Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.


Resa till Limassol

Spara tid och pengar med ett paketerbjudande till Limassol

Paket med flyg och hotell från Expedia gör att det blir enklare att planera din semester.

Spara tid och pengar genom att satsa på ett paketerbjudande.

Med de extra pengarna kan du shoppa lite mer i Limassol.

Köp din paketresa med oss och spara upp till $603.

Vår enorma databas rekommenderar inte bara 400 flygbolag och 321,000 hotell världen över. Den har även utmärkta erbjudanden.

Platser att besöka i Limassol

Här hittar du tips på saker att se och göra inför din resa till Limassol. Välj ut de sevärdheter som intresserar dig och börja lägga upp en plan.

Letar du efter ytterligare några anledningar att förälska dig i området? Limassol fästning är en populär attraktion som säkert kommer att charma dig.

Du får inte missa Hjältarnas torg på din resa, och längtar du efter mer bör du dessutom besöka Limassols arkeologiska museum och Limassols zoo.

Limassol är en populär destination bland besökare och har mängder av hotellalternativ. Det är inte ett dugg svårt att hitta rätt på Expedias webbsida.

Besökare som tycker om livets finare detaljer kommer att gilla Four Seasons Hotel, på Leoforos Amathountos 67-69, och Amathus Beach Hotel Limassol, på Amathus Avenue.

Om du istället är ute efter något mer ekonomiskt kan du spara pengar genom att boka in dig på Pigeon Beach Hotel Apartments, som ligger på 16, Amathus Avenue, eller Vegas Hotel - Apartments, på 20 Amathus Avenue.

Närmaste flygplatsen till Limassol

Vilken flygplats du landar på är vanligtvis inte det viktigaste när du beställer resan till Limassol, men vill du göra resan kort efter att du landat är Paphos Intl. (PFO) ett bra alternativ. Flygplatsen ligger endast 50 kilometer från din destination.


Populära flygerbjudanden

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Toppaktiviteter i Limassol

Se alla 1 saker att göra i Limassol