Biluthyrning i Spanien

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Populära städer i Spanien

Planerar du en resa till Spanien och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Spanien så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Spanien, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Spanien kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Spanien via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Spanien via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Spanien är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Spanien?
Kontrollera hyrbilspolicyn för att vara säker, men de flesta bokningar ger dig rätt till en fullständig återbetalning, om du hör av dig minst sex timmar före den avtalade upphämtningstiden. Det förekommer dock vissa undantag. Du kan hitta mer information i resplanen och i vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Spanien?
Om du vill spara lite pengar på bensin medan du utforskar Spanien kan du inte hitta något bättre alternativ än en minibil. Dessa små hyrbilar bevisar att storleken inte är allt, särskilt när du letar efter en parkeringsplats, och att ta sig runt i stadstrafiken blir hur enkelt som helst. Vill du ha mer benutrymme? Någon av våra standard- eller premiummodeller kan ge dig så mycket du behöver.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Spanien med Expedia?
Med Expedia är det hur lätt som helst att jämföra priser från olika leverantörer samt hitta recensioner. Kombinera bokningen av hyrbil i Spanien med din hotell- och flygbokning för att spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Spanien?
Förare som är minst 21 år kan hyra bil i Spanien. Kom ihåg att många hyrbilsföretag tar ut en extra avgift om föraren är under en viss ålder för att täcka den höjda olycksrisken. Unga förare brukar dessutom inte få lov att hyra särskilda fordonsklasser, som premiumbilar och extra stora fordon. Läs igenom hyrespolicyn i förväg för att slippa otrevliga överraskningar när du kommer fram.
Vad behöver man för att hyra bil i Spanien?
Kraven skiljer sig från leverantör till leverantör, men de två viktigaste sakerna är ditt körkort och ett kreditkort. Du är inte tvungen att köpa till hyrbilsfirmans vanliga försäkring, men om du tänker välja bort den kanske du behöver bevisa att du har en annan försäkring.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Spanien?
Ja, det kan du. Expedia samarbetar med pålitliga företag som erbjuder långtidsuthyrning för alla typer av bilar. Titta på våra erbjudanden för långtidsuthyrning och upptäck sedan varje del av Spanien.
Var kan jag hyra en bil i Spanien om jag är under 25?
Du behöver gå igenom villkoren hos de hyrföretag i Spanien som du är intresserad av. Om du är under 25 år debiterar några företag extra avgifter, och det är bra att vara medveten om detta innan du hämtar fordonet så att du kan anpassa din budget. Varje hyrbilsföretag har sina policyer för unga förare, så det lönar sig att läsa på.

Upplev nya platser med Expedia