Viktigt! Det kan finnas reserestriktioner för den här destinationen med anledning av covid-19. Dessutom kan det finnas särskilda boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Hotell i Morwell

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Reseguide: Hotell Morwell

Sök efter hotell i Morwell på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Morwell genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Morwell
  • Använd kartan för att hitta hotell i det område i Morwell som du föredrar
  • Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Morwell eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor) i Morwell
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Morwell – medan de fortfarande finns kvar

Vanliga frågor och svar

Vilket boende är bäst i Morwell?
Coal Valley Motor Inn, Morwell är ett populärt boende bland Expedias kunder. Detta boende med 3,5 stjärnor erbjuder gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. I recensionerna på vår sida nämns även Always Welcome Motel och Morwell Motel bland toppalternativen för ett besök.
Om jag måste avboka min hotellbokning i Morwell, kommer jag få en återbetalning?
Ja! Majoriteten av rumsbokningar är återbetalningsbara om du avbokar innan boendets avbokningsdeadline, vilken i de flesta fall är inom 24 eller 48 timmar före ditt ankomstdatum. Om du har en icke återbetalningsbar bokning kan det fortfarande vara möjligt att avboka och få beloppet återbetalat inom 24 timmar efter att du bokade. Ange datum, klicka på “Sök” och filtrera sedan på “gratis avbokning” för att se de bästa tillgängliga alternativen i Morwell.
Vilket är det bästa boendet för en resa med familjen till Morwell?
Comfort Inn Cedar Lodge är ett populärt hotell på Expedia med 3,5 stjärnor. Här erbjuds avgiftsfri parkering och gratis internet, vilket familjer brukar uppskatta. Morwell Hotel är ett annat alternativ för en barnvänlig semester.
Var ska man bo om man vill spela golf i Morwell?
Comfort Inn Cedar Lodge är ett hotell med 3,5 stjärnor, som erbjuder avgiftsfri parkering och gratis internet. Det här är ett populärt val bland resenärer som vill ha nära till golfbanan. Du kan spela på Morwell Golf Club under ditt besök.
Vad kan man vänta sig när man bor i Morwell?
De som åker till Morwell brukar uppskatta spaanläggningarna, fikaställena och golfen. Många turister gillar också naturreservaten samt turerna här. Ett av de populäraste besöksmålen i trakten är Tarra-Bulga National Park. I Morwell finns 7 hotell och andra boenden att välja mellan.
Vad finns det att göra i Morwell?
Ta dig till platser som Morwell Centenary Rose Garden och Crinigan Bushland Reserve för att njuta av de natursköna omgivningarna. Tarra-Bulga National Park ligger också i området.
Hur tar man sig lättast runt i Morwell?
Om du vill se området omkring staden kan du hoppa på ett tåg på Morwell Station. Morwell har inte så bra kollektivtrafik, så det kan vara en god idé att hyra en bil.
Hur är vädret under olika årstider i Morwell?
De varmaste månaderna är vanligtvis februari och januari, med en medeltemperatur på 25 °C. De kallaste månaderna är juli och juni, då medeltemperaturen är 4 °C. Den årliga nederbörden i Morwell är 548.90 mm i genomsnitt.

De senaste recensionerna av våra hotell i Morwell

Fler resealternativ