Hyrbil i Ventimiglia

Sök och jämför från bilföretag i Ventimiglia

Foto av Annette Edgar

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Ventimiglia?
Beroende på hyrbilsavtalet har du möjlighet att få en fullständig återbetalning. De allra flesta bokningar som har betalats i förskott erbjuder återbetalning om du avbokar mer än sex timmar innan den planerade upphämtningen. Har du några frågor hittar du säkert svaren i din resplan, och i annat fall kan du besöka vår kundtjänstportal dygnet runt.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Ventimiglia?
När du har utforskat alla fantastiska platser i Ventimiglia finns det massor av annat att se i området. Då är det bara att plocka fram nycklarna till hyrbilen, lägga in packningen i bagageluckan och kasta dig ut på vägarna. Här är ett par besöksmål som du säkert kommer att gilla:

  • Genua ligger cirka 130 kilometer utanför Ventimiglia, och när du besöker trakten borde omtyckta attraktioner som Acquario di Genova ligga överst i din lista över saker att se.
  • Turin, omkring 140 kilometer utanför Ventimiglia, är också ett populärt resmål. En stor anledning till att resenärer åker hit är för att besöka Allianz stadium, så missa inte denna sevärdhet när du är i området.
  • Om du känner för att spendera en dag i friska luften kan du åka till Parco Nazionale dell’Arcipelago di La Maddalena för en trevlig picknick eller bara för att varva ner en stund. Du bör räkna med en resa på omkring 320 kilometer från Ventimiglia.

Varför ska man hyra bil i Ventimiglia med Expedia?
Flera års erfarenhet av att hjälpa resenärer över hela världen att hitta bästa möjliga erbjudanden har gjort Expedia till den perfekta platsen att vända sig till för att hyra bil. Vi har olika hyrbilsleverantörer att välja mellan i Ventimiglia, och de erbjuder allt från små och budgetvänliga alternativ till något stort med plats för hela kompisgänget. Vad sägs om att slå ihop bokningen av hyrbil med bokningen av flyg, hotell och aktiviteter så att du kan spara ännu mer? Med allt från semesterpaket till medlemspriser och exklusiva erbjudanden kan Expedia hjälpa dig att slå dig ner bakom ratten med mer pengar kvar i plånboken.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Ventimiglia med Expedia?
Expedia kan hjälpa dig att få bästa möjliga pris. Du behöver bara jämföra de olika erbjudandena från de populäraste varumärkena och välja det alternativ som passar bäst för dig. Vill du ge dig ut på vägarna med mer pengar kvar i semesterkassan? Då kan du kombinera bokningen av hyrbil i Ventimiglia med din flyg- och hotellbokning.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Ventimiglia?
I Ventimiglia måste du normalt vara minst 18 år. Många hyrbilsfirmor debiterar en extra avgift om föraren är under en viss ålder, och reglerna varierar från plats till plats. Det kan dessutom finnas andra åldersgränser och ytterligare krav för särskilda biltyper, som lyxbilar eller stadsjeepar, så se till att läsa hyresavtalet noga innan du genomför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Ventimiglia?
Att hyra bil i Ventimiglia är ingen match. Oftast är det enda som behövs ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. När du har valt ut det perfekta fordonet bör du dock läsa igenom hyresavtalet noggrant för att kontrollera att det inte finns några andra krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Ventimiglia?
Baserat på priser från veckan som gick kostar den billigaste hyrbilen i Ventimiglia per dag. Det näst lägsta dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Ventimiglia?
Oavsett om du har tänkt stanna i Ventimiglia eller vill utforska ett större område kan du boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i din reseinformation och upphämtnings-/avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta prisvärda erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Ventimiglia om jag är under 25?
Vissa företag i Ventimiglia hyr ut bilar till förare under 25 och andra gör det inte. Reglerna skiljer sig mellan leverantörer, så var noga med att vara påläst. Vissa uthyrare tar en extraavgift för förare mellan 21 och 24. Gå noga igenom villkoren, så att du vet vad du kan förvänta dig.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Ventimiglia?
När du väl har valt fordon ska du läsa hyrbilsbolagets regler och villkor ordentligt för att få mer information.