Resor till Lombok 2023

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Strandsemester i Lombok

Extra energi och gott humör är bara två av bieffekterna av en semester i Lombok. Det lugnande ljudet av vågorna och den friska doften av havet har en föryngrande effekt på trötta hjärnor och kroppar. För att försäkra dig om att vara i närheten av centrum under din resa till Lombok bör du boka ett boende i närheten av Kuta Beach, endast 35 kilometer bort. Om du överväger att boka en lite längre semester har du god anledning att titta närmare på våra semesterpaket till Lombok. Du får då möjlighet att både spendera lite mindre pengar och besöka flera andra eftertraktade stränder som Pink Beach och Selong Belanak Beach.

Bra att veta om Lombok

  • Om du vill bo inom promenadavstånd från vattnet kan du utforska våra strandhotell i Lombok. Ljudet av vågornas brus och sjungande havsfåglar är närmre än du kanske tror.
  • Om vårt utbud av hotell passar bättre ihop med din bild av en perfekt semester, kan du börja med att titta närmre på The Lombok Lodge och The Oberoi Beach Resort, Lombok.

Topphotell i Lombok

Sheraton Senggigi Beach Resort
Sheraton Senggigi Beach Resort
4.5 out of 5
Jalan Raya Senggigi Km. 8, Senggigi, Lombok, 83355
Priset är 681 kr per natt mellan 7 dec. och 8 dec.
681 kr
per natt
7 dec. - 8 dec.
4,4/5 Excellent! (597 recensioner)
Lugnt
"Fint hotell med fina rum. Super stor frukost buffe. Vänlig personal. Hade rum mot poolen. Dag 2 på natten hade vi dock rök lukt i rummet. I stora drag jätte fint. Skulle verkligen rekommendera hotellet"

Recension från 16 feb. 2020

Sheraton Senggigi Beach Resort
Sudamala Resort, Senggigi
Sudamala Resort, Senggigi
4.5 out of 5
Jalan Raya Mangsit, Batu Layar, Senggigi, Lombok, 83355
Priset är 844 kr per natt mellan 7 dec. och 8 dec.
844 kr
per natt
7 dec. - 8 dec.
4,7/5 Exceptional! (212 recensioner)
"We had the best time at Sumala resort! Our room was beautiful with an amazing view, the food was fantastic and the pool so fun! The staff were so great with the kids and made sure we were well taken after! Definitely recommend as a beautiful get away from the hustle of Bali!"

Recension från 23 okt. 2022

Sudamala Resort, Senggigi
Holiday Resort Lombok
Holiday Resort Lombok
4 out of 5
Jalan Raya Mangsit, Senggigi, Lombok, 83355
Priset är 728 kr per natt mellan 8 dec. och 9 dec.
728 kr
per natt
8 dec. - 9 dec.
4,2/5 Very Good! (293 recensioner)
"Stort fint och bra service 🍻"

Recension från 3 mars 2020

Holiday Resort Lombok
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Kan jag resa till Lombok just nu?
På vår sida med reseråd under covid-19 hittar du aktuell information om reserestriktioner och karantänpolicyer för Lombok.
Vilken tid på året passar bäst för att besöka Lombok?
Det beror på om du föredrar högsäsongen i eller lågsäsongen i . Hur stor din budget är för din resa till Lombok påverkar också. I är priserna i regel högre, medan vanligtvis har de prisvärdaste erbjudandena.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester på Lombok?
När du bokar din biljett i god tid med Expedia har du en sak mindre att oroa dig över. De flesta flygbolag lägger ut sina biljettpriser upp till 12 månader i förväg, och det är oftast den bästa tiden att boka. Om du råkar vara sent ute kan du ibland hitta lågpriser endast ett par veckor innan avfärd.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Lombok?
Oavsett om du letar efter en familjevänlig resa eller en romantisk weekend kan du komma undan billigare genom att boka en paketresa till Lombok och kombinera ditt hotell med flyg och bil.