Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Boka hyrbil med Expedia i Toronto

Hyra bil i Toronto

Vackra Toronto är en rik kulturupplevelse med influenser från hela världen. I Toronto finns hundratals språk, traditioner och intryck samlade på ett och samma ställe. Här är speciellt musikscenen en riktig turistmagnet, och här kan man besöka en rad bra klubbar och arrangörer som satsar lika hårt på oetablerade som kända artister.

Om du reser till Toronto på semester rekommenderas egen bil. Med hyrbil i Toronto har du lättare att ta dig runt i närområdet och se så mycket som möjligt av vad staden har att erbjuda. Du kan till exempel boka hyrbil när du köper en paketresa till Toronto. Då ingår också flyg till Toronto samt ett bra hotell i Toronto.

Ta dig runt med hyrbil i Toronto

När du hyr bil i Toronto får du inte missa den kanske absolut största sevärdheten i närheten, nämligen Niagarafallen. Hit kommer varje år tusentals turister för att njuta av det mäktiga vattenfallet, som är en selfievänlig syn man sent glömmer. I närheten av fallen finns också hotell och kasino om du är intresserad av mer kommersiella nöjen utöver den häftiga naturupplevelsen. Niagarafallen ligger ungefär 13 mil från Toronto, och det passar perfekt att resa hit på en dagstur med din hyrbil. Om du vill kan du också besöka vindistrikten som ligger i området runt fallen.

Bara 2 timmars bilresa från centrala Toronto kan du även ta chansen att besöka vackra Wasaga Beach, som är den längsta sötvattenstranden i hela världen. Området runt Wasaga Beach är skyddat, och här kan du till exempel gå på härliga vandringar eller varför inte hyra en liten stuga vid stranden? Wasaga Beach är också känd för sitt rika fågelliv och passar perfekt för den semestrande ornitologen.

Hyr bil på Toronto Pearson International Airport

Du kan hyra bil i Toronto redan när du kommer fram, genom att anlita någon av biluthyrningsfirmorna på flygplatsen. På Toronto Pearson International Airport finns ett antal internationella biluthyrningsfirmor på plats, och du finner dem på plan 1 i parkeringsgaraget, som har direkt anslutning till de båda terminalerna. Du kan också hyra bil på närliggande Viscount Station, där ytterligare en handfull uthyrningsfirmor har kontor.

Det finns naturligtvis också biluthyrning i Torontos centrum, eller så kan du boka hyrbil i samband med att du köper en paketresa till Toronto. Då kan du oftast också hämta upp din hyrbil direkt på flygplatsen.

Bra att tänka på när du hyr bil i Toronto

Tänk på att reglerna kan skilja sig en del beroende på vilken uthyrningsfirma du väljer. Vissa firmor vill till exempel inte att du tar bilen till USA, och vissa använder GPS-funktionen för att säkerställa att detta inte sker.

Att olika regler gäller är självklart något som påverkar även andra områden som är intressanta för dig som hyr, som försäkringar och allmänna regler kring hur bilen ska återlämnas. Kontrollera vad som gäller för den uthyrningsfirma som du är intresserad av för att få den service som du vill ha.

Upptäck Toronto

Utforska Toronto med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!