Resor till Parga 2022

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Parga och spara

Topphotell i Parga

Parga Beach Resort
Parga Beach Resort
4 out of 5
G.Kallou and Plateia Papageorgiou, Parga
4.6/5 Wonderful! (31 recensioner)
Förväntningarna infriades inte
"Vi tillbringade 5 nätter på detta hotell. Vi fick ett rum med utsikt mot havet/stranden men tyvärr var det en äldre del som ej renoverats på länge. Var inte ok med tanke på förväntningarna på hotellet. Vi sov en natt i rummet sedan fick vi ett annat rum som var nyrenoverat. Detta rum blev vi nöjda ..."

Recension från 6 aug. 2019

Parga Beach Resort
Enjoy Lichnos Bay Village, Camping, Hotel & Apartments
Enjoy Lichnos Bay Village, Camping, Hotel & Apartments
2 out of 5
1 Parga, Parga, Epirus
3.9/5 Good! (16 recensioner)
"Servicen var bra. Stranden superfin. Fast det var väldigt backigt"

Recension från 6 aug. 2018

Enjoy Lichnos Bay Village, Camping, Hotel & Apartments
Kanali Village
Kanali Village
2.5 out of 5
Valtos Beach, Parga, Epirus
4.2/5 Very Good! (23 recensioner)
"skulle definitivt boka detta hotell igen om jag återvänder till parga! Rummet var superfint och så fantastisk utsikt över valtos Beach. Ägaren var jätte trevlig och man kände sig väldigt välkommen."

Recension från 4 aug. 2017

Kanali Village
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Strandsemester i Parga

En semester i Parga gör det möjligt för vem som helst att verkligen slappna av. Oavsett om du längtar efter att slappna av vid havskanten eller flanera längs havsstranden på jakt efter fina stenar och snäckor är det svårt att tacka nej till en semester i Parga. Om du föredrar att hålla dig nära centrum bokar du ett hotell i närheten av Valtos strand. Denna havsstrand ligger endast 0,7 kilometer bort. Vi har även semesterpaket till Parga i närheten av Sarakiniko strand eller Kryoneri strand, två andra utmärkta val.

Bra att veta om Parga

  • Om frisk havsluft och utsikt över glittrande vatten är din uppfattning av en perfekt semester bör du titta närmre på våra strandhotell i Parga. Att bo strax intill vattnet är det perfekta botemedlet mot vardagsstressen.
  • Ett annat alternativ är att undersöka vårt urval av lägenheter. De är ett populärt val bland resenärer som ska semestra i Parga. Du kan börja med att titta på Niriides Apartments och Villa Ektoras By EY Villas.
  • På vår sida med saker att göra i Parga hittar du förslag på roliga aktiviteter att ägna dig åt i närheten. Det brukar dock vara svårt att slå äkta lokalkännedom. Bland de 2 400 människor som bor i Parga borde du utan problem kunna hitta någon som är villig att dela med sig av ett par oväntade tips.
  • När du har sparat pengar på våra semestererbjudanden i Parga har du råd att lägga ut lite mer på härliga upplevelser. Valtos strand, Sarakiniko strand och Parga slott är några sevärdheter du inte vill missa.

Vanliga frågor och svar