Början av huvudsektionen

Förslag på billiga flygresor till Toronto

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Toronto

Flyg till Toronto

Mångkulturella Toronto är Kanadas största stad med över fem miljoner invånare. Här kan man skryta med en av världens högsta fristående byggnader: CN Tower, Hockey Hall of Fame för den hockeyintresserade, stora lummiga parker och fina badstränder. Det går inga tyvärr inga direktflyg till Toronto från Sverige, men du kan åka från Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter med minst en mellanlandning, ofta i London. Det är alltså inga problem att hitta flygbiljetter till Toronto! Flera flygbolag anordnar flygresor till Toronto, så ofta kan man hitta billiga flyg.

Flyga till Toronto

Resan från Sverige tar runt 10 timmar. Flygplatsen i Toronto heter Toronto Pearson Airport och är Kanadas största och mest trafikerade flygplats med över 38 miljoner passagerare om året. Här finns flera restauranger och butiker samt gratis Wi-Fi. Från flygplatsen kan du ta taxi eller åka kollektivt in till Toronto centrum. Eller varför inte hyra bil i Toronto? Då kan du åka på upptäcktsfärd i omgivningarna. Ett självklart utflyktsmål är Niagarafallen – kanske världens mest imponerande vattenfall som lockar 12 miljoner besökare per år. Följ med på en båttur och känn skummet i ansiktet! Internationellt körkort behövs inte, men rekommenderas.

Toronto – staden för affärer, kultur och sport

Det finns ett stort utbud av hotell i Toronto. Staden är Kanadas ekonomiska centrum och har många affärsbesökare. Toronto är kanske inte känd som någon stor turiststad, men den lockar många besökare eftersom här anordnas många olika evenemang – allt från filmfestivaler till sporttävlingar. Besök den här charmiga staden du med – boka en resa till Toronto!

CN Tower

Åk upp i det här tornet för en utsikt utöver det vanliga. En molnfri dag kan du se ända till Niagarafallen. Det är dock inget för den som lider av svindel – vad sägs om glasgolv med fri sikt 342 meter ned? Du kan också pröva Edge Walk som är en promenad runt tornet på en öppen gång utan räcken! Du sitter fast i en sele och hänger ut över staden. Ett tips är att flyga till Toronto om du funderar på att gifta dig – tornet är populärt för annorlunda bröllop.

Ta flyget till hockeyns högborg

Man kan inte tala om Kanada utan att nämna ishockey. I Hockey Hall of Fame får du veta allt och lite till om hockey, spelarna, serierna och matcherna. Passa på att flyga till Toronto under säsongen och se en match med Torontos hemmalag Toronto Maple Leafs.

Bjud smaklökarna på en flygresa till Toronto

En flygresa till Toronto rekommenderas för alla som gillar god mat. Tack vare alla olika nationaliteter i Toronto är köket varierat och blandat. Ät till exempel en enkel lunch vid någon av alla food trucks som står parkerade i stan. Streetfood när den är som bäst! Pröva en Fish Taco eller en Dirty Chili Hash.

På sommaren kan det vara varmt och fuktigt i Toronto, så passa på att ta ett svalkande dopp i Lake Ontario. Härliga långa sandstränder mitt i stan plus en fin strandpromenad med spännande folkliv – flyg till Toronto!

Information om flyg till Toronto

Destinationens flygplats Toronto
IATA-kod för ankomstflygplats YTO

Populära flyg till Toronto

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.