Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.


Boka din resa till Palestinska territorierna

Planerar du en resa till Palestinska territorierna? Vår destinationsguide om Palestinska territorierna är en bra plats att börja om du vill veta mer. Läs vidare för att skapa din pefekta resa till Palestinska territorierna.

Ska du boka en semester, weekendresa eller affärsresa till Palestinska territorierna så kan vår omfattande reseguide hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Hitta billiga resor till Palestinska territorierna och läs om allt från de bästa hotellen och be bästa årstiderna att resa till saker att göra och platser att besöka. Med så mycket att se och göra kommer du säkert att önska att du hade mer tid i Palestinska territorierna för att hinna med allt. Även om du redan har varit i Palestinska territorierna väntar alltid nya spännande upplevelser. Har du bokat ett weekendpaket och ska resa till Palestinska territorierna för första gången ger vår guide dig möjligheten att bekanta dig mer med området innan du reser. Du hittar inspiration gällande museer, butiker, marknader, barer och restauranger eller så rekommenderar vi olika cityturer. Vi listar alla de bästa turerna och aktiviteterna i Palestinska territorierna, och du kan boka dem här hos oss. Vill du få en bättre känsla för området och hotellens läge kan du titta på kartan över Palestinska territorierna. Vi har markerat viktiga sevärdheter och landmärken så att du kan boka ett hotell i det perfekta läget - och du kan alltid som anpassa det till din budget och dina förväntningar. Om du hoppas på det perfekta vädret under din vistelse i Palestinska territorierna så kan vår väderstatistik visa dig hur förhållandena skiftar under året så att du kan välja den perfekta tidpunkten på året att resa. Har du inte hittat det perfekta hotellet i Palestinska territorierna än? Du kan bläddra igenom hela vårt hotellutbud på kartan eller filtrera hotellen efter dina önskemål så att du garanterat hittar det rätta hotellet för dig i Palestinska territorierna. Vårt hotellutbud erbjuder något för alla smaker, från lyxhotell och familjehotell till de allra bästa alternativen för affärsresenärer. Du kan se betyg från Expedias och Trip Advisors gäster för varje hotell, vilket gör valet enklare för dig. Behöver du ett flyg till Palestinska territorierna, har vi en rad olika alternativ. Du kan alltid jämföra flyg till Palestinska territorierna genom att titta på tid, veckodag och olika flygbolag för att hitta flyget som passar dig och dina resebehov bäst. Du ska alltid ta en titt på våra paketresor och specialerbjudanden på flyg och hotell, eftersom du kan spara pengar när du bokar båda samtidigt. Vill du utforska Palestinska territorierna och närliggande områden kan det vara läge att hyra bil. Vi har allt från små stadsbilar och familjebilar till lyxbilar av alla sorter; hämtning och avlämning på flygplatsen kan ordnas. Det bästa är att boka en hyrbil tillsammans med flyg och/eller hotell så sparar du pengar. Läs vidare om du söker mer inspiration på saker att göra i Palestinska territorierna. Kort och gott - Expedia.se har allt du behöver för din resa.