Resor till Nonouti 2022

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Nonouti och spara

Topphotell i Nonouti

Terau Beach Bungalow
Terau Beach Bungalow
2 out of 5
Tebero Road, Abaiang, Kiribati
5/5 Exceptional! (1 recension)
Unforgettable place to stay
"I can't recommend Terau Beach Bungalows highly enough. Kaboua and Tinnai (pronounced "Sin-ai"), who run the place, couldn't do enough to make my stay comfortable. The accommodation is thatched huts - so don't expect 5 star - but there can't be many 5 star places where you're lulled to sleep by the ..."

Recension från 1 aug. 2019

Fema Lodge
Fema Lodge
3.5 out of 5
Tarawa, Tarawa
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Kan jag resa till Nonouti just nu?
Du hittar information om reserestriktioner och karantänkrav för Nonouti och mycket mer på vår sida med reseråd under covid-19.
Vilken tid på året passar bäst för att besöka Nonouti?
är den bästa månaden att besöka Nonouti om du vill hitta riktigt bra erbjudanden. är i jämförelse en dyrare månad att resa. Om du tycker bättre om att undvika folksamlingar är den bästa tiden att resa i , men det finns inget som slår Nonouti i .
Hur långt i förväg borde jag boka min semester på Nonouti?
Det är en bra idé att söka på Expedia för att jämföra flyg i god tid. Vanligtvis kan du köpa en biljett upp till 12 månader i förväg. Men oroa dig inte om du inte hittar ditt favoritflygbolag eller om du är ute i sista minuten. Ibland kan man hitta riktigt prisvärda flyg bara ett par veckor före avfärd.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Nonouti?
Våra priser är redan låga, men du kan få ett ännu bättre erbjudande om du bokar boende, flyg och hyrbil tillsammans. Med paketresor från Expedia får du transparenta priser och stora valmöjligheter.