Resor till Kingston 2022

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Kingston och spara

Strandsemester i Kingston (med omnejd)

Fly undan stressen och låt dig själv slappna av på din semester i Kingston (med omnejd). Det finns inte mycket som är så uppfriskande som den fräscha havsbrisen mot ditt ansikte och det rofyllda ljudet av skvalpande vågor. Planera din resa till Kingston (med omnejd) så enkelt som möjligt genom att boka ett av våra paketresor till Kingston (med omnejd). Många turister väljer att boka ett boende på gångavstånd från Belleayre Beach vid Pine Hill Lake, ett lokalt måste, endast 45 kilometer från stadskärnan.

Bra att veta om Kingston (med omnejd)

  • Somna i lugn och ro till ljudet av lugna vågor på våra strandhotell i Kingston (med omnejd). Inget kan slå att bo inom promenadavstånd från strandkanten.
  • Privata semesterhus som Antique Home w/ Modern Amenities in the Hudson Valley och Church Des Artistes Vacation Retreat brukar uppskattas av de flesta resenärer. Ta en titt på vilka bekvämligheter du kan se fram emot och börja planera semestern i Kingston (med omnejd).
  • På vår sida med saker att göra i Kingston (med omnejd) kan du hitta förslag på roliga aktiviteter att ägna dig åt i närheten. Det brukar dock vara svårt att slå insiderkunskap från äkta lokalbor. Bland de 23 400 invånare som bor i Kingston (med omnejd) kan du säkert prata med någon som glatt kan dela med sig av några intressanta tips.
  • Om du vill ha tips på fler attraktioner att uppleva under resan kan du lägga till Hunter Mountain, Windham Mountain Resort och Belleayre Mountain på din lista. Kom ihåg att även titta på våra semestererbjudanden i Kingston (med omnejd) så att du kan spara lite pengar på upplevelser och boende.

Topphotell i Kingston

Super 8 by Wyndham Kingston
Super 8 by Wyndham Kingston
2.5 out of 5
487 Washington Ave, Kingston, NY, 12401
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 016 kr per natt mellan 1 nov. och 2 nov.
3,2/5 (1 003 recensioner)
Ett enklare motell
"Hotellet låg ca 700 m från bra restauranger."

Recension från 2 aug. 2016

Best Western Plus Kingston Hotel And Conference Center
Best Western Plus Kingston Hotel And Conference Center
2.5 out of 5
503 Washington Ave, Kingston, NY, 12401
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 599 kr per natt mellan 31 okt. och 1 nov.
3,8/5 Good! (1 000 recensioner)
"Location and services were excellent"

Recension från 24 sep. 2022

Quality Inn & Suites
Quality Inn & Suites
2.5 out of 5
114 State Route 28, Kingston, NY, 12401
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 145 kr per natt mellan 23 okt. och 24 okt.
2,9/5 (777 recensioner)
"Room was fine. On the stairway leading to my room several of the bolts holding the railing to the wall were missing making the rails wobbly. Also there were several spider webs in the stairwell suggesting no one had cleaned it in some time. Lastly the section where I parked had not seen a landscaper ..."

Recension från 19 sep. 2022

Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Kan jag resa till Kingston just nu?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för den senaste informationen om att resa till Kingston. Här hittar du information om karantänkrav, reserestriktioner och allt annat du behöver veta inför din resa.
Vilka är de bästa hotellen i Kingston?
Många av de som besöker Kingston bor i Windham, där Modern Home w/ Deck, 5 Minutes to Windham Resort! och Windham Private Heated Indoor Pool är två inbjudande boenden. Men naturligtvis finns det fler lockande områden i staden. Du skulle till exempel kunna boka New! ‘peaceful Pines’ - Charming Saugerties Escape eller Howard Johnson Inn - Saugerties i Saugerties.
Vilken tid på året passar bäst för att besöka Kingston?
Det finns ingen bra eller dålig tid att resa till Kingston. Om du är ute efter ett riktigt bra erbjudande bör du boka in din resa i , medan hotellpriserna är som allra högst i . Kingston är ett populärt resmål i , så om du hoppas på att undvika folkmassorna ska du resa hit i .
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Kingston?
Även om priserna går både upp och ner rekommenderar vi vanligtvis att du köper din flygresa i god tid. Det går vanligtvis att jämföra priser för internationella flyg på Expedia upp till 12 månader i förväg, men du behöver inte oroa dig om omständigheterna är sådana att du är sent ute. Ibland kan man stöta på billiga biljetter endast ett par veckor innan avfärd.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Kingston?
Så många platser att resa till och så mycket att uppleva. Med en paketresa har du råd att resa till fler destinationer. Kombinera flyg, boende och hyrbil och håll dig inom din budget.

Populära sevärdheter att besöka