Hyrbil i Zaragoza

Sök och jämför från bilföretag i Zaragoza

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Zaragoza

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Zaragoza
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Zaragoza per dag?
Det behöver inte kosta skjortan att ta dig fram i Zaragoza. Den senaste veckan började hyrbilspriserna på bara .
Kan man hyra bil på Zaragoza (ZAZ)?
Du kan snabbt och enkelt hämta upp din hyrbil på Sixt, bara en kort sträcka från Zaragoza (ZAZ).
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Zaragoza?
Du har i de flesta fall rätt till en full återbetalning för din förskottsbetalade hyrbilsbokning om du gör din avbokning åtminstone sex timmar före upphämtningen. Kontrollera resplanen för att hitta alla detaljer, och vår kundtjänstportal kan också vara till hjälp.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Zaragoza?
Liten i storlek men stora fördelar – ekonomibilar är toppvalet bland resenärer i Zaragoza. De är lätta att styra och parkera, vilket är perfekt om du tänker köra i städer, och bränslesnålheten gör det billigare för dig att ta dig fram i området. Hade du föredragit en större bil? Ta då en titt på vårt utbud av medelstora till stora modeller.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Zaragoza?
Boka en egen hyrbil, hämta upp nycklarna och gör dig redo att upptäcka allt som Zaragoza har att erbjuda. Men glöm inte att även utforska resten av regionen, där du hittar intressanta besöksmål som dessa:

  • Tarragona ligger ungefär 190 kilometer från Zaragoza och lockar med massor av turistmål. Det första du kan göra är att stanna till vid Anfiteatro de Tarragona, som många ser som en av stadens höjdpunkter.
  • Pamplona, runt 140 kilometer bort, är en annan destination som du borde ha med i resplanen. Missa inte Plaza del Castillo när du ändå är här.
  • Om du känner att du behöver komma bort från staden en stund bör du åka till Montjuїc, omkring 260 kilometer från Zaragoza. Här har du verkligen en chans att gå ner i varv och njuta av den vackra naturen.

Varför ska man hyra bil i Zaragoza med Expedia?
Om du är på jakt efter en hyrbil i Zaragoza kan det inte bli fel med Expedia. Med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan du få stor rabatt, och med hyrbilsleverantörer att välja mellan har du tillgång till ett fantastiskt utbud. Skulle du inte ha något emot att spara ännu mer? Slå då ihop alla dina bokningar till en paketresa. Vi gör det enklare för dig att planera allt inför resan, från flyg och boende till aktiviteter och hyrbil.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Zaragoza med Expedia?
Expedia hjälper dig att få bästa möjliga pris. Det är bara att jämföra erbjudandena från de främsta företagen och slå till på det alternativ som passar dig bäst. Vill du köra därifrån med mer pengar kvar på kontot? Kombinera då bokningen av hyrbil i Zaragoza med din hotell- och flygbokning.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Zaragoza?
Förare som är minst 21 år får hyra bil i Zaragoza. Observera att en hel del leverantörer debiterar en extra avgift när du som förare är under en viss ålder för att täcka den ökade skaderisken. Unga förare får normalt inte heller hyra särskilda fordon, som lyxbilar och stadsjeepar. Granska hyresavtalet i förväg för att slippa tråkiga överraskningar senare.
Vad behöver man för att hyra bil i Zaragoza?
Villkoren kan skilja sig mellan leverantörer, men de viktigaste sakerna är ditt körkort och ett kreditkort i samma namn. Det är inte obligatoriskt att köpa till hyrbilsföretagets standardförsäkring, men om du vill välja bort den kan du behöva bevisa att du omfattas av en egen försäkring.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Zaragoza?
De två bästa hyrbilspriserna i Zaragoza under de senaste sju dagarna var respektive . Det är vad vi skulle kalla en riktigt bra affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Zaragoza?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina uppgifter och boka ett fordon som faller dig i smaken. Oavsett om du har tänkt stanna kvar i Zaragoza eller vill utforska området runtomkring kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett utmärkt pris.
Var kan jag hyra en bil i Zaragoza om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra en bil i Zaragoza eller inte beror ofta på vilken hyrfirma du tittar närmare på. Vissa debiterar dessutom en avgift för förare mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna grupp. Det är en bra idé att läsa igenom uthyrarens villkor för att undvika stora kostnader på hyrkontoret.