Hyrbil i Windsor

Sök och jämför från bilföretag i Windsor

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Windsor

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Windsor
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Windsor per dag?
Den senaste veckan var det bästa priset per dag för en hyrbil i Windsor .
Kan man hyra bil på London (LHR-Heathrow)?
Du finner hyrbilarna på London (LHR-Heathrow) i terminalerna 2, 3, 4 och 5. Här kan du välja bland fordon från exempelvis Budget, Sixt eller Hertz, och även Alamo och Europcar brukar ha en del bra erbjudanden.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Windsor?
Om du måste ändra dina planer kan du få en fullständig återbetalning på de allra flesta förskottsbetalade hyrbilsbokningar, så länge avbokningen sker minst sex timmar innan upphämtningstiden. Kontrollera hyrbilspolicyn för säkerhets skull, eftersom det finns några undantag. Du hittar mer information i resplanen, och du kan alltid besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Windsor?
Den mest bokade hyrbilskategorin i Windsor är minibilar, som trots sin nätta storlek kan erbjuda stora fördelar. De är perfekta för kortare sträckor, och deras bränsleeffektivitet gör att du sparar pengar även under tiden du utforskar regionens alla sevärdheter. Föredrar du något större? Vi erbjuder även kompakta modeller och lyxiga premiumbilar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Windsor?
Det råder ingen brist på saker att göra i Windsor, men om du tittar lite längre bort kan du hitta ännu fler utflyktsmål. Med en egen hyrbil kan du utforska omgivningen i din egen takt. Här är ett par intressanta förslag att ta med i din resplan:

  • Du kan besöka Romerska baden och gott om andra uppskattade attraktioner i Bath, bara 120 kilometer utanför Windsor.
  • Birmingham, omkring 140 kilometer från Windsor, är också ett populärt resmål. En av anledningarna till att folk kommer hit är för att uppleva Bullring, så du borde definitivt inte missa denna sevärdhet när du är här.
  • Om du känner för att tillbringa en dag i friska luften kan du bege dig till Townclose Hills Local Nature Reserve för en picknick eller bara för att varva ner en stund. Räkna med en biltur på cirka 260 kilometer från Windsor.

Varför ska man hyra bil i Windsor med Expedia?
Expedia har fordon för varje tillfälle, från korta dagsresor till längre bilsemestrar. Du kan välja bland pålitliga leverantörer i Windsor, och med våra exklusiva erbjudanden kan du räkna med att få ett bra pris. Visste du att du kan slå ihop alla dina olika bokningar till ett praktiskt semesterpaket? Lägg till flyg eller boende ovanpå hyrbilen så ser du hur mycket du kan spara.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Windsor med Expedia?
Att leta fram det bästa erbjudandet på hyrbil i Windsor är enkelt fixat med Expedias hjälp. Välj biltyp, lägg till några detaljer och jämför priser från ledande företag. Vad sägs om att lägga till även flyg och boende i din bokning? Du kan lyckas få tag i fantastiska erbjudanden genom att skapa ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Windsor?
Du ska vara 21 år eller äldre för att kunna hyra en bil i Windsor. Notera att förare under en viss ålder eventuellt bara kan hyra vissa typer av fordon, såsom mini- och ekonomibilar. Andra åldersgränser gäller vanligtvis för specialfordon, till exempel premiumbilar och stadsjeepar. En hel del hyrbilsfirmor debiterar även en extra avgift för unga förare. Granska alla regler innan du reser så att du kan lägga in alla utgifter i din semesterbudget.
Vad behöver man för att hyra bil i Windsor?
I normala fall måste du visa upp ditt körkort och ett kreditkort i samma namn när du hämtar upp hyrbilen. Om du inte vill utnyttja hyrbilsbolagets vanliga försäkring kan du även behöva bevisa att du har en egen försäkring. Reglerna skiljer sig från leverantör till leverantör, så det är alltid en bra idé att kolla upp vad som gäller innan du åker.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Windsor?
Vi har granskat priserna från veckan som gick och kommit fram till att de billigaste hyrbilarna i Windsor endast kostar per dag. Det näst bästa dagliga hyrbilspriset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Windsor?
Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, ange dina resdatum och välj sedan ett fordon som faller dig i smaken. Oavsett om du har tänkt stanna kvar i Windsor eller vill utforska området runtomkring kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett bra pris.
Var kan jag hyra en bil i Windsor om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra en bil i Windsor eller inte beror ofta på vilket hyrbolag du tittar närmare på. Vissa företag debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna åldergrupp. Det är en bra idé att gå igenom uthyrarens villkor för att slippa oförutsedda kostnader vid disken.