Resor till Kiribati

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Populära destinationer i Kiribati

Topphotell i Kiribati

Terau Beach Bungalow
Terau Beach Bungalow
2 out of 5
Tebero Road, Abaiang, Kiribati
5/5 Exceptional! (1 recension)
Unforgettable place to stay
"I can't recommend Terau Beach Bungalows highly enough. Kaboua and Tinnai (pronounced "Sin-ai"), who run the place, couldn't do enough to make my stay comfortable. The accommodation is thatched huts - so don't expect 5 star - but there can't be many 5 star places where you're lulled to sleep by the ..."

Recension från 1 aug. 2019

Terau Beach Bungalow
Fema Lodge
Fema Lodge
3.5 out of 5
Tarawa, Tarawa
Fema Lodge
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Kan jag resa till Kiribati just nu?
Du hittar information om reserestriktioner och karantänkrav för Kiribati och mycket mer genom att besöka vår sida med reseråd under covid-19.
Hur mycket kostar ett semesterpaket till Kiribati?
Du har möjlighet att skräddarsy din egen paketresa till Kiribati från bara . Välj en kombination av flyg, boende och hyrbil för att skapa semestern du drömmer om. Glöm inte bort att även lägga till några roliga aktiviteter.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Kiribati?
Våra semesterpaket till Kiribati kan erbjuda gott om besparingsmöjligheter för smarta resenärer. Genom att slå ihop hotell, flyg och aktiviteter i samma paket kan du spara oväntade summor. Men bra priser är inte allt. Om du bokar med Expedia får du fler än 500 flygbolag och 1 000 000 boenden runtom i världen att välja bland för ditt nästa reseäventyr. Oavsett budget och önskemål väntar ett paket som är helt perfekt för dig.
Vilken tid på året passar bäst för att besöka Kiribati?
Det beror på om du föredrar högsäsongen i eller lågsäsongen i . Hur stor din budget är för din resa till Kiribati påverkar också. I är priserna ofta högre, medan vanligtvis är den billigaste tiden på året att boka.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Kiribati?
Även om priserna går både upp och ner rekommenderar vi oftast att du bokar din biljett i god tid. Du kan hitta internationella flygpriser på Expedia upp till ett år innan avfärd, men du behöver inte oroa dig om omständigheterna är sådana att du är sent ute. Ibland finns det rabatterade flygbiljetter bara någa veckor före avfärd.
Vad ingår i en paketresa till Kiribati från Expedia?
Välj mellan en kombination av hotell, flyg och hyrbil. Efter bokningen kan du även lägga till roliga saker som rundturer och upplevelser. Vill du kunna välja kabinklass? Det går också bra. När det gäller att planera dina drömmars resepaket till Kiribati är valet helt ditt.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Kiribati?
Att boka alla komponenter av din resa tillsammans gör att du får riktigt bra priser, så kombinera flyg, bil och hotell i ett smidigt paket. Expedia har inte bara hotell, utan dessutom semesterboenden, hus vid stranden och stadslägenheter. Listan är lång.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Kiribati på Expedia?
Ja, det kan du. Med fler än 500 olika flygbolag att välja från världen över har du stora valmöjligheter. Sök bland alternativen för att hitta ett flygbolag som matchar dina behov och din budget.

Populära sevärdheter att besöka