutom premiumbilar för dig som verkligen gillar att resa i stil.
Varför ska man hyra bil i Kroatien med Expedia?
Med allt från exklusiva erbjudanden till medlemspriser kan du garanterat spara pengar när du bokar en hyrbil med Expedia. Och med olika leverantörer att välja och vraka bland i Kroatien kan du alltid hitta ett perfekt fordon för din semester. Men vi erbjuder inte bara hyrbilar – du kan dessutom lägga till bokningar av flyg, boende och aktiviteter för att utforma den ultimata paketresan till Kroatien. Ju mer du kombinerar, desto mer sparar du.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Kroatien med Expedia?
Titta på vårt stora utbud av hyrbilar, läs betyg och recensioner och jämför priser från populära leverantörer. Med några få klick hjälper Expedia dig att hitta bästa möjliga erbjudande för din nästa semesterbil. Har du redan bokat flyg och boende? Lägg till en hyrbil i Kroatien så kan du spara lite till.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Kroatien?
I Kroatien ska du normalt vara 18 år eller äldre. Majoriteten av alla hyrbilsföretag debiterar en extra avgift om du är under en viss ålder, och reglerna brukar variera från plats till plats. Det kan dessutom finnas en annan åldersgräns och ytterligare krav för särskilda fordon, till exempel stadsjeepar och lyxbilar, så kom ihåg att gå igenom hyreskontraktet ordentligt innan du bokar.
Vad behöver man för att hyra bil i Kroatien?
Majoriteten av alla hyrbilsfirmor kommer att kräva åtminstone två saker: ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. Om du vill välja bort den ordinarie försäkringen kan du dessutom behöva visa att du täcks av en annan försäkring. Gå igenom avtalet ordentligt så att du vet vad som kommer att behövas när du ska hämta ut nycklarna.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Kroatien?
Ja, det kan du. Expedia samarbetar med pålitliga leverantörer som erbjuder långtidsuthyrning av alla biltyper. Hitta din bil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning och upptäck varje vrå av Kroatien.
Var kan jag hyra en bil i Kroatien om jag är under 25?
Du måste gå igenom villkoren hos de hyrbilsfirmor i Kroatien som du är intresserad av. Om du är under 25 år tar vissa företag ut extra avgifter, och det är bäst att veta om detta i förväg så att du kan anpassa din budget. Varje hyrbilsföretag har sina policyer för unga förare, så det lönar sig att vara påläst.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Kroatien?
Försäkringarna varierar beroende på olika faktorer, som förarens ålder och vad det är för typ av fordon. Kom ihåg att gå igenom hyrbilsbolagets regler och villkor noga innan du betalar för bokningen.

Upplev nya platser med Expedia