Biluthyrning i Spanien

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Populära städer i Spanien

Planerar du en resa till Spanien och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Spanien så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Spanien, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Spanien kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Spanien via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Spanien via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Spanien är bara några klick bort.


Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Spanien?
Vi är medvetna om att även de bäst smidda planerna kan ändras i sista stund. Därför har du normalt möjlighet att få en full återbetalning av din förskottsbetalning om du avbokar mer än sex timmar före den planerade upphämtningen. Du finner nog alla uppgifter du behöver i hyrbilspolicyn, men om du inte hittar vad du letar efter där kan du också besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Spanien?
Om du hoppas på att kunna spara pengar på bensin medan du utforskar Spanien kan du inte hitta något bättre alternativ än en minibil. Dessa små stjärnor bevisar att störst inte alltid är bäst, särskilt när du är ute efter en parkeringsplats, och att ta sig runt längs stadens gator blir lätt som en plätt. Vill du ha lite mer benutrymme? En av våra mellanstora eller stora modeller kan ge dig så mycket du behöver.
Varför ska man hyra bil i Spanien med Expedia?
Om du är på jakt efter en hyrbil i Spanien kan det inte gå fel med Expedia. Med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan du få stor rabatt, och med hyrbilsleverantörer att välja mellan har du tillgång till ett brett utbud. Skulle du inte ha något emot att spara ännu mer? Då kan du slå ihop alla dina olika bokningar till ett semesterpaket. Vi gör det lätt för dig att planera allt inför semestern, från hotell och flyg till hyrbil och aktiviteter.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Spanien med Expedia?
Titta på betygen och recensionerna, välj ut en bra biltyp och jämför priserna från de ledande företagen. Expedia gör det lätt att hitta rätt fordon för semestern. Slå samman bokningen av hyrbil i Spanien med din hotell- eller flygbokning så kan du ge dig av med mer pengar kvar på kontot.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Spanien?
Förare som är minst 21 år får hyra bil i Spanien. Observera att en hel del hyrbilsbolag debiterar en extra avgift när du som förare är under en viss ålder för att täcka den ökade olycksrisken. Unga förare får normalt inte heller hyra särskilda typer av fordon, som premiumbilar och extra stora fordon. Läs hyresavtalet innan du åker för att slippa otrevliga överraskningar senare.
Vad behöver man för att hyra bil i Spanien?
Majoriteten av alla hyrbilsbolag kräver åtminstone två saker: ditt körkort och ett kreditkort i samma namn. Om du ska välja bort standardförsäkringen kan du dessutom behöva bevisa att du omfattas av en annan försäkring. Granska hyresavtalet noga så att du vet vad som behövs när det är tid att hämta upp fordonet.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Spanien?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina uppgifter och boka ett fordon som faller dig i smaken. Oavsett om du har tänkt stanna kvar i Spanien eller vill utforska området runtomkring kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett enastående pris.
Var kan jag hyra en bil i Spanien om jag är under 25?
Du måste gå igenom villkoren hos de hyrbilsfirmor i Spanien som du är intresserad av. Om du är under 25 år tar vissa företag ut ytterligare avgifter, och det är bra att veta om detta i förväg så att du kan anpassa din budget. Varje hyrbilsföretag har sina egna regler för unga förare, så det lönar sig att vara påläst.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Spanien?
Hyrbilsförsäkringarna skiljer sig åt beroende på flera olika faktorer, som hur gammal föraren är och vad det är för typ av fordon. Kom ihåg att granska hyrbilsföretagets villkor och regler noggrant innan du slutför bokningen.

Upplev nya platser med Expedia