Meddelande om covid-19: Resekraven ändras snabbt, inklusive reglerna om tester för covid-19 före avresa och karantän vid ankomst.

Resor till Morro de Sao Paulo 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Planera din semester i Morro de Sao Paulo med Expedia

  • Boka erbjudanden på semesterpaket för 2021 nu! Boka boende, flyg eller hyrbil tillsammans och få extra besparingar till din nästa resa!
  • Vi har valt ut otroliga erbjudanden på fantastiska hotell i Morro de Sao Paulo. Spana in vad som finns genom att använda sökfältet ovan.
  • De flesta hotell har gratis avbokning*, eftersom vi tror att flexibilitet är viktigare än någonsin.

Du hittar mer information på vår informationssida om covid-19.

Det är bara att börja söka!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24-48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Topphotell i Morro de Sao Paulo

Pousada Bahia Tambor
Pousada Bahia Tambor
2.5 out of 5
Priset är 559 kr per natt mellan 2 mars och 3 mars
4.5/5Wonderful! (109 recensioner)

"Excelente antendimento desde a recepcao, ate limpeza dos quartos e cafe da manha! Funcionários receptivos, cafe da manha excelente, sem defeitos! Sem contar na area de lazer com a piscina de borda infinita , melhor localização da segunda praia."…"

Recension från 20 feb. 2021

Pousada Bahia Tambor
Hotel Pousada Natureza
Hotel Pousada Natureza
3 out of 5
Praça Da Amendoeira, Morro de Sao Paulo, BA
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 608 kr per natt mellan 28 feb. och 1 mars
4.5/5Wonderful! (91 recensioner)

"Beautiful sunset and clean facility. Convenient from the pier and local shops and restaurants."…"

Recension från 2 feb. 2021

Hotel Pousada Natureza
Pousada Villa dos Graffitis
Pousada Villa dos Graffitis
3 out of 5
Segunda Praia s/n, Morro de Sao Paulo, BA
Priset är 452 kr per natt mellan 28 feb. och 1 mars
4.5/5Wonderful! (69 recensioner)

"Ótimo hotel e super bem localizado... quarto e banheiro espaçosos e a área da piscina é uma delícia! As fotos não favorecem mto o hotel porque pessoalmente é mais bonito! A única coisa que deixou um pouco a desejar é o café da manhã...As comidas são bonitas mas não são gostosas."…"

Recension från 29 okt. 2020

Pousada Villa dos Graffitis
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Strandsemester i Morro de Sao Paulo (med omnejd)

Få saker är så bra för humöret som en semester i Morro de Sao Paulo (med omnejd). Det rytmiska ljudet av havets vågor och havsdoften fräschar upp trötta hjärnor och kroppar. För att försäkra dig om att vara nära stadens centrum under din resa till Morro de Sao Paulo (med omnejd) rekommenderar vi att du bokar ett rum på kort avstånd från Garapua-stranden, endast 5 kilometer bort. Om planen är att boka en lite längre semester bör du titta närmare på våra semestererbjudanden i Morro de Sao Paulo (med omnejd). Med ett semesterpaket kan du både spendera lite mindre pengar och bekanta dig med andra populära stränder som Guaibim-stranden och Pratigi-stranden.

Bra att veta om Morro de Sao Paulo (med omnejd)

Vanliga frågor och svar

Vilka är de bästa hotellen i Morro de Sao Paulo (med omnejd)?
En hel del som reser till Morro de Sao Paulo (med omnejd) väljer att bo i Valença, där Pousada Brisa Rio Una och Hotel Galeão är två inbjudande boenden. Men du kan naturligtvis hitta fler lockande områden här i staden. Du skulle till exempel kunna boka Casa EM Praia DE Guaibim-ba eller Family House - Guaibim Beach i Guaibim.
Vilken tid på året passar bäst för att besöka Morro de Sao Paulo (med omnejd)?
Är du ute efter det allra prisvärdaste erbjudandet? Packa då bagaget och res till Morro de Sao Paulo (med omnejd) i . Om man jämför är den dyraste månaden att boka in din semester. Högsäsongen infaller i , och den stillsammare lågsäsongen är i .
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Morro de Sao Paulo (med omnejd)?
Det beror helt på ditt flygbolag, men vanligtvis är det möjligt att kontrollera flygpriserna på Expedia upp till 12 månader i förväg. Det brukar vara en bra idé att boka en biljett i god tid, men det händer att man har tur och hittar ett billigt flyg endast ett par veckor före avfärd.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Morro de Sao Paulo (med omnejd)?
En paketresa kan du anpassa som du vill, och det är ett enkelt sätt att få pengarna att räcka längre. Det är du som bestämmer hur många delar du lägger till. Mixa och matcha bland flyg, hotell och hyrbil beroende på vad som passar dina önskemål.