Viktigt! Det kan finnas reserestriktioner för den här destinationen med anledning av covid-19. Dessutom kan det finnas särskilda boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Ryota Tanimura på trover

Romantiska hotell i Narvik

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Romantiska hotell i Narvik

Sök efter hotell i Narvik på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Narvik genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Narvik.
  •  Använd kartan för att hitta hotell i det område i som du föredrar.
  •  Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Narvik eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor).
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Narvik – medan de fortfarande finns kvar!

Fler resealternativ

Vanliga frågor och svar

Letar du efter romantiska hotell i Narvik?
Om du och din partner är ute efter en romantisk resa har du kommit till rätt plats. Våra gäster tycker även om Narvik för dess skidåkning. Vill du utforska några av områdets populära sevärdheter kan du stanna till vid Röda Korsets krigsmuseum, Narvikfjellet eller Narvik 1940:s minnesstod över fallna civila och allierade i Bjerkvik. Om du vill bo nära en viss sevärdhet kan du sortera resultaten efter område och avstånd till populära sevärdheter, så att du kan uppleva allt du ser fram emot.
Hur är vädret i Narvik?
De varmaste månaderna är vanligtvis juli och augusti, med en medeltemperatur på 11 °C. De kallaste månaderna är februari och januari, då medeltemperaturen är -2 °C. Den årliga nederbörden i Narvik är 699 mm i genomsnitt.
Vad finns det att göra i Narvik?
Inget är bättre än att utforska ett nytt område tillsammans med sin partner, så ta reda på vad Narvik har att erbjuda. Äventyrliga par kommer att gilla Narvik för dess skidåkning. Besök gärna Röda Korsets krigsmuseum, Narvikfjellet eller Narvik 1940:s minnesstod över fallna civila och allierade i Bjerkvik när du är ute och kollar in de lokala sevärdheterna.
Hur tar man sig runt i Narvik?
För att ta dig till Narvik kan du boka ett flyg till Evenes (EVE-Harstad - Narvik), den största flygplatsen i närheten, som ligger 30,8 km från centrum. Om du vill bege dig lite längre ut kan du ta tåget från Narvik station, Narvik Straumsnes station eller Narvik Rombak station.