Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Kasugai Gardens

Denna rofyllda japanska trädgård, med karpdammar och ett tehus, är en perfekt plats att fly undan storstadens liv och rörelse. 

Kliv in i en värld av traditionella stenlampor, zendesign och vackert utformade trädgårdar på japanskinspirerade Kasugai Gardens. Du kan pausa för att dricka något vid tehuset och kika ned i dammens vatten för att se färgglada fiskar.

Kasugai Gardens byggdes 1985 som symbol för vänskapen mellan Kelowna och den japanska staden Kasugai, och är numera en oas mitt i stadens centrum. Så fort du kommer in i parken kommer du att se den symboliska skulpturen Circle of Friendship. Skulpturen formgavs av den holländska konstnären Geert Maas för att hedra minnet av Yukihisa (Roy) Tanaka, som tillägnade sitt liv för att bygga upp en relation mellan Kanada och Japan.

När du strosar längsmed grusgångarna i den avskilda trädgården känns det som om du befinner dig i en helt annan värld. Här kan du beundra traditionella japanska inslag, som stenfontäner och träbroar med vackert snidade detaljer. Du kan beundra de enkla formerna i den japanska trädgårdsdesignen och föreställa dig zenmunkar i förhistoriska tempel som utförde morgonrutinen med att kratta särskilda mönster i gruset. Missa inte att stanna till vid dammen för att se de färgglada karparna som glider fram under näckrosornas blad.

Tehuset erbjuder en rofylld plats att koppla av med en kopp grönt te. Den lilla inhägnaden passar utmärkt för att ta in trädgårdens stämningsfulla atmosfär. Här kan du höra porlande vatten och beundra färgsprakande träd omkring dig. Träden är särskilt spektakulära på hösten, då lönnlöven skiftar i starka röda och orange toner.

Kasugai Gardens ligger nära stadens centrum, strax öster om City Hall. Det är en populär plats för de som jobbar i området, som tar sig hit för att varva ned på lunchen eller efter en lång arbetsdag. Trädgården är öppen fram till solnedgång och du behöver inte betala inträde. Det går flera bussar som stannar i närheten. 


Karta

Hotell nära Kasugai Gardens

Se alla 178 hotell nära Kasugai Gardens
Delta Hotels by Marriott Grand Okanagan Resort 2,420 kr
Delta Hotels by Marriott Grand Okanagan Resort

Delta Hotels by Marriott Grand Okanagan Resort

1310 Water St, Kelowna
   
  4,3
  av 5, från 1 077 recensioner
  4.0 av 5.0

  Detta hotell med spa i centrala Kelowna ligger nära Kelowna Art Gallery och Prospera Place. BC Wine Museum and VQA Wine Shop och BC Orchard Industry Museum ligger också fem minuter härifrån.

  Coast Capri Hotel 1,375 kr
  Coast Capri Hotel

  Coast Capri Hotel

  1171 Harvey Ave, Kelowna
    
   4,2
   av 5, från 773 recensioner
   3.5 av 5.0

   Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Kelowna ligger mindre än 2 km från Capri Mall, Guisachan Heritage Park och Kasugai Gardens. Okanagan Military Museum och Okanagan Heritage-museet ligger också 2 km härifrån.

   Kelowna Inn and Suites 1,080 kr
   Kelowna Inn and Suites

   Kelowna Inn and Suites

   1070 Harvey Ave, Kelowna
     
    3,7
    av 5, från 928 recensioner
    3.0 av 5.0

    Detta hotell med miljövänlig profil ligger centralt, nära Capri Mall, Kasugai Gardens och BC Wine Museum and VQA Wine Shop. I närheten ligger även Prospera Place och City Park.

    Hotel ZED Kelowna 1,123 kr
    Hotel ZED Kelowna

    Hotel ZED Kelowna

    1627 Abbott Street, Kelowna
      
     4,3
     av 5, från 543 recensioner
     2.5 av 5.0

     Detta hotell ligger i Kelowna (Downtown Kelowna), nära stranden, City Park, Kasugai Gardens och Waterfront Park. I närheten ligger även Okanagan Heritage-museet och Okanagan Lake Bridge.

     Oasis Inn 728 kr
     Oasis Inn

     Oasis Inn

     1884 Gordon Drive, Kelowna
       
      3,2
      av 5, från 219 recensioner
      2.0 av 5.0

      Detta motell ligger i Kelowna nära Capri Mall, Guisachan Heritage Park och Kelowna General Hospital. I närheten ligger även Okanagan Heritage-museet och Okanagan Military Museum.

      The Royal Anne Hotel
      The Royal Anne Hotel

      The Royal Anne Hotel

      348 Bernard Ave, Kelowna
        
       4,2
       av 5, från 1 026 recensioner
       3.0 av 5.0

       Detta hotell i Downtown Kelowna ligger fem minuters promenad från Kasugai Gardens och Okanagan Heritage-museet. Okanagan Military Museum och City Park ligger också tio minuter härifrån.

       Samesun Kelowna 573 kr
       Samesun Kelowna

       Samesun Kelowna

       245 Harvey Avenue, Kelowna
         
        3,4
        av 5, från 57 recensioner
        2.0 av 5.0

        Detta vandrarhem ligger i Kelowna (Downtown Kelowna), nära City Park, Kelowna Art Gallery och Prospera Place. I närheten ligger även Waterfront Park och Okanagan College.

        The Royal Private Residence Club
        The Royal Private Residence Club

        The Royal Private Residence Club

        1288 Water Street, Kelowna
          
         4,7
         av 5, från 102 recensioner
         4.0 av 5.0

         Denna resort med spa vid sjön ligger nära Kelowna Art Gallery och Prospera Place.