Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Mall of the Emirates

Ikväll 16 feb. - 17 feb.
Till helgen 22 feb. - 24 feb.
Nästa helg 1 mars - 3 mars

Populära hotell nära Mall of the Emirates

Se alla 1 325 boenden i Mall of the Emirates
Centro Barsha
Centro Barsha
3.0 av 5.01 km från Mall of the Emirates
Gratis avbokning
4,4/5 (508 recensioner)
654 kr per natt för 2 gäster

Vi har bott på flera hotell i Dubai och detta är det bästa! Nära till tunnelbanan och hotellets badbuss som går 4 dagar/vecka. Fantastisk personal som vet vad service och bra bemötande är. Vi kommer tillbaka!

Recension från 31 mar 2018
Elite Byblos Hotel
Elite Byblos Hotel
5.0 av 5.00,7 km från Mall of the Emirates
Gratis avbokning
4,3/5 (520 recensioner)
919 kr per natt för 2 gäster

Väldigt trevlig personal och poolområdet var perfekt med fin utsikt på kvällen.

Recension från 30 mar 2018
Abidos Hotel Apartment - Al Barsha - Dubai
Abidos Hotel Apartment - Al Barsha - Dubai
4.0 av 5.00,9 km från Mall of the Emirates
Gratis avbokning
4,1/5 (532 recensioner)
591 kr per natt för 2 gäster

Trevligt lägenhetshotell med rymliga lägenheter. Poolen är inte så stor, men det är ett trevligt poolområde med ett litet café. Det finns gott om enklare restauranger i närområdet och även Mall of the Emirates ligger på promenadavstånd. Med taxi kommer man till t ex marinan eller Dubai Mall på ca ...

Recension från 5 mar 2018
Donatello Hotel
Donatello Hotel
4.0 av 5.00,8 km från Mall of the Emirates
Gratis avbokning
4,1/5 (338 recensioner)
626 kr per natt för 2 gäster

Bra motagning hjälpsam

Recension från 7 dec 2016
Rose Garden Hotel Apartments Barsha
Rose Garden Hotel Apartments Barsha
4.0 av 5.01 km från Mall of the Emirates
4,2/5 (218 recensioner)
667 kr per natt för 2 gäster

Allt i stor sett var bra, förutom att jag inte fick bo i det rummet jag såg i bilden. Det inte gav mig ett bra intryck på första ögonblicket. Även om det inte var dåligt, jag kanske skulle har bestämt mig annat ifall jag såg det rummet jag bodde i bilden dom bara hade en fåtölj istället med den andra ...

Recension från 2 dec 2018
Grand Square Stay Hotel Apartments
Grand Square Stay Hotel Apartments
0,8 km från Mall of the Emirates
646 kr per natt för 2 gäster
Citymax Hotel Al Barsha at the Mall
Citymax Hotel Al Barsha at the Mall
3.0 av 5.00,6 km från Mall of the Emirates
3,8/5 (674 recensioner)
593 kr per natt för 2 gäster

Jätte nöjd och jag gillade att den var nära till Emirates mall

Recension från 23 mar 2018
Ivory Grand Hotel Apartments
Ivory Grand Hotel Apartments
4.0 av 5.00,6 km från Mall of the Emirates
Gratis avbokning
4,3/5 (224 recensioner)
736 kr per natt för 2 gäster

First we got an upgrade, and the apartment was just perfect. 10 minutes walk to the emirates mall, and taxi cabs just in front of the hotel. Breakfast very diverse and the personel was really nice. I have to tsk you to everybody for a nice service! Do not hesitate to use spa service, it is worth ...

Recension från 25 feb 2018
Grand Midwest View Hotel apartment
Grand Midwest View Hotel apartment
1,7 km från Mall of the Emirates
Gratis avbokning
3,0/5 (51 recensioner)
598 kr per natt för 2 gäster

Dåligt. Ej rekommenderat att bo på detta hotel. Dålig personal , dålig läge, mkt trafik

Recension från 23 dec 2015

Hotell nära Mall of the Emirates: Mall of the Emirates är med sina 630 butiker och mer än 100 restauranger och kaféer mer än bara ett av världens största köpcenter – det är en shoppingresort med full service. Med ett hotell nära Mall of the Emirates shoppar du lyxvaror och äter gott, men underhållning och sport väntar också mellan butikerna.

När du bokar en övernattning nära Mall of the Emirates möts du av ett hotellutbud som lägger stor fokus på lyx och service. Här erbjuder till och med trestjärniga hotell flera restauranger, utomhuspool, fitnesscenter och bekvämligheter som gratis transport till stranden och barnpassning på rummet. De verkliga lyxhotellen särskiljer sig med luxuös inredning, spabehandlingar och fler och större faciliteter.

Den internationella etappen på din resa till Mall of the Emirates sker vanligast med flyg till Dubai International Airport, drygt två mil från shoppingen. Från flygplatsen kan du ta tunnelbanan direkt till Mall of the Emirates på endast 40 minuter. Du kan även flyga till Sharjah International Airport, drygt fem mil från shoppingen.

Var ska man boka hotell nära Mall of the Emirates?

Mall of the Emirates är mer än bara ett köpcenter, det är en destination i sig. Därför är det fullt möjligt att boka ett hotell på Mall of the Emirates, i samma byggnad som shoppingen och underhållningen. Då bor du på ett femstjärnigt spahotell med minst tre restauranger, fitnesscenter och en eller flera utomhuspooler. Hotellen erbjuder barnpassning, och vissa har även barnpool och barnaktiviteter. Du har till och med möjlighet att välja ett hotell som erbjuder ski-in/ski-out på Mall of the Emirates inomhusskidanläggning, eller ett hotell med skönhetssalong.

I Al Barsha övernattar du på kort promenadavstånd från Mall of the Emirates, men också nära stranden. Hotellutbudet är framförallt fyr- och femstjärnigt, med två till fem restauranger, utomhuspool, fitnesscenter och spabehandlingar. De femstjärniga hotellen erbjuder dessutom bubbelpool och barnklubb. Det finns dock även vissa två- och trestjärniga hotell i Al Barsha, med hemtrevliga rum och bekväma sviter, en eller två restauranger och ofta även utomhuspool, fitnesscenter och gratis transport till stranden.

Strax väster om Mall of the Emirates kan du boka en övernattning i Barsha Heights, ett av Dubais livligaste och populäraste urbana bostadsområden. Här är merparten av hotellen fyrstjärniga, med två till tre restauranger, utomhuspool, fitnesscenter, konferenscenter och barnpassning. Ibland finns också det lilla extra i form av exempelvis spabehandlingar eller nattklubb. Detta är också ett bra område för dig som vill hyra en lägenhet. Här finns nämligen tre- och fyrstjärniga lägenheter, oftast med kök snarare än pentry, i ett lägenhetshotell med restaurang, utomhuspool, fitnesscenter och barnpassning. Vissa lägenhetshotell kan även erbjuda spabehandlingar eller rumsservice.

Upplevelser runt ditt boende nära Mall of the Emirates

Det är inte bara hotellen som gör Mall of the Emirates till en fullständig shoppingresort. Här finns också all underhållning du behöver för en fulländad weekendresa. På Mall of the Emirates finner du Ski Dubai, en 22 500 kvadratmeter stor skidanläggning – inomhus – komplett med ett 85 meter högt artificiellt berg som bjuder på fem pister i olika svårighetsgrad. Här finns också biografer och Magic Planet, en nöjespark med karuseller, bowling, biljard och hisnande simulatorer.